HP ElitePad 900, Tablet με Windows 8 Pro

Με επαγγελματικό προσανατολισμό, το HP ElitePad 900 με λειτουργικό σύστημα Windows 8 Pro αναμένεται να ανακοινωθεί αρχές του νέου έτους (λογικά στην έκθεση CES 2013 στο Las Vegas) και θα ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Atom. Τα παιδιά από την ιστοσελίδα LiveTechAustralia έπιασαν στα χέρια του μια συσκευή που δεν βρίσκεται σε λειτουργία όμως καταλαβαίνουμε από αυτή την υψηλή ποιότητα κατασκευής του tablet της HP.

, HP ElitePad 900, Tablet με Windows 8 Pro

, HP ElitePad 900, Tablet με Windows 8 Pro

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Καλοσχεδιασμένο Θα περιμένουμε specs. Μια αγορά win8 ταμπλέτας επιβάλετε φέτος!

Teodore88

Ελα ρε φιλε!! Εχω δυο λαπτοπς της επαγγελματικης σειρας Elitebook, και ειναι σκυλια!! Αυτο, που ανηκει στα Elite, θα μ@μ@!!!

Ειναι ομορφοτερο και πιο ελαφρυ απο το Surface Pro επισης… Αναμενω αναλυση οθονης! Αλλα και τιμη.. Mr Costas keep us informed!

MANOS

Η πίσω πλευρά μοιάζει πολύ στο sony xperia tablet s
Φαίνεται πάντως αρκετά ποιοτικό, άντε να δούμε και τις τιμές γιατί οι εκδόσεις με Core i5 ξεφεύγουν πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.