Huawei MediaPad M1, 8ίντσο tablet με δυνατότητα κλήσεων

Γεμάτη ημέρα για την Huawei στο MWC, αφού μαζί με τα Huawei Ascend G6, MediaPad X1 και TalkBand B1, παρουσίασε το Huawei MediaPad M1, ένα 8ιντσό tablet με δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων αλλά και σύνδεσης σε δίκτυα 4G όπως και το MediaPad X1.

Το Huawei MediaPad M1 έχει οθόνη 8 ιντσών τεχνολογίας IPS, ανάλυσης 1280×800 pixels με ~188 ppi. Ο επεξεργαστής είναι ο HiSilicon Kirin 910 χρονισμένος στα 1.6 GHz, ίδιος με αυτόν που “φοράει” το Huawei MediaPad X1, και κάρτα γραφικών την Mali450-MP4. H Huawei εξόπλισε το MediaPad M1 με 1 GB μνήμης RAM, ενώ υπάρχει 8 GB (υπάρχει και έκδοση με 16 GB) μνήμη για τα αρχεία και τις εφαρμογές σας με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε πίσω κάμερα στα 5 Megapixels και μπροστινή 1 Megapixel. Στο τομέα της συνδεσιμότητας έχουμε Bluetooth 4.0, WiFi n και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G. Τέλος η μπαταρία του είναι 4800 mAh και οι διαστάσεις του είναι 214.4 x 120.7 x 7.9 χλστ και βάρος περίπου 329 γραμμάρια.

Το Huawei MediaPad M1 θα είναι διαθέσιμο από το πρώτο τρίμηνο του έτους στην Ευρώπη, Ρωσία, Μέση Ανατολή, Κίνα, Ιαπωνία, Αυστραλία και Λατινική Αμερική, δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμή.

Update: Σύμφωνα με το engadget η τιμή για την Ευρώπη θα είναι κοντά στα 300 ευρώ.

Huawei MediaPad M1, Huawei MediaPad M1, 8ίντσο tablet με δυνατότητα κλήσεων

Huawei MediaPad M1, Huawei MediaPad M1, 8ίντσο tablet με δυνατότητα κλήσεων

Huawei MediaPad M1, Huawei MediaPad M1, 8ίντσο tablet με δυνατότητα κλήσεων

Huawei MediaPad M1, Huawei MediaPad M1, 8ίντσο tablet με δυνατότητα κλήσεων

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Τα πάντα κρίνονται στις τιμές των προιόντων!!!!!

AntonisCh

Είναι ένα μεγάλο HTC ONE .. Αφού κάνει και κλήσεις.. Ιδια είναι!

Σπύρος

@AntonisCh Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ με το που το είδα…

True

A ρε αντιγραφες που πεφτουνε!!Το καλο ειναι οτι ειναι ομορφο κ με αυτα τα specs που εχει μπορει να βγει σε καλη τιμη!

Ζήσης Βαγγελός

Απλό θα το χαρακτήριζα και αδιάφορο. Όσο για τα σχόλια στο θέμα εμφάνισης μπορώ να πω το εξής: Πλέον όλα θα καταλήξουν μία οθόνη οπότε πάνω κάτω το ίδιο design θα παίζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.