Acer Iconia B1-A71, 7ιντσο Android Jelly Bean tablet με 150 δολάρια

Δώσε επώνυμο tablet στο λαό με τιμή κάτω από 150 δολάρια Αμερικής. Ο Άγιος Βασίλης άργησε αλλα ήρθε από την Acer με το Iconia B1-A71, ένα Android tablet με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 1.2GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα VGA και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1 Jelly Bean.

Ποια έκδοση του Android φοράει το πανάκριβο και φανταχτερό tablet σου που αγόρασες πέρισυ τέτοια εποχή;;

, Acer Iconia B1-A71, 7ιντσο Android Jelly Bean tablet με 150 δολάρια

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σωτήρης

Αυτά είναι!!! Ξέρεις πότε και αν θα έρθει στην Ελλάδα;

kostis

απογοητευση τα 512 ram….ευχαριστω δεν θα παρω

exploticon

αμα ερθει στιν τιμη στα 120 ευρω ειναι καλη προταση αν ερθει παραπανο δεν συμφερει και μιν αρχιζεται παλι για τα κινεζικα tablets και να βαζεται links εχει διαφορα ενα tablet τις acer με την pipo για παραδειγμα η acer σου δινη και εγγυηση για 2 χρονια

Βασίλης

Πριν από έναν ακριβώς χρόνο είχα πάρει ένα Lenovo A1 με παρόμοια (ελαφρά χειρότερα χαρακτηριστικά) με 200 ευρώ από το Amazon και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Άνετα θα έδινα 150 ευρώ για το Acer.

Τα χαρακτηριστικά του είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και τα 512ΜΒ μνήμης δεν θα έπρεπε να προβληματίζουν κανέναν, ειδικά σε τέτοια τιμή…

Αλέξης

Πόσο ακριβότερο είναι το Nexus 7 με 16GB μνήμη, 4πύρηνο επεξεργαστή, 1GB μνήμη και καλύτερη οθόνη? Νομίζω 30-40Ευρώ? Και μην ξεχνάμε και την αναβαθμησιμότητα…

Solon

Με 512ram σε Android δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδια της προκοπής, κολάει το μηχανάκι λόγω της πολύ κακής διαχείρησης μνήμης του λειτουργικού. Μόνο για σερφάρισμα και ebooks κάνει το παραπάνω ταμπλετάκι.

zak

Πριν ένα χρόνο και κάτι ψηλά πήρα lenovo Ideapad k1 με 385 ευρώ. Πήρε μια αναβάθμιση σε 4.0 αλλά της κακιάς ώρας χωρίς τις εφαρμογές της google! Είχα απογοητευτεί κάπως αλλά να είναι καλά οι developers που αμέσως σχεδόν έβγαλαν rom με 4.1.1 την οποία του έχω βάλλει και πετάει! Οπότε δεν έχω μπει ακόμα σε σκέψεις για καινούργιο. Επίσης δεν θέλω 7 ίντσες… θεωρώ καλύτερες τις 10.

ΜΑΝΩΛΗΣ

ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΩΣΩ 30-40Ε ΓΙΑ NEXUS7!

md03582

και γιατι οχι alcatel onetouch 7′ οθονη, 1280×800, διπυρηνο στα 1,6 ram 1gb στα 149 dollars?

angelos

Καμία έκδοση του Android γιατί πολύ απλά έχω iPad, axaxaxaxa. Τώρα για το tablet ωραίο, αν και θέλω περισσότερες επίσημες φωτογραφίες να το βλέπω.

axilleas

Κλησπέρα παιδιά! 🙂 θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε εσείς ή εσύ κώστα!
Επειδή δεν το κατέχω τόσο το θέμα του Αndroid και ειδικά όσο αφορά τις ανεπίσημες εφαρμογές. πρόσφατα διάβασα εδώ στο Τechoblog ότι η ΑCER δεν θα αναβαθμίσει το iconia A500 σε jelly bean
αλλά έλεγε πάντα υπάρχει και ο ανεπίσημος τρόπος. ποιος ειναι αυτός? μπορεί κάποιος να μου δώσει αναλυτικές πληροφορίες πως θα το κάνω αυτό?

zak

@axileas

Φίλε Αχιλλέα το τι μπορείς να κάνεις με ανεπίσημους τρόπους απλά έγκειται στη φαντασία των developers. Κι εγώ το φοβόμουν να πειράξω το τάμπλετ μου (Lenovo Ideapad K1,με τα ίδια σωθικά με το δικό σου) αλλά πήρα την απόφαση και το έκανα και δε το μετανιώνω! Από 3.2 πήγα σε 4.1.1 και η βελτίωση ήταν απίστευτη και η διαδικασία σχετικά απλή. Βρήκα φόρουμ της Lenovo με αναλυτικές οδηγίες, τις ακολούθησα κατά γράμμα και τώρα χαίρομαι το εργαλείο μου ακόμα καλύτερα απ’ όταν το πήρα 🙂 Με μια γρήγορη ματιά βλέπω πως η διαδικασία που πρεπει να ακολουθησεις ειναι λιγο πιο περιπλοκη απο τη δικη μου. Πρωτα root και μετα αναβαθμιση. Εμενα ήταν ενιαία διαδικασία. https://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1136 ενα λινκ που ισως βρεις χρησιμες πληροφορίες. Προυποθεση να ξερεις καλα Αγγλικα και ψαξιμο στο ιντερνετ και αναλυτικα βιντεακια στο youtube με οδηγίες βημα προς βημα και θα το καταφέρεις. Αξίζει κατα τη γνώμη μου η ”ταλαιπωρία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.