HTC Puccini, Android tablet με διπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz

Νέες πληροφορίες σχετικά με το νέο “μεγάλο” tablet της HTC ήρθαν στην δημοσιότητα. Όπως φαίνεται το HTC Puccini που θα φοράει φυσικά το Android Honeycomb, θα είναι η πρώτη συσκευή που θα ενσωματώνει το νέο διπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm στα 1.5 GHz ο οποίος υπόσχεται 75% χαμηλότερη κατανάλωση.

, HTC Puccini, Android tablet με διπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz

Η HTC αν και βρίσκεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης των smartphones, σε ότι αφορά τα tablet άργησε να μπει στην αγορά χάνοντας πολύτιμο έδαφος. Με το HTC Flyer ακόμα να μην έχει κυκλοφορήσει και τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος, η HTC ψάχνει κάτι εντυπωσιακό για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Το HTC Puccini με τον επεξεργαστή Qualcomm MSM8660 δείχνει να είναι ικανό να ανταγωνιστεί στα ίσα τους αντιπάλους του. Ο νέος επεξεργαστής προσφέρει εκτός από χαμηλή κατανάλωση, 5 φορές καλύτερες επιδόσεις στην επεξεργασία δεδομένων και 4 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες στην επεξεργασία γραφικών. Η οθόνη της συσκευής δεν είναι βέβαιο ότι θα έχει διαγώνιο 10.1 ίντσες, αφού είναι ορατό το ενδεχόμενο αυτή να φτάνει τις 8.9. Πάντως η ανάλυση της αναμένεται να είναι της τάξης των 1280×800. To πακέτο συμπληρώνει το Magic Pen στυλό της HTC, το οποίο συνοδεύει και το HTC Flyer.

Η κυκλοφορία του αναμένεται σύντομα μετά από εκείνη του HTC Flyer, ακόμα και μέσα στον Ιούνιο. Με βάση τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δείχνει ικανό να βάλει την HTC και πάλι στο παιχνίδι, μένει να δούμε αν θα συνδυαστεί με ανάλογο design και μέγεθος.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sasha

Εγώ θα έπαιρνα το Puccini. Θα περίμενα να δω και το design βέβαια.
Θα είναι άξιος αντίπαλος!!!

Νίκος

Αν δεν δω ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας (όχι γενικότητες “μέσα στο καλοκαίρι” ή Q3) και μία ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με τα άλλα tablets που κυκλοφορούν ήδη (είδαμε την τσουχτερή τιμη του 7″ flyer) για εμένα το HTC απλά θα αποτελεί ένα θεωρητικό πείραμα.

dimitris

4 φορες καλυτερα γραφικα σε σχεση με τον tegra 2?

georgecm

Συνηθως οι εταιριες κανουν τις συγκρισεις με τα δικα παλαιοτερα μοντελα, αρα η συγκριση αναφερεται σε σχεση με τον προγουμενο Qualcomm…

dimitris

με τον προηγουμενο ενοεις τον 8260 του pyramid ή τον μονοπυρινο scorpion?

alex

Τελικά αυτό το “κυκλοφορία” θεωρείται μάλλον η έξοδος ορισμένων προς επίδειξη σε συσκεκριμένες εταιρίες ή sites και τίποτα παραπάνω. Επι της ουσίας η κανονική κυκλοφορία είναι 6 μήνες μετά. Οπότε το συγκεκριμένο να το περιμένετε κατά Δεκέμβρη..

Solon

Καλή η χαμηλότερη κατανάλωση αλλά αν κοστίζει 800 ευρώπουλα τι να το κάνεις; Ελπίζω πάντως να το βγάλουν με 10.1 οθόνη και να φροντίσουν να είναι ελαφρύ.

teodore88

Η ιδια η google εχει πει οτι το honeycomb ειναι ημιτελες και θα σταματησει να υπαρχει αφου ολες οι εκδοσεις του android θα ενσωματοθουν σε μια, την 2.4 😉 για αποφυγη του κατακερματιδμου! Αρα μαλλον με ice-cream sandwich θα ερθει..

kostas_falcon

Μεχρι να βγει θα κυκλοφορουν tegra3 tablets

AlexP

Εγω περιμενω να δω το βλεμμα του ανενημερωτου πωλητη οταν παει καποιος να ρωτησει ποτε θα ειναι διαθεσιμο το…Puccini

Petros Nikolopoulos

περιμένω επομένως και την επίσημη παρουσίαση του….το μόνο που με χαλάει προς το παρόν είναι το όνομα….:p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.