HP, Ανακοίνωσε το tablet HP Omni 10

Ένα νέο tablet με Windows 8.1 λειτουργικό σύστημα ανακοίνωσε η HP και έχει την ονομασία HP Omni 10. Διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών ανάλυσης 1080p (1920 x 1080 pixels) που προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Βασίζεται σε ένα από τα τελευταίας γενιάς, ultramobile SoCs (System-On-Chips) της Intel, στο Intel Atom Z3770 (Intel Bay Trail), το οποίο έχει κατασκευαστεί με βάση την αρχιτεκτονική Silvermont και σε κλίμακα ολοκλήρωσης 22nm.

Το Intel Atom Z3770 SoC (διαβάστε για την σειρά Intel Atom Z3000 εδώ) έχει τέσσερις πυρήνες με συχνότητα λειτουργίας 1,46GHz που με Burst (ή Turbo αν θέλετε) αγγίζουν τα 2,39GHz (όταν απαιτηθεί από το σύστημα). Το SoC συνοδεύεται από 2GB μνήμης LPDDR3 στα 1066MHz και ο αποθηκευτικός χώρος προσφέρει 32GB χωρητικότητας που επεκτείνεται μέσω microSD.

Διαθέτει δύο κάμερες, μία στο πίσω μέρος στα 8 Megapixel αυτόματης εστίασης και μία στην πρόσοψη με αισθητήρα 2 Megapixel ενώ η μπαταρία επαρκεί για 8,5 ώρες χρήσης. Κατά τα άλλα διαθέτει microHDMI έξοδο, Bluetooth 4.0, δύο ηχεία και WiFi 802.11a/b/g/n ενώ ζυγίζει 630 γραμμάρια. Το κόστος του ξεκινάει από τα $399.

HP Omni 10, HP, Ανακοίνωσε το tablet HP Omni 10

HP Omni 10, HP, Ανακοίνωσε το tablet HP Omni 10

HP Omni 10, HP, Ανακοίνωσε το tablet HP Omni 10

HP Omni 10, HP, Ανακοίνωσε το tablet HP Omni 10

HP Omni 10, HP, Ανακοίνωσε το tablet HP Omni 10

HP Omni 10, HP, Ανακοίνωσε το tablet HP Omni 10

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Επιτέλους!!! Υλοποιήσεις με τον τετραπύρηνο Atom Z3770 Bay Trail! Ήρθε η στιγμή για αγορά. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι η RAM αφού ο επεξεργαστής υποστηρίζει έως 4Gb και εγώ θέλω να μπορώ να μετατρέπω την ταμπλέτα και σε πλήρες PC όταν χρειάζεται.
Ακόμα κι έτσι πάντως το συγκεκριμένο τσιπσετ αλλάζει τα πάντα στον κόσμο των ταμπλετών αφού για πρώτη φορά συνδυάζονται όλα τα πλεονεκτήματα της ταμπλέτας μαζί με ένα πλήρες λειτουργικό για PC.

Nickolas

Πολύ καλά χαρακτηριστικά και με πολύ καλή τιμή ακόμη και αν έρθει σε εμάς στα 400 ευρώ. Ωστόσο το κακό είναι οτι έχουν ανακοινωθεί αρκετά ταμπλετ με επεξεργαστές bay trail αλλά αργούν πολύ να βγουν και στην Ελλάδα τα βλέπω μετά από κανένα χρόνο.

tomtik

το Asus t100 με τον 3740 αλλά με dock/πληκτρολόγιο που έχει και USB 3 θύρα με 64gb το βρίσκεις Ευρώπη στα 429 ευρώ πχ Αμαζον ή eBay τώρα.Έχουν καλή αυτονομία αλλά χάνει πολύ η οθόνη σε σχέση με ένα nexus 7.
Το συγκεκριμένο της HP θα κάνει εδώ όσο το iPad air σχεδόν.
Αξίζει;

Άγγελος

Μου αρέσει πολύ και από τεχνικά σκίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.