Τέσσερα νέα tablets με Android από την HP

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν την HP να ασχολείται με τα Windows Phone, αλλά η HP ετοιμάζεται να παρουσιάσει 4 νέα tablets με Android, μπαίνοντας δυνατά στην αγορά προς τα τέλη του 2013. Το πρώτο, με όνομα HP Slate 8 Pro, έχει οθόνη 7.98 ίντσες και ανάλυση 1600×1200 pixels, με την ευκρίνεια να φτάνει οριακά πάνω από τα 250 ppi και αναλογία οθόνης 4:3.

To Slate 8 Pro θα είναι εφοδιασμένο με το νέο, Tegra 4 της Nvidia, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με 8 megapixel πίσω κάμερα και 2 megapixel μπροστινή για βιντεοκλήσεις. Όσον αφορά τον ήχο, η HP το έχει εξοπλίσει με Beats Audio. Επίσης θα έχει έξοδο micro HDMI για απευθείας σύνδεση σε τηλεοράσεις και projectors και θα μπορεί να δεχθεί επιπλέον μνήμη, μέσω της θύρας micro SD.

Τέσσερα νέα tablets με Android από την HP, Τέσσερα νέα tablets με Android από την HP

Τα επόμενα 2 tablets της εταιρίας, με ονόματα Slate 7 HD και Slate 10 HD μοιράζονται τον ίδιο hardware εκτός της οθόνης όπως δηλώνουν και τα ονόματά τους. Μοιράζονται ένα διπύρηνο επεξεργαστή αγνώστων λοιπών στοιχείων και ανάλυση οθόνης 1280×800 pixels, με ~215 και 150 PPI αντίστοιχα. Επίσης υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης σε 3G δίκτυα, ενώ θα κυκλοφορήσουν και εκδόσεις με δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα. Τα δύο αυτά tablets μάλλον προορίζονται για την αγορά των 200-300 δολαρίων Αμερικής, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την τιμή τους από την HP.

Τέσσερα νέα tablets με Android από την HP, Τέσσερα νέα tablets με Android από την HP

Τέλος, το HP Slate 7 Extreme, με Tegra 4 επεξεργαστή και αυτό, οθόνη ανάλυσης 1280×800 pixels, 16 GB εσωτερικής μνήμης, ενώ θα το συνοδεύει και ένα stylus. Το Slate 7 Extreme, ενδέχεται να κυκλοφορήσει με 5 megapixel πίσω κάμερα και VGA μπροστινή για τις κλασσικές λειτουργίες και 16 GB εσωτερική μνήμης για αποθήκευση αρχείων.

Πηγή: 1

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.