Galaxy Tab 10.1, Θα συνεχίσει να διατίθεται κανονικά στη Γερμανία!

Μπορεί η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Tab 10.1 να απαγορεύτηκε στη Γερμανία τα καταστήματα όμως θα μπορούν να εξακολοθούν να το πουλάνε εφόσον δεν το προμηθεύονται από τη Samsung Γερμανίας! Για παράδειγμα η αλυσίδα ηλεκτρονικών Media Markt θα μπορεί να αγοράζει από τη Samsung Ολλανδίας και να το έχει κανονικά στα ράφια της. Τίποτα δεν άλλαξε.

, Galaxy Tab 10.1, Θα συνεχίσει να διατίθεται κανονικά στη Γερμανία!

Πηγή

Kudos to erimin1

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Samsung vs. Apple
1 – 0
Έτσι για να μάθει την θέση της η Apple!!!

Vasilis

χαχα πάρτα μωρή άρρωστη apple δώσε κι΄ αλλα λεφτά στους δικηγόρους σου.

Σάκης

Nice Try Apple!

kostis

Ας σταματησει επιτελους τις κινησεις πανικου και ας κοιταξει να βγαλει κανενα προιον – που βγαζει 1 συακευη τον χρονο και αυτη με το ζορι.

Antonis

Καλα να παθει.Τωρα παω στοιχημα οτι θα το απαγορευσει και στην Ολλανδια.

sofoklas

Στην Ολλανδια εχασε την δικαστικη μαχη η Apple.

Stefan

Το θεμα ειναι απο εγγυηση πως θα τα παει ; Θα το καλυπτει η γερμανικη samsung ή θα κανουν κολπα με καθυστερησεις κτλ;;

antreas anergos

χωρις να θελω να δημιουργησω ενταση οταν η apple εβγαλε το iphone και το ipad ολοι οι αλλοι κοιμοντουσαν…τωρα ολες οι συσκευες ειναι κοπιες τους τι να λεμε..οταν βγηκε το γκαλαξυ σ και το ειδα σε αφiσα ψαρωσα και νομισα οτι ηταν iphone.Ενας λογος ειναι οτι κινητο βγενει το συγκρινουν με το μηλο και λενε το καινουργιο iphone killer και μετα στα android εχει να βαλεις 2 παιχνιδια και χερεσαι σαν το 5 χρονο παιδακι και κανεις κανα overclock k benchmark κ λες οτι εχει 3d κλπ..μετα το windows phone ουτε ελληνικο μενου δεν εχει, το iphone μεχρι και γλωσσα ζουλου εχει,το windows marketplace δεν το συγκρινεις με το αππστορε γιατι ουτε το 5% των εφαρμογων του δεν εχει…επισης ανω των 4 ιντζον δεν ειναι κινητο αλλα γιγαντοθονη

Γιώργος Στείρος

Πάντως εγώ στην Χίο το έχουνε κανονικά τα μαγαζιά!!!

galatis

Μας την πήραν οι Γερμανοί την Χίο??

Iphonias

Αpple την φαγαμε την ητα μας καλοχονευτο!!!!
το ιδιο υσχιεει και για το 7,7?

γιωργος22

Γιατί απαγορεύτηκε στην Γερμανία?

Vasilis

Αντιγραφή του iphone είναι οι κινέζικες κόπιες και όχι το Galaxy που είναι καλύτερο απο το iphone σε όλα τα επίπεδα. Σαν να λέμε οτι η Rolex αντιγράφει την Casio γιατί έχει στρογγυλό στεφάνι.

ΥΓ:ρε παιδιά λίγη ορθογραφία μας βγήκαν τα μάτια μας μαμω τα greekglish μου.

vasilisk

χαχαχαχαχαχα

αυτά είναι νέα. πόσο θα ήθελα να κάνουν το ίδιο και στην Apple σε μερικές χώρες για τα προιόντα της (τα 2-3 που έχει όλα και όλα). Η Samy και οι άλλες εταιρείες τουλάχιστον έχουν και άλλα προιόντα να πουλήσουν μέσα σε έναν χρόνο, η Σάπιο μήλο πόσα έχει? Ενα ban και θα μείνει με τα προιόντα της στις αποθήκες της.

Αλλά της χρειάζεται ένα μάθημα γιατί πιστεύει ότι ανακάλυψε το σύμπαν, όταν ήδη υπήρχαν touch κινητά και laptops με περιστρεφόμενη οθόνη που μοιάζουν σε tablets. Τι δηλαδή επειδή δεν έχει πληκτρολόγιο το ipad είναι πρωτοπόρα τεχνολογία, αι ρε μηλο απο εδώ.

Solon

Καλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι γεγονός ότι η Apple δημιούργησε την αγορά των tablets και ότι είναι πρωτοπόρα εταιρεία. Από κει και πέρα όμως όπως συμβαίνει με κάθε πρωτοποριακό τεχνολογικό προϊόν μέσα σε ένα χρόνο η αγορά το έχει αντιγράψει και μέσα σε 2 χρόνια το έχει ξεπεράσει. Αν θες να παραμείνεις στην κορυφή πρέπει να καινοτομείς συνεχώς και όχι να προσπαθείς να σταματήσεις την εξέλιξη της τεχνολογίας με μηνύσεις του τύπου «εγώ το έφτιαξα πρώτος παραλληλόγραμμο, άρα όλα τα παραλληλόγραμμα με αντιγράφουν!!!».
Ίσως να μην το έχει πάρει χαμπάρι ακόμα η Apple αλλά με αυτή την ιστορία έχει καταντήσει στα μάτια του κόσμου ρεντίκολο και αυτό θα έχει επιπτώσεις μελλοντικά στις πωλήσεις της. Ποτέ δεν ήμουν φίλος της Apple αλλά πάντοτε την σεβόμουνα σαν πρωτοποριακή εταιρεία σκεφτόμουνα να αγοράσω προϊόντα της. Τώρα για πρώτη φορά αισθάνομαι αρνητικά απέναντί της.

akumiris

Solon, άψογη η τοποθέτησή σου.

denton

Ωω! Solon Solon… κλπ κλπ

Sorry αλλά δεν κρατήθηκα XD ! xaxaxa!

Ρε σεις, δεν βλέπεται ότι η apple σέβεται τις πατέντες των άλλων…Γι’ αυτό δεν βάζει bluetooth, videoκλήση,sd card, usb …και τα λοιπά… Τι νομίζατε, ότι το κάνει για κάποιο άλλο λόγο;
Απλά σέβεται. XD !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.