Fujitsu LifeBook TH40/D, Tablet με συρόμενο πληκτρολόγιο

Η Fujitsu παρουσίασε στην Ιαπωνία το νέο LifeBook Tablet TH40/D με συρόμενο πληκτρολόγιο και τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή Intel Oak Trail Atom Z670 χρονισμένο στo 1.5GHz. To Lifebook να τρέχει το λειτουργικό σύστημα Windows 7 και έχει αυτονομία μπαταρίας 6 ώρες.

, Fujitsu LifeBook TH40/D, Tablet με συρόμενο πληκτρολόγιο

To LifeBook TH40/D έρχεται με οθόνη αφής 10.1 ιντσών LED, ανάλυσης 1024×600 pixels, μνήμη RAM 1GB, σκληρό δίσκο 120GB στις 4200 RPM, Wi-Fi n και Bluetooth 3.0. Θα έχει επίσης θύρα USB 2.0 και HDMI αλλά και υποδοχή για κάρτες μνήμης SD, ενώ η αυτονομία του αγγίζει τις 6 ώρες.

Το LifeBook TH40/D θα κυκλοφορήσει Ιαπωνία τον Ιούνιο και η τιμή του θα είναι 79,800 yen (περίπου 700 ευρώ) και θυμίζει πολύ το ASUS Eee Pad Slider.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tom not

Και ερωτώ. Είναι δυνατόν να μην έχει SSD? Επίσης πόσο εύκολο είναι να δουλέψεις τα w7 σε περιβάλλον αφής? Προσωπικά το κρίνω απαραίτητο μόνο σε κάποιον επαγγελματία που λόγω δουλειάς πρέπει να έχει μαζί του τα w7 αλλά να θέλει παράλληλα αυτονομία και φορητότητα.

cybergiannis

Α! τα qwerty tables είναι πια γεγονός!

Alan

@ tom not Τα W7 υποτίθεται για οθόνες αφής, και όντως αν το σκεφτείς είναι αρκετά πιό βολικό σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Τώρα θα είναι και λίγο παράξενο να τα δουλεύεις σε αφή, γιατί είναι ασυνήθιστο, τόσα χρόνια με το ποντίκι…

Solon

Εφ’ όσον έχει HDD και πληκτρολόγιο το βάρος του θα ξεπερνάει το 1 κιλό. Δεν λέει για tablet με τέτοιο βάρος.
Προσωπικά πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω ένα tablet που να τρέχει Win7. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ποιο πλήρες λειτουργικό από το Αndroid.

ser

ωραιο!!

Κωνσταντίνος

Πάρα πολύ πρακτικό το qwerty πληκτρολόγιο και η θύρα USB γιατί μπορείς να βάλεις λογικά και ποντίκι και θα είναι σαν υπολογιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Fujitsu IBM

Fugaku: Ο πιο γρήγορος υπερυπολογιστής στον κόσμο βρίσκεται στην Ιαπωνία

Μπορεί το όνομά του Fugaku να μη σας λέει πολλά, αλλά τα 442 petaflops της υπολογιστικής του ισχύος υπόσχονται τα… πάντα.

Business Fujitsu Lenovo

Lenovo: Ενδιαφέρεται για το τμήμα υπολογιστών της Fujitsu

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, η Lenovo ενδιαφέρεται να αποκτήσει το τμήμα των υπολογιστών της Fujitsu. Αυτή την στιγμή η Lenovo είναι ο μεγαλύτερος πωλητής PC στον κόσμο, και αν αυτή η αγορά συμβεί, τότε θα καθιερώσει ακόμη περισσότερο την θέση της στην παγκόσμια αγορά.

Business Fujitsu Toshiba VAIO

Toshiba, Fujitsu, Vaio: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αγορά των PC;

Μετά το σκάνδαλο των 1.2 δισ. δολαρίων που οδήγησε σε παραίτηση του CEO της Toshiba και πολλών μελών του συμβουλίου, η εταιρεία βρίσκεται εν μέσω δομικών αλλαγών. Μόλις σήμερα ανακοινώθηκε ότι πουλά το τμήμα αισθητήρων καμερών στην Sony, η οποία έδωσε 155 εκατ. δολάρια και γίνεται ακόμη πιο ισχυρή.

News Fujitsu Fujitsu Android smartphones Fujitsu Smartphones

Fujitsu Arrows NX F-02H: Mε οθόνη 5.4″ QHD και σκάνερ ίριδας

Η Ασία κατά καιρούς μας δίνει smartphones τα οποία αν μη τι άλλο ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το Fujitsu Arrows NX F-02H, το οποίο έρχεται με οθόνη 5.4 ιντσών Quad HD, 544ppi, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, Adreno 418 GPU και μνήμη RAM 3GB. Η κάμερα είναι 21.5 Megapixel με αισθητήρα Sony Exmor RS, 4K […]