HP TouchPad tablet, Ευρώπη μέσα Ιουλίου, Ελλάδα όχι ακόμα…

1η Ιουλίου ξεκινάει η διάθεση του tablet HP TouchPad μέσα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών της Αμερικής. Αργότερα μέσα στον Ιούλιο θα αρχίσει να διατίθεται σε Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία και Καναδά, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα ακολουθήσουν οι Ιταλία, Ισπανία, Αυστραλία, Χονκ Κονγκ, Νέα Ζηλανδία και Σιγκαπούρη.

Στα καταστήματα θα κυκλοφορήσει η έκδοση Wi-Fi only με τιμή 500 δολάρια Αμερικής για το μοντέλο με τα 16GB και 600 δολάρια για το μοντέλο με τα 32GB. Η χώρα μας δεν συμπεριλαμβάνεται στα πρώτα σχέδια της HP αν και η HP Ελλάδας έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να το φέρει και σε εμάς.

HP TouchPad
Λειτουργικό σύστημα: webOS
Επεξεργαστής: Snapdragon dual-CPU APQ8060 1.2GHz
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 9,7 ιντσών αφής, 1024×768 pixels, 18-bit χρώμα
Δύο μοντέλα: με 3G (κινητό, SMS, MMS) και μόνο Wi-Fi
Κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Light sensor, accelerometer, compass (magnetometer), and gyroscope
Υποστηριζόμενα φορμά Audio: DRM-free MP3, AAC, AAC+, eAAC+, AMR, QCELP, WAV
Υποστηριζόμενα φορμά Video: MPEG-4, H.263, H.264
A-GPS (3G models only), Wi-Fi 802.11 n, Bluetooth 2.1, micro USB, Στερεοφωνικά ηχεία
Μπαταρία: 6300 mAh
Διαστάσεις: 240x190x13.7 χλστ.
Βάρος: 740 γρ.

, HP TouchPad tablet, Ευρώπη μέσα Ιουλίου, Ελλάδα όχι ακόμα…

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

κατι καιωουργιο

Νίκος

“αν και η HP Ελλάδας έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να το φέρει και σε εμάς” κοινώς δεν έκανε απολύτως τίποτα μιας και στο τμημα εξυπηρετησης πελατων ελλάδας δεν γνώριζαν καν τι ειναι το TouchPad!

Νίκος

Όπως και να έχει το webOS παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ανεξαρτήτως αν θα ερθει Ελλάδα ή όχι.

αποστολος

συγγνωμη παιδια να κανω λιγο μια ερωτηση σκεφτομαι να παραγγειλω το asus eee pad transformer.γνωριζετε αν με το εξωτερικο του πληκτρολογιο να γραφω στα ελληνικα;
ευχαριστω

Ben

Άντε με το καλό να έρθει και στη μπανανία!

Δημήτρης

Το touchpad θα έρθει στην Ελλάδα.Σε Ιστοσελίδες γράφεται εδώ και 6 μήνες πως πρόκειται να κυκλοφορήσει γενικά, αλλά και πως θα έρθει στη χώρα μας. Το πήρε ένας φίλος από Αμερική, είναι συναρπαστικό! Ουσιαστικά είναι ένας μικρός υπολογιστής, έχει τα πάντα. Με τα χαρακτηριστικά που έχει, ουσιαστικά, αντιγράφει όλες τις δυνατότητες του ipad, και λύνει όλα μα όλα τα προβλήματα ασυμβατότητας και κολλημάτων που έχει ακόμα και το 2.

Δημήτρης

Σε αυτή τη σελίδα το είχα βρει…αρχές του έτους, https://www.pcworld.com/article/219171/hp_touchpad_tablet_unveiled.html, διότι, το ipad δυστυχώς δε με ικανοποιούσε στη δουλειά μου, και έψαχνα κάτι πιο ισχυρό. Το μόνο κακό, πως μετά από 6 μήνες, θα έβγαινε στις εκτώς Ελλάδος αγορές. Το καταπληκτικό της συσκευής είναι πως μόλις ακουμπήσει με κινητό ΗΡ, απευθείας κάνει μεταφορά δεδομένων, ή αντιγραφή της Ιστοσελίδας που είναι το ένα, στο άλλο.https://www.youtube.com/watch?v=wZW3ia7v2Ew 3’23” . Καταπληκτικο;

Δημήτρης

Η πηγή,δηλαδή, από που το είχα βρει, για μένα τουλάχιστον, έχει μικρή σημασία. Για τους χρήστες της τεχνολογίας και γενικότερα αυτούς που ψάχνουν τον τρόπο να κάνουν τη ζωή τους ή τη δουλειά τους πιο εύκολη, είναι σημαντικότερες οι δυνατότητες του pad.Όπότε, θα περίμενα να σχόλιο όχι για την πηγή, αλλά για το video που ανέρτησα.
Υ.Γ. ούτε θέλω να διαφημίσω μια άλλη Ιστοσελίδα, ούτε τίποτα, απλά δεν έτυχε να βρω την πληροφορία από το techblog. Χαίρομαι που το είχατε συμπεριλάβει βέβαια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.