HTC, Ετοιμάζει και αυτή tabletόφωνο με οθόνη 5 ιντσών 1080p;

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy Note II και της αποδοχής που είχε από τους λάτρεις της τεχνολογίας και τους λειτουργικού συστήματος Android φαίνεται ότι και η HTC σκοπεύει να μπει στην αγορά των smartphones με τεράστια οθόνη. Αν μάλιστα οι πληροφορίες ευσταθούν θα είναι η πρώτη συσκευή με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p (1080×1794 pixels).

, HTC, Ετοιμάζει και αυτή tabletόφωνο με οθόνη 5 ιντσών 1080p;

, HTC, Ετοιμάζει και αυτή tabletόφωνο με οθόνη 5 ιντσών 1080p;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sakisosf

Κώστα μία ερωτησούλα?Το 1080p που αναφέρεις παραπάνω δεν είναι το γνωστό 1920×1080??Πάντως μακάρι να μπει και η HTC δυναμικά στον χώρο των Tabletοφωνων!Και αν μπει μακάρι να είναι σαν αυτό της φωτογραφίας…Πολύ όμορφο!!!:) 🙂

panageor

Το μέλλον πλέον ανήκει στα Hummer Phones..Πολύ καλή κίνηση από την Htc.

@panageor το άμεσο μέλλον ναι, το μακρινό όχι.. πιστεύω το μέλλον θέλει ευελιξία κι όχι συσκευές που θέλεις δύο χέρια για να λειτουργήσεις!!! ίσως μια συσκευή που να μετατρέπει σε πραγματική οθόνη όποια επιφάνεια θέλεις, μικρή ή μεγάλη…

thanos

@sakisosf Το 1080p αναφέρεται κάθε φορα στην κάθετη ανάλυση της οθόνης. Αν η αναλογία της οθόνης είναι 16:9 τότε το 1080p αντιστοιχεί σε 1920×1080. Εδώ η αναλογία της οθόνης ειναι περίπου 5:3 (λιγότερο μακρόστενη) οπότε το 1080p αντιστοιχεί στην ανάλυση 1794×1080… Κατά τα άλλα σιγά σιγά μπαίνουν και άλλες εταιρίες στον χώρο των phablets μετά την samsung.

Okman

Το HTC smartphone είναι με τετραπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη ανάλυσης 1.794×1.080pixels.
Η κωδική ονομασία του εν λόγω μοντέλου με τον αριθμό HTC6435 είναι DLX. To DLX χρησιμοποιεί ένα νέο τετραπύρηνο ενώ δεν θα έχει έναν κανονικό Snapdragon S4 επεξεργαστή αλλά έναν υπερτροφοδοτούμενο MSM8960T, και γραφικό επεξεργαστή υψηλών προδιαγραφών τον Adreno 320 GPU στα 1,5GHz.

Οι μετρήσεις επιδόσεων της συσκευής είναι οι υψηλότερες που έχουμε δει, φτάνοντας τα 121,1 καρέ το δευτερόλεπτο στο Egypt Offscreen και 110,5 fps στο Egypt Pro. Συγκριτικά το HTC One X έφτασε τα 64,8 fps και 94,8 fps αντίστοιχα.

Το επερχόμενο smartphone, το οποίο φέρεται ότι θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών και γραφίδα, τρέχει Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Silender

Ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Okman.

Gabriel

Αυτό είναι το “HTC One XXL”; Καμιά πληροφορία για το “διάδοχο” του One X;

cosmo21

Ξερουμε εαν θα βγει σε παραγωγη και εαν θα ερθει ελλαδα? και εαν ναι περιπου ποτε? το θελω……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.