Η HTC ίσως κατασκευάσει το επόμενο Nexus tablet

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που καταφθάνουν από την Ταϊβάν, πατρίδα της εταιρείας HTC η Google ήρθε σε συμφωνία μαζί της για την κατασκευή του επόμενου Nexus tablet που αναμένεται να παρουσιαστεί μετά το καλοκαίρι. Παλαιότερες προσπάθειες της HTC με το Flyer αλλά και το Jetstream (Αμερική μόνο), δεν είχαν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα…

… και η εταιρεία κατά κάποιο τρόπο έχει αποσυρθεί από τη συγκεκριμένη αγορά. Πέρισυ είχε ακουστεί ότι αναπτύσσει δύο tablet με λειτουργικό σύστημα Windows κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Δείχνει πάντως ότι ίσως έχουν κάποια βάση οι νέες πληροφορίες και γιατι όχι να δούμε την HTC να ξαναμπαίνει στην αγορά των tablets – έστω και με πλάγιο τρόπο – μετά και την LG που με το μοντέλο G Pad 8.3″ έκανε δυναμικό come back μετά από μήνες απουσίας.

HTC Nexus Flyer, Η HTC ίσως κατασκευάσει το επόμενο Nexus tablet
Στην φωτογραφία εμφανίζεται το μοντέλο HTC Flyer.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Γιατί όχι; Ένα HTC tablet λείπει απ την αγορά. Ποιότητα στα υλικά, αλλά θελουμε και το κάτι τοις επιπλέον. Είτε τσαχπινιά στο software, είτε κάτι νέο σε hardware που δεν υπάρχει ακόμα (δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό, αλλά δουλειά τους είναι να βρουν). Εγώ θεωρώ λάθος που επέλεξαν να φύγουν από την αγορά των tablet η LG και HTC. Η χρονιά που παλεψανε για μερίδιο στην αγορά των tablet, το Android ήταν άγουρο ακόμα και καλά καλά δεν υπήρχε προοπτική για να μπει σε tablets η Gingerbread. Η πρώτη προσπάθεια του Android σε tablets ήταν η έκδοση 3.0 Honeycomb και μετά συνεχίστηκε. Πλέον το Android είναι ώριμο και η αγορά θέλει παίχτες με εμπειρία. Η LG το τόλμησε και το come back της με το όνομα G Pad έκανε το μπαμ!!! Ας το δούμε τώρα απ την πλευρά Nexus. Δεν μου αρέσει η είδηση. Η ASUS στα tablet είναι φοβερή. Για εμένα η καλύτερη μετά την Apple με τα iPads. Έδειξε ότι ξέρει πως να φτιάχνει τούμπανα με χαμηλή τιμή και υψηλή ποιότητα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης Nexus 7 (περσινού και φετινού), που να έχει παράπονο. Από την άλλη μεριά ίσως είναι το ερέθισμα που θέλει να… Συνέχεια »

Luke

Το όνομα Htc σημαίνει ποιότητα κατασκευής και αντοχή.Ειχα παλαιότερα Htc προϊόντα και ήμουν πολυ ευχαριστημένος,Ως κάτοχος nexus 4 , θα έβλεπα με χαρά μια υλοποίηση των δυο τους ,μιας και το πρώτο nexus ηταν αρκετά καλο και νομίζω οτι ένα Nexus 6 με σχεδιασμό απο την Htc( ίσως να κλέψει κατι απο το one ) θα σπάσει ταμεία.

giannis

Καλή κίνηση έτσι ώστε να σπρώξει λίγο την htc αλλά δεν ξέρω αν θα βγει σε καλό είμαι κάτοχος του nexus 7 και βλέπω οτι η asus έχει κάνει καλή δουλεία ελπίζω και η htc να συνεχίσει έτσι αν τελικά αναλάβει την δουλειά.

leonidas

makari na to kerdisw gt eimai fan tis htc kai panta eithela ena tablet

aliki

mou aresi poli i eteria htc giati vgazi telia proionta ke makari na to kerdiso!!!!!!!!

dimitra

popo ti alo tha vgali i eteria htc??????? ti alo tha skefti?ine telio!!!!!!

despina

exo pari ke ala proionta apo tin htc ke den apogoiteftika

panagiotis

makari na kerdiso ena toso telio tablet apo mia toso kali eteria

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.