Τετάρτη
19/06/2013

iOS 7 beta τρέχει σε iPad [video]

Φέτος η Apple επικεντρώθηκε περσότερο με το iPhone και το iPod touch και αποφάσισε να κυκλοφορήσει το iOS 7 beta μόνο για αυτές τις συσκευές και όχι για το iPad, το οποίο θα λάβει την ενημέρωση του iOS 7 όταν βγει η επίσημη έκδοση το φθινόπωρο. Ωστόσο, ένας Ρώσος χρήστης του YouTube, γνωστός ως Rozetked, δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα iPad το οποίο είναι ή 2ης ή 3ης ή 4ης γενιάς, που τρέχει το beta λειτουργικό της Apple.

Επιπλέον, με βάση το βίντεο το λογισμικό είναι ειδικά προσαρμοσμένο για το iPad σύμφωνα το μέγεθος του command και notification center. Στο βίντεο θα παρατηρήσετε πως είναι σχεδιασμένο με απόλυτη ακρίβεια και δεν παρατήρησαμε κάποια διαφορά σε σχέση με το σχεδιασμό του iOS 7 beta για iPhone.

Το βίντεο μας δείχνει πως η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να τρέξει εφαρμογές από το App Store αλλά όποτε ο χρήστης ανοίξει τις ρυθμίσεις, το iPad αυτομάτως κάνει respring. Όσον αφορά το πόσο αυθεντικό είναι, δυστυχώς δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες και στοιχεία για να το διαπιστώσουμε και να το εξακριβώσουμε. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να είναι ένα καλό φτιαγμένο θέμα που μπορεί ο χρήστης να το εφάρμοσε στην συσκευή μέσο Jailbreak ή χωρίς.

iOS 7 Beta iPad

Πηγή

Κείμενο: Ορέστης Παπαναστασίου

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Chris λέει:

    Θα βγει η beta του 7 απλά τις επόμενες εβδομάδες, σε αντίθεση με iPhone/iPod touch που βγήκε μόλις ανακοινώθηκε

  2. Ο/Η Παναγιώτης λέει:

    γιατι καποια σιγμη εκλεισε…? μηπως να μην την κανπoυμε?

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.