iPad 1 καινούργιο με 419 ευρώ, Απαξίωση και λύπη

Ανακοινώθηκαν οι νέες επίσημες τιμές του πρώτου iPad, ναι αυτού που αγοράσατε πριν μερικές εβδομάδες 529 ευρώ, αρχίστε να ψάχνετε μαντήλι για να κλάψετε αφού μάθετε ότι τώρα η τιμή του έπεσε στα 419 ευρώ! Στο Techblog είμασταν από τους πρώτους που σας ενημερώσαμε ότι στα τέλη Ιανουαρίου ερχόταν επίσημα το iPad στην Ελλάδα, που να φανταστούμε ότι θα ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει τόσο σύντομα το iPad 2 για να σας προστατεύσουμε.

iPad 16GB (Wi-Fi + 3G)
549 ευρώ

iPad 16GB (Wi-Fi)
419 ευρώ

iPad 32GB (Wi-Fi + 3G)
649 ευρώ

iPad 32GB (Wi-Fi)
529 ευρώ

iPad 64GB (Wi-Fi + 3G)
749 ευρώ

iPad 64GB (Wi-Fi)
629 ευρώ

, iPad 1 καινούργιο με 419 ευρώ, Απαξίωση και λύπη

Kudos to axel

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αργυρης

Απαξιωση 419€ ;Τοσο εκανε καινουριο στην Αμερικη οταν πρωτοπαρουσιαστηκε.Η κανονικη του τιμη πρεπει να ειναι ακομη πιο κατω.Με αυτα τα λεφτα αγοραζεις διπυρηνο λαπτοπ.

Akis Kioupakis

Βούιζε ο τόπος (Twiter + Facebook) για το ipad2 από τα Χριστούγεννα σχεδόν, όπου και ακύρωσα τη παραγγελεία του δικού μου. Εμείς και η Ινδία είμασταν από τους “τυχερούς” 🙁

Κώστας

Χωρίς να έχω ούτε ένα προϊόν apple θεωρώ πως αυτά έχει το εμπόριο. Τι να πούνε για παράδειγμα μερικοί παλιοί κάτοχοι του audi a4 (και όχι μόνο, απλά μου ήρθε πρώτο στο μυαλό) που έδωσαν ένα ποσό >25000 και μετά από λίγο έβλεπαν 1-2 facelift και αργότερα ένα καινούργιο μοντέλο ανώτερο σε πολλά επίπεδα?
Από την άλλη και εγώ αν είχα αγοράσει πριν κανα μήνα το ipad 1 θα ένιωθα ότι πιάστηκα κορόιδο.
Πάντα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση

Ben

Στο US η Apple δίνει refund $100 σε όσους αγόρασαν το iPad1 από 16/02 έως 02/03.
Εδώ οι κλεφτοκοτάδες, οι κουτοπόνηροι, οι ελληνάρες, θα δώσουν refund??? ΟΕΟ?

Marios

-100 ευρω απο την τιμη του νεου δινει η apple ,,,, σε οποιον αγορασε προσφατα ipad και θελει να αγορασει το ipad2 αυτα τα λετε ?

sdaoulas

το getitnow εχει ακομα τις παλιες τιμες

Christos

@Marios
Δίνει την έκπτωση μόνο όμως αν τους τα ακουμπήσεις ξανά (αγορά νέου).. ελληνική πατέντα

Η Apple βγάζει πάντα κορυφαία προϊόντα σε απλησίαστες όμως τιμές. Όταν πια καταλήγουν να έρθουν στην Ελλάδα, η απληστία των εισαγωγέων με την λογική “Apple θέλεις θα το πληρώσεις” αποθαρρύνει τους περισσότερους που ψάχνουν κάτι ποιοτικό και είναι διατεθειμένοι να το πληρώσουν. Η κλασική ιστορία της Apple στην Ελλάδα…

giannis

419! wow αυτό σημαίνει ότι μεταχειρισμένα πρέπει να αρχίσουμε να τα βλέπουμε 300 και κάτω .Δηλαδή αυτοί που τα πήραν δεν αξίζει καν να τα δώσουν.Όσο για αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να πάρουν μεταχειρισμένα ίσως τώρα να αξίζει να το πάρουν

konstantinos

εγω τι να πω που το πηρα τον Γεναρη ?? :@

Γιώργος

Και σιγά μην πάρω ipad! Άκουσων-άκουσων , 749 ευρώ τα 64GB! Το έχουνε χάσει μου φαίνεται , οι συνέπειες από το Τσερνομπίλ τώρα φαίνονται! Ρε δε παν να (του-του-του , του-του-του)!!!

Nickolas

Δε νομίζω πως όσοι αγόρασαν το πρώτο iPad ακόμη και πρόσφατα θα πρεπε να είναι δυσαρεστημένοι. Η κύρια λειτουργία του iPad είναι η πλοήγηση στο διαδίκτυο και αυτό το κάνει εξαιρετικά. Όσο για εφαρμογές οι μόνες φαντάζομαι που θα δει κάποιος διαφορά θα είναι κάποια παιχνίδια τα οποία θα χρειάζονται μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και που μάλλον θα αργήσουν να βγούν. Το μόνο που φαντάζομαι κάνει τη διαφορά είναι η μπροστινή κάμερα για τις βιντεοκλήσεις τις οποίες αρκετοί ζητούσαν από το πρώτο ipad, προσωπικά δε χρησιμοποιώ βιντεοκλήσεις ούτε στον υπολογιστή, οπότε δε θα ενδιέφερε. Τέλος όσον αφορά την κυρίως κάμερα ειλικρινά τώρα με την εξαίρεση να την εκμεταλευτεί κάποιο πρόγραμμα, πόσοι νομίζετε θα το πάρουν παραμάσχαλα και θα τρέχουν να τραβάνε βίντεο? Και δεν αναφέρομαι μόνο στο iPad αλλά και στα άλλα tablet όπως της Samsung που του έχει βάλει και 1080p ανάλυση κατα την εγγραφή. Περισσότερο θα με ενδιέφερε να στέλνω κατευθείαν τα βίντεο από το iPhone 4 για παράδειγμα στο iPad για να τα επεξεργαστώ με το iMovie.

Johan

Οποια κοροιδα τρεξαν να παρουν το iPad 1 απο την καθυστερημενη ελληνικη αγορα, ας προσεχαν! Οι στοιχειωδως ενημερωμενοι φιλοι της apple γνωριζαν για την κυκλοφορια του ipad2 εδω και καιρο. Ακομα και να μην ελπιζαν σε τοσο συντομη κυκλοφορια ΚΑΙ στην ελληνικη, αγορα, θα επρεπε σιγουρα τουλαχιστον να περιμουν να δουν την ανακοινωση του iPad2, ωστε να εχουν ολα τα δεδομενα και να παρουν την σωστη αποφαση.

Η τοσο εξωφρενικη καθυστερηση στην κυκλοφορια στην ελληνικη αγορα του iPad 1 ηταν προσβλητικη. Η κυκλοφορια του iPad2 τοσο συντομα ειναι το κερασακι στην τουρτα.

Εγω πάντως έχω το iPad 1 αγορασμενο απο λονδινο, απο τον αυγουστο και εχει γινει πλεον αγαπημενη συνηθεια…

Αποστόλης

εγώ θα πάω να πάρω το ipad2 το είδα στο site της apple και είναι απίστευτο

SotisDiv

Καμία απαξίωση. Έτσι λειτουργεί το εμπόριο.

RooF

Μονο εγω θεωρω κοροιδια γενικα τον τροπο με τον οποιο λειτουργει η Apple σε οτι αφορα τα “αναβαθμισμενα” μοντελα της;

Γεγονος παντως οτι οι περισσοτεροι γνωριζαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση η Apple να μην βγαλει νεο iPad ακομα και πριν κλεισει χρονο το πρωτο. 😛

Εγω παντως νοιωθω τυχερος, δεν ειχα σκοπο να αγορασω ουτε το 1 ουτε το 2 αλλα ειχα την τυχη να κερδισω το 1 και το περιμενω αυτη την εβδομαδα. xD

SonicYouth

Πολύ καλή κίνηση της apple. Ανεβάζει τον ανταγωνισμό. Μέχρι και εγώ που δεν σκεφτόμουνα για ταμπλέτα σύντομα αρχίζω και το σκέφτομαι.

axel

δηλαδή τώρα, ειλικρινά. εγω που θέλω να κάνω δώρο το ipad 1 στην κοπέλα μου, άσχημα θα κάνω? 100 ευρώ λιγότερα είναι αυτά. Τι παραπάνω θα κερδίσω με το 2 για την βασική χρήση internet-email-ebook άντε και κανένα παιχνίδι που θέλει?

RooF

@axel

Τπτ δεν θα κερδισεις. Στην ουσια στα games θα δουνε διαφορα οσοι αγορασουν το 2. Αλλα καλυτερα να δωσεις αυτα τα χρηματα αν θες παιχνιδια σε ενα 3DS.

kostas_falcon

Το 1 φαινεται πλεον πολυ ελκυστικο……το μονο που με χαλαει ειναι το 4/3 καδρο και στο youtube δεν το σωζει ουτε η δυνατοτητα του ζουμ…..

Γιάννης

Υπάρχει ανακοίνωση της Apple για το θέμα επιστροφής των χρημάτων;

Γιατί ένας φίλος μου αγόρασε πριν στις 26/2 από το Apple Store στη Regent και του λένε δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, σήμερα που πήγε να ζητήσει τα λεφτά.

Έψαξα στο apple.com και δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση.

Πήρα το call center της Apple και μου είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

giannis

389 στο getitnow η απλούστερη έκδοση

Γιάννης

Μετά από ψάξιμο βρήκα αυτό: https://goo.gl/XTWeq Μίλησα και με τον φίλο μου και μου τα μάσησε και τελικά μου είπε το είχε πάρει 16/2 και όχι 26/2 για αυτό και δεν τον κάλυψαν στο κατάστημα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.