HP TouchPad tablet, Παράγεται ακόμα!

Σύμφωνα με ανώνυμες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα DigiTimes, η HP έχει παραγγείλει προς κατασκευή 100.000 με 200.000 μοντέλα HP TouchPad τα οποία σκοπεύει να διαθέσει στην αγορά στα τέλη Οκτωβρίου. Φαίνεται ότι όχι μόνο ξεστόκαρε όλα τα τεμάχια που είχε στις αποθήκες της μετά την ανακοίνωση ότι σταματάει να υποστηρίζει το WebOS αλλά η τεράστια ζήτηση στην τιμή των 99 δολαρίων της δίνει αέρα για μεγαλύτερο κέρδος.

Ακόμα και να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, δεν είναι σίγουρο ότι το εισαγωγικό μοντέλο HP TouchPad 16GB θα πωλείται ξανά στα 99 δολάρια Αμερικής.

, HP TouchPad tablet, Παράγεται ακόμα!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μαριος

για την τιμη του ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΟΟΟ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ????

kipata

δεν ξερουν τι τους γινετε εκει μέσα ;D

stathis

κατα 90% στα 99 δολαρια θα παραμεινει..

Dimitris

Και πάνω που ήθελα να ρωτήσω για αυτό!

Πως θα γίνει να πάρουμε και εμείς ένα; ΟΕΟ;

Vangelis

Σίγουρα ενδιαφέρομαι και εγώ, γιατί κάπου αλλού διάβασα οτι η ανάπτυξη του WebOS δεν θα σταματήσει και η ΗΡ θα το διαθέτει σε άλλους κατασκευαστές hardware που ενδιαφέρονται για αυτό (βλέπε δήλωση Samsung οτι δεν ενδιαφέρεται για την αγορά του WebOS)
Επίσης, γίνεται προσπάθεια απο developers να κάνουν το Android, port στο touchpad το οποίο ήταν επιτυχημένο σε μερικές περιπτώσεις (άρα ίσως δούμε και honeycomb κάποτε στο touchpad?)

Τα παραπάνω λοιπόν και σε συνδυασμό με τα 99 δολάρια που πιθανότατα θα το πουλήσει η ΗΡ (στο ebay τα “τζιμάνια” που πρόλαβαν να το πάρουν, το πουλάνε 200), το κάνει τρομερά ελκυστικό…

Κώστα, πρέπει να οργανωθεί ειδικό topic ώστε να κάνουμε κίνηση και να καταφέρουμε να φέρουμε μια παρτίδα για εμάς, τι λες?????

Τάσος

Αν βγει και βρεθει τροπος να παρουμε και ελλαδα με 99$ τοτε θελω και γω ενα. 🙂 :):):):):):):)

sdaoulas

μεσα +1

Χρήστος

Ξέρει κανείς που θα το βρω;

LEFTKOYL

Μακάρι να το είχαμε και εδώ αυτό σε αυτήν την τιμή!

GiannisIrakleio

@Vangelis +1 και εγω μαζι σου…

Αλέξανδρος

Οι τιμές στο Ebay φτάνουν 200+ Αξίζει με τόσα λεφτά ή όχι;

Αλέξανδρος

Δε ξέρω έχει κάποια λίγα αρνητικά. Όπως βασικό για μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει HDMI και δεν πιάνει GSM..; Βέβαια οκ δεν είναι και 600 ευρώ όπως στα υπόλοιπα.

ZamanFu

+1και από εμένα

lakis

+1 for me please!!

Kritikos

Μου έφερε ένα HP TouchPad 32GB ένας ξάδελφός μου από την Αμερική. Μαζί με όλα τα αξεσουάρ το πληρώσαμε στις αρχές Ιουλίου $770, όμως μετά τη μείωση της τιμής του μας επεστράφησαν $500!
Το μηχάνημα είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Το μόνο πρόβλημα δεν υπάρχει ακόμη ελληνική έκδοση του πληκτρολογίου (υπάρχουν ιταλικά, γερμανικά, γαλλικά, αγγλικά).

Θα πρέπει η ελληνική HP να ζητήσει μερικές εκατοντάδες για την Ελληνική Αγορά.

Ναρκισσος

παιδια οποιος μπορει να μαθει απο που μπορουμε να το τσιμπισουμε ας μας πει… γιατι εδω μιλαμε για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ… ακου εκει 99$

marios

Είναι παντου σε ολη την αμερικη sold out. Εγω το παραγγειλα πριν λιγες μερες απο το ebay. Μου κοστισε 210 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και αλα 35 ευρω η θηκη του. Απο βδομαδα το περιμενω. Πιστευω πως αξιζει να αγοραστει με τιμη 210 ευρω. Οποιος θελει ας ριξει μια ματια στο ebay και θα βρει πολλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.