HP Elite x2: Υβριδικό tablet με πενάκι

Το HP Elite x2 είναι ένα υβριδικό laptop που μπορεί να μετατραπεί και σε tablet, με το HP Active Pen το οποίο απευθύνεται στον business χρήστη. Το HP Elite x2 είναι ελαφρύ και λεπτό, με πάχος που δεν ξεπερνά τα 8.1 χιλιοστά και ειδικό στήριγμα στην διαμόρφωση tablet, το οποίο του δίνει ευελιξία 150 μοιρών ως προς τις διαφορετικές γωνίες στις οποίες μπορεί να στηθεί πάνω στο γραφείο. 

Στη βασική του έκδοση έχει επεξεργαστή Intel Core M και αποθηκευτικό χώρο SSD, ενώ η οθόνη του έχει ανάλυση HD και διαγώνιο 12 ιντσών. Το λειτουργικό σύστημα είναι Windows 10, έχει 4G LTE modem, θύρες USB – C και απλές USB. Το HP Elite x2 θα είναι διαθέσιμο από τις 23 Νοεμβρίου και έπειτα, σε τιμή 899 δολαρίων στις ΗΠΑ, όπου και θα ξεκινήσει να πωλείται.

Το HP Elite x2 θα είναι και το πρώτο tablet που θα υποστηρίζει το HP SureStart, μαζί με το HP Touchpoint manager.

HP Elite x2, HP Elite x2: Υβριδικό tablet με πενάκι

HP Elite x2, HP Elite x2: Υβριδικό tablet με πενάκι

HP Elite x2, HP Elite x2: Υβριδικό tablet με πενάκι

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Για μια στιγμή νόμιζα ότι βάλατε φωτογραφίες από το Surface

Γιαννης

Για μια στιγμή νόμιζα πως καποιος υποννοησε πως η HP βγάζει αντίγραφο του surface ενώ η ιδια προηγειται αρκετα του συγκεκριμένου forma. H MS ηρθε δευτερη… οχι το αναποδο.

Μάκης

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ίδιο με το Surface εξωτερικά. Δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα tablet της.

Alxgiann

…κοίτα τι μπορεί να αγοράσει κανείς με τα ίδια λεφτά που κάνει πάνω κάτω ένα iphone. Δεν νομίζω πάντως να είναι και το πληκτρολόγιο μέσα στην τιμή, ε; Πάντως έχει μπεί στην λίστα πρός αγορά, στο τοπ 3 μάλιστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.