iOS 8, πως θα ήταν το split-screen multitasking στο iPad [video]

Τo iOS 8 παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του WWDC 2014 στο San Francisco αλλά δεν είδαμε τελικά να παρουσιάζεται το φημολογούμενο split-screen multitasking το οποίο θα επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση δύο εφαρμογών στην ίδια οθόνη, χωρίζοντας την σε αναλογία 1/4 ή 1/2 ή 3/4. Ωστόσο οι νέες πληροφορίες λένε ότι ίσως θα το δούμε να παρουσιάζεται μαζί με το νέο iPad το φθινόπωρο.

Πριν από λίγες μέρες ο developer Steve Troughton-Smith είχε ισχυριστεί ότι υπάρχουν σημεία στον κώδικα του iOS 8 που θα επιτρέπουν τη λειτουργία Split-Screen multitasking στα iPad και σήμερα βλέπουμε μέσα από ένα demo-video που έφτιαξε πως θα μπορούσε να λειτουργεί, πως θα φαίνονται οι εφαρμογές και πως θα αλλάζουμε το μέγεθός τους.


, iOS 8, πως θα ήταν το split-screen multitasking στο iPad [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Someone

Μήπως τελικά δεν θα υπάρχει καθόλου αυτή η λειτουργία; 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.