HP, Εμφάνιση νέου tablet σε leaked press photo

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο χρήστης @evleaks μας ενημέρωσε για τα σχέδια δημιουργίας μίας νέας σειράς tablets από την HP. Σήμερα, ένα νέο tweet έρχεται να μας παρουσιάσει την φωτογραφία ενός tablet, το οποίο φαίνεται να έχει αρκετά μεγάλα bezels.

Πιο συγκεκριμένα, στην φωτογραφία εμφανίζεται η κάμερα και η ονομασία της εταιρίας στο μπροστά μέρος της συσκευής, ενώ στο πίσω μέρος της φαίνεται να βρίσκεται το λογότυπο, η πίσω κάμερα καθώς και το ηχείο. Όσον αφορά τα μεγάλα bezels, ο @evleaks αναφέρει ότι “ο χρήστης πρόκειται να χρησιμοποιεί την οθόνη και όχι τα bezels”, σε μια προσπάθεια του να δείξει ότι το μέγεθος των bezels δεν είναι το παν σε μία συσκευή.

Τέλος, το νέο tablet θεωρείται πιθανό να τρέχει stock Android, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση από την HP.
, HP, Εμφάνιση νέου tablet σε leaked press photo
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
wrangler10

Μιας και αναφέρθηκε ο evleaks … G3 yoloooo

https://twitter.com/evleaks/status/465368585008058368/photo/1

Conx

Γνώμη μου πως τα μεγάλα bezels ειναι επιθυμητά στα tablet για να υπάρχει καλύτερη λαβή.

Βασιλης

@conx συμφωνω απολυτα,τα ταμπλετς πρεπει να εχεις μεγαλα μπεζελ.Εχω lg g pad στην κατοχη μου και δυσκολευομαι να το κρατησω οπως και με το g2 μου,πολλες φορες πηγε να μου πεσει.Δεν λεω τα μικρα περιθωρια δειχνουν ωραια αλλα στην πραξη δεν λειτουργουν εργονομικα

nikos

Τα bezels είναι επιθυμητά στα 10” tablet ώστε να μπορούμε να το πιάνουμε απ’όπου θέλουμε.Όμως όταν κάποιος διαλέγει 7” tablet(nexus,samsung galaxy tabs κ.α) το κάνει πιθανόν για να μπορεί να το μεταφέρει εύκολα όπου και αν θέλει οπότε ειναι κρίμα ενώ το μέγεθος της οθόνης θα είναι compact να μην μπορείς να το βάλεις σε μία μεγάλη τσέπη εξαιτίας των bezels.

kistas.kar

Οκ ενα tablet πρεπει να εχει bezels αλλα αυτο πια ειναι υπερβολη.

Nio

Πίσω από τον @evleaks πρέπει να κρύβεται ολόκληρη εταιρεία.

Mimis

@Βασιλης Έχω και εγώ το lg g pad και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα..
Μια χαρά είναι τα bezels για μένα.
Και είναι και πανέμορφο.
Στο θέμα μας, τo Hp δείχνει χοντροκοπια εντελώς..
Σαν κορνίζα είναι..
Άχαρο και πολύ εκτός εποχής, τωρα που συνηθίσαμε συσκευές με μικρά bezels.
Αυτό θα το αδικήσει, ακόμα και αν έχει δυνατά specs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.