HTC Flyer 16GB tablet, Με 479 λίρες Αγγλίας

Το βρετανικό ηλεκτρονικό κατάστημα PCWorld ανακοίνωσε την τιμή διάθεσης του νέου HTC Flyer tablet, η οποία διαμορφώνεται στις 479 λίρες για το Wi-Fi μοντέλο με τα 16 GB και στις 599 λίρες για αυτό με τα 32 GB μνήμης. Αν θεωρήσουμε ότι οι τιμές στην ελληνική αγορά θα είναι ακριβής μετάφραση των παραπάνω σε ευρώ, τότε το 16άρι θα κοστίζει περίπου 550 ευρώ για το 16άρι και το 32άρι 680 ευρώ.

, HTC Flyer 16GB tablet, Με 479 λίρες Αγγλίας

Το HTC Flyer αποτελεί την πρόταση της ΗΤC στην πολύ ανταγωνιστική αγορά των tablet. Η πρόταση της ταϊβανέζικης εταιρίας πάει κόντρα στη μόδα των διπύρηνων επεξεργαστών και συσκευών και ποντάρει στην μεγαλύτερη δύναμη που του προσφέρει ο ένας και μοναδικός χρονισμένος στα 1.5 GHz πυρήνας του. Η οθόνη του είναι 7 ιντσών, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουμε το 1 GB μνήμης και τη χρήση του νέου HTC Sense ειδικά διαμορφωμένου για tablet καταστάσεις.

Οι τιμές του για την ελληνική αγορά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως συνήθως οι αντίστοιχες τιμές στο νησί είναι κάπως τσιμπημένες και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το που θα κυμανθούν οι τιμές του HTC Flyer στην Ελλάδα. Σε περίπτωση πάντως που ισχύσουν οι τιμές της Αγγλίας σε ευρώ, τότε το tablet της HTC δύσκολα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί είτε το iPad 2 είτε τα υπόλοιπα Android based tablet.

Η διάθεση του ξεκινά στην Αγγλία στις 17 Μαΐου. Με το καλό και στη χώρα μας, αλλά λιγάκι ακριβούτσικο δεν είναι;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Ε, λιγάκι:)

Solon

Πανάκριβο για τα χαρακτηριστικά του. Με τα ίδια λεφτά βρίσκεις στο Ebay 10άρια tablets με Nvidia Tegra 2.

NikosVolos

Ειναι αρκετα τσιμπημενο,σε 3-4 μηνες θα ειναι ο καλυτερος καιρος για αγορα καθως θα εχει πεσει κανενα 100αρικο+.

kKonstantinos

Ότι είναι τσιμπημενο. .. είναι! … Το θέμα μας όμως είναι … ποσό περισσότερο χρηστικο μπορεί να γίνει ένα tablet με τη βοήθεια του sense…. γιατί αν ειναι μόνο για φιγούρα κι εφε. .. τότε… Τσαμπα λεφτά για εφταρι….

Κωνσταντίνος

Παίρνεις ένα Galaxy Tab που έχει φτάσει τα 400(βλέπε skroutz) και καθαρίζεις!!!
Και θα πάρει τέλος Μαίου και αναβάθμιση σε 2.3!!!

axel

τσουχτρα ειναι… τωρα θα περιμενω το 10ιντσο που θα βγαλει

Petros xalkida

Δεν πιστεύω ότι το Galaxy Tab είναι καλύτερο από το Flyer….μπορεί να μην είναι και διπύρηνο αλλά οι δυνατότητες του σε συνδυασμό με το Sense της HTC είναι δύναμη…κάτω από 500 θα ήταν λίγο δύσκολο να δούμε tab με το όνομα HTC….Η χρηστικότητα του είναι πάρα πολύ καλή!!!!

Alex@r@s

συμφωνώ με Πέτρο Χαλκίδα, είναι πολύ καλό tablet μην λέμε ότι θέλουμε, δεν είναι ZTE στην τιμή οκ, αλλά και το Ipad και το Galaxy και αρκετά ακόμα είναι πανάκριβα. Δηλαδή τα κινητά πόσο έπρεπε να τα έχουν; 250 τα διπύρινα;

Υ.Γ: Συγνώμη για τα greeklish, αν θές Κώστα σβήσε το από πάνω σχόλιο

Andrew

Παιδιά μην ξεχνάτε ότι συνοδεύεται και απο το στυλό που του δίνει απίστευτες δυνατότητες που δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο tablet μέχρι τώρα! Αποτελεί από μόνο του καινοτομία στο χώρο! Αν είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη θα ήταν εκτός συναγωνισμού!

Solon

Α το στυλό! Κουβαλάς δηλαδή ακόμα ένα εξάρτημα. Το θέμα με τα tablets φίλε Andrew είναι να πετύχουν τη χρυσή τομή λειτουργικότητας/φορητότητας. Με στυλό και 7άρα οθόνη τίποτα από τα δύο δεν πετυχαίνεις. Πολύ απλά με 10άρα οθόνη δεν χρειάζεσαι στυλό και διαβάζεις και πολύ ποιο άνετα. Τέσπα αν ψάξεις να δεις τι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο Ebay θα καταλήξεις στο συμπέρασμα πως το HTC Flyer όχι μόνο είναι πανάκριβο αλλά πολύ γρήγορα θα είναι και ξεπερασμένο. Από αυτά που έχω δει συμπεραίνω πως στις αρχές Ιουνίου θα μπορείς να αγοράσεις πλήρως εξοπλισμένο Android tablet με 250-300$ δολάρια και μάλιστα με 10άρα capacitive οθόνη. Με το € να έχει πάει στο 1,43 του $ και να συνεχίζει ανοδικά με 200-230 € το καλοκαίρι θα πάρω ένα μόλις φορέσουν τα φτηνά honeycomb.

DimiG24

Παιδιά τελικά αυτό το tablet θα παίρνει τηλέφωνο ή όχι;;

Κώστας Βλαχάκης

Αν κυκλοφορήσει μοντέλο με 3G, τότε μάλλον ναι. Αλλά τα Wi-Fi only μοντέλα που αναφέρουμε εδώ, δεν θα είναι και τηλέφωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.