HTC: Διέρρευσαν φήμες για κατασκευή νέου tablet

Νέες φήμες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θέλοντας την HTC να ετοιμάζει μια νέα συσκευή tablet η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο 2015. Ο γνωστός από το Twitter @upleaks, ο οποίος έχει βγάλει στο φως της δημοσιότητας αρκετές διαρροές το τελευταίο διάστημα, αναφέρει ότι η HTC ετοιμάζει ένα δικό της tablet παρόμοιο με το Nexus 9, με σχεδόν ίδιο σχεδιασμό ως προς την εμφάνιση, αλλά και ως προς το μέγεθος.

Η σημαντική διαφορά με το Nexus 9 όμως θα βρίσκεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, δίχως να έχουμε πληροφορίες εάν θα είναι καλύτερα, ή χειρότερα από την συσκευή της Google. Κρίνοντας όμως από την εξέλιξη, το λογικό είναι ότι όσο πιο πολύ το εργάζεται η HTC, άλλο τόσο καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει.

Η συσκευή δεν προτίθεται να παρουσιαστεί πριν το πρώτο τρίμηνο του 2015, συνεπώς δεν αναμένεται να την αντικρίσουμε στην έκθεση MWC 2015 τον Μάρτιο όπου το Techblog θα είναι εκεί.

Ενδιαφέρον θα έχει ωστόσο η δυναμική επιστροφή της HTC στον τομέα των tablets, έναν κλάδο τον οποίο είχε εγκαταλείψει το 2011, και έπιασε ξανά στα χέρια της πέρυσι με την ανακοίνωση του Nexus 9.

HTC νέο tablet, HTC: Διέρρευσαν φήμες για κατασκευή νέου tablet
Στην φωτογραφία απεικονίζεται το Nexus 9.

Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Μέγα λάθος! Τα χαρακτηριστικά ἐπρεπε να κρατήσει ίδια και να αλλάξει το σχέδιο. Αν κρατήσει τα χαρακτηριστικά ίδια με το Nexus 9, θα έχει περισσότερη υποστήριξη από την Κοινότητα γιατί τα port θα είναι παιχνιδάκι…
Το Android έφτασε εδώ που έφτασε λόγω της Κοινότητας, όχι των εταιρειών που δεν υποστηρίζουν τις συσκευές τους!

myrto

@Panos7GR το nexus 9 μια χαρα σχεδιο εχει απλα HTC στα πρωτα κοματια εκανε καποιες πατατες. οσο για τα specs ο επεξεργαστης εχει μερικα θεματα υπερθερμανσης. Δεν ξερω βεβαια αν φταιει η κατασκευη του η το λειτουργικο

inblx

Ενα nexus 9 με sense και διαφορετικό chipset. Θα κρατήσουν την εξωτερική κατασκευή, οθόνες, ηχεία, κάμερες, μπαταρίες κτλ, και θα ανανεώσουν την πλακέτα. Τι πρωτότυπο. Για μενα το λάθος είναι όλη η ιδέα. Αν φτιαξει tablet, ας κανει ενα τέλειος διαφορετικό. Πρώτον, να το κατασκευάσει καλύτερα, να μην υπάρχει το light bleed, αλλά ουτε τα προβλήματα με τα κουμπιά. Ακόμα και στο revision 2, το nexus 9 συνεχίζει να έχει το light bleed. Όχι σε τόσο μεγάλο βαθμο αλλά υπάρχει. @myrto, η υπερθέρμανση υπάρχει γιατί η nVidia δεν ξέρει να κανει mobile GPUs όπως φαίνεται, και αντί να φτιάξει την αρχιτεκτονική, η να προσθέσει κι αλλά CUDA Cores, απλα υπερχρονιζει την GPU για να δειξει μεγαλα νούμερα με benchmark. Ακόμα και η καινούρια αρχιτεκτονική Maxwell, που είναι μακράν καλύτερη και αρκετά μπροστά στους υπολογιστές, στην mobile πλατφόρμα δεν παει καλά. Ναι μεν, έχει μεγαλα νούμερα σε benchmarks, όμως αλλες GPU όπως η PowerVR GT7900 την οποία την έχω αναφέρει επανειλημμένα εδώ στο Techblog, έχει πολλα περισότερα GFLOPs απο την GPU του tegra x1, με 350MHz λιγότερα. Η powerVR έχει 665 GFLOPs vs 500GFLOPs απο την μεριά της nVidia. Τέλος πάντων, εγώ θεωρώ λάθος την κατασκευή ενός tablet που ηδη υπάρχει,… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.