HP webOS, Ολόκληρο το βίντεο από την χθεσινή παρουσίαση

Σχεδόν δύο ώρες κράτησε το χθεσινό event της HP που ονομάστηκε Think Beyond και μέσα από αυτό αποκαλύφθηκαν τρεις νέες φορητές συσκευές με το λειτουργικό σύστημα webOS. Το βίντεο της παρουσίασης ανέβηκε στο YouTube και μπορείτε να το απολαύσετε απομακρύνοντας από κοντά το tabletάκι σας με το Android 2.2.

, HP webOS, Ολόκληρο το βίντεο από την χθεσινή παρουσίαση
, HP webOS, Ολόκληρο το βίντεο από την χθεσινή παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Θα εκπλαγώ αν περπατήσει. Με τη δυναμική που έχει πάρει αυτή τη στιγμή το Android νομίζω πως η HP απλώς χάνει χρόνο και χρήμα. Βέβαια η HP ποντάρει στη μεγάλη πελατειακή της βάση αλλά όταν ολόκληρει Nokia έχει πάρει την κατιούσα δεν νομίζω πως θα τα καταφέρει η HP. Τουλάχιστον όχι μόνη της. Αν αρχίσουν και το υποστηρίζουν και άλλοι κατασκευαστές ίσως να τα καταφέρει. Δείχνει πολύ καλό πάντως από ότι είδα στο Video. Και καλό είναι να υπάρχουν ανταγωνιστικές πλατφόρμες.
Τα μονοπόλια ποτέ δεν ωφέλησαν τους καταναλωτές.

Vasilis_G

Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρόκειται να προσπεράσει λειτουργικά όπως Android και iOS αλλά αυτό που κάνει ο τύπος στο 53:50 είναι απο άλλον πλανήτη πραγματιά εντυπωσιακό…

MoreAndroid

Εγώ πιστεύω θα τα καταφέρει! το θέμα είναι να μην κάνει λάθη όπως η Palm που γι αυτό τον λόγο πάτωσε.

fotis

Στο 12.35 είδατε με ποιον ήταν τελικό το web OS με Windows Phone!
Συμφωνώ!
Το web OS είναι για εμένα το καλύτερο OS αλλα και τα Windows Phone με το update βέβαια θα είναι πολύ καλό.

Vassilios

Το προϊόν είναι υπέροχο αλλά κι εγώ πιστεύω ότι απλά χάνει τον χρόνο της η HP. Τα βάζει με κολοσσούς και δεν ξέρω αν μπορεί να τα βγάλει πέρα!

Chris

Παιδια σύμφωνω και εγώ με εσάς αλλά θέλω πολύ να απόκτησω το pre ή το touchpad

Nickolas

Η Palm όταν έβγαλε πριν μερικά χρόνια το webOs είχε ήδη οικονομικά προβλήματα και δε μπόρεσε να υποστηρίξει το κατα τα άλλα εξαιρετικό κατα τη γνώμη μου λειτουργικό σύστημα. Τώρα πια που βρίσκεται στα χέρια της HP πιστεύω οτι θα γίνει σωστή προώθηση παγκοσμίως και θα κάνει καλές πωλήσεις. Ελπίζω τελικά να τα φέρουν και στη χώρα μας.

Ben

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.