iPad 2. Σαββατο 26 Μαρτίου. Ελλάδα, Τελικά τι αποφασίσατε;

Το επόμενο Σάββατο, 26 Μαρτίου ξεκινάει η επίσημη διάθεση του iPad 2 στη χώρα μας ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και μόλις 15 ημέρες μετά το λανσάρισμα στην Αμερική. Μαθαίνω ότι κάποια καταστήματα το έχουν διαθέσιμο προς επίδειξη, όχι αγορά από σήμερα και μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το λεπτότερο και ταχύτερο iPad 2.

Εμείς, με την αράδα μας θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά την ερχόμενη Τετάρτη σε press event που είμαστε καλεσμένοι της iSquare (ομίλου Quest). Το 35% έχετε δηλώσει ότι θα αγοράζατε το iPad 2 από όσα tablet έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα. Τώρα που οι μέρες πλησιάζουν, τελικά τι αποφασίσατε; Έχετε καταλήξει iPad 2;

, iPad 2. Σαββατο 26 Μαρτίου. Ελλάδα, Τελικά τι αποφασίσατε;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas_falcon

Γιατι η apple επιμενει σε 4/3 καδρο κανεις δεν μου εχει πει…….ειναι ασυμφορη η θεαση ταινιων και youtube…..

Gabriel Pal

Ούτε iPad2 ούτε και κανένα άλλα tablet αυτή τη στιγμή. Δεν το έχω ανάγκη προς το παρών. Βολεύομαι με netbook.

Panagiotis

Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν αλλαζεί η μπαταρία. Με την καθημερινή χρήση μέσα σε 2 χρονία θα έιναι Off. Oλα τα tablet είναι ετσί η υπάρχουν και κάποια που αλλάζει η μπαταρία ευκολά?

sdaoulas

μαλλον θα παω στο xoom να το δω πρωτα ομως.

George

ΑΝ έπαιρνα tablet θα έπαιρνα το lg optimus 3D και όχι το ipad 2…
Όμως πραγματικά δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να πάρω tablet αφού έχω ήδη smartphone και υπολογιστή…

Νικος

Προσωπικά θα περιμένω να τα δω όλα απο κοντά και μετά θα αποφασίσω.
@Panagiotis Νομίζω πως το tablet της Toshiba εχει αφαιρούμενη μπαταρία και πίσω καλυμα.

Sakis

Με τους ρυθμούς που έχει πλέον η τεχνολογία, μέχρι να χαλάσει η μπαταρία θα είναι ήδη “απαρχαιωμένο” το tablet που θα έχουμε αγοράσει. Συνεπώς η αφαιρούμενη μπαταρία δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Εκτός αν κάποιος θέλει να έχει πάντα μαζί του μια δεύτερη για μεγαλύτερη αυτονομία. Εκεί πάω πάσο και συμφωνώ απόλυτα.
Πάντως κι εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός με το ipad 2 και γενικότερα με όλα τα tablets. Δεν έχω πειστεί ότι χρειάζεται μια τέτοια αγορά. Μάλλον θα κρατήσω τα λεφτά για κάτι άλλο πιο χρήσιμο.

Costas Blioumis

Ναι, θα το παρουμε! 🙂 16GB με 3G, το ασπρο μαλλον..

mitsos

εγώ είμαι ανάμεσα σε τρία tablet, από τα καινούρια μοντέλα μου αρέσει το htc flyer και από τα (παλιά) έχω ξεχωρίσει δυο, το ipad 16G wi-fi και samsung galaxy tab 7 wi-fi. απλά περιμένω να δω σε τιμή θα έρθει το htc flyer

ioannis

Ναι θα το πάρουμε.
Έχω κάνει ήδη κράτηση από Multirama για ένα 16GB WiFi μαύρο.

αγγελος χυτηρογλου

εγω εκανα το καλυτερο και πηρα macbook pro 13.3 και βρηκα την υγεια μου!!!και απο τα καινουργια παρακαλω

Ανδρέας

μια φορά έκανα τι μ…..α και πήρα apple…..δε νομίζω να την ξανά κάνω,εκτός αν αλλάξουν ριζικά μερικά “θεματάκια”…..

zan

θα το παρω κατα 40% τον Μαϊο στα γενεθλεια μου σε wi-fi 16gb white + blue smart cover το βρηκα με την μεταφορα 445€

Δημήτρης

Το έκανα Pre – Order στο Istorm …White 16GB Wi-FI 🙂

Κώστας

Κ’ εγώ λέω πάρω το απλό iPad με 16GB και μόνο με Wi-Fi. Δεν έχω κάνει όμως καμία κίνηση για προ παραγγελία επειδή ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει τιμές και κάτι τέτοια με ανησυχούν όσον αφορά την χώρα μας…

Δημητρης

Έχω πάρει το πρώτο iPad και κυριολεκτικά το χρησιμοποιώ σε Καθημερινή βάση πολυ περισσότερο απι τον υπολογιστή μου. Θα πάρω φυσικά το iPad 2 γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι το μέλλον ανοίκει στα tablets και ο ηγέτης σε αυτά είναι η Apple. Συμβουλευω όποιον θέλει να το αγοράσει να πάρει το 32GB γιατί εγω έχω το 16GB που είναι πλέον πολυ μικρό. Επισης προτιμότερο είναι το 3G για συνεχή επαφή, με το Internet όπου δεν υπάρχει wifi.
Ως προς τη μπαταρία θα συμφωνήσω ότι μέχρι να χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας στο iPad 2 θα έχουν βγει το 3, το 4 κλπ. Πέραν του γεγονότος ότι η μπαταρία αλλάζει αλλα σε κασταστημα της apple.

Fanis

Και εγω μαλλον θα το τσιμπησω….αλλα 16 ή 32 gb;
Δεν προκειται να βαλω μουσικη αλλα πολλες φωτο και games.

Κώστας

Θα πάρω το 16 GB Wi-Fi και 3G σε χρώμα μαύρο !

Κώστας

Αλήθεια ποιος το έφερε προς επίδειξη μήπως ξέρει κανένας ? Γιατί για να είμαι ειλικρινής μου έκανε εντύπωση………..

SonicYouth

To καλοκαιρι με το καλό θα πάρω το 32gb. Σκέφτομουνα να πάρω το 3g αλλά νομίζω οτι μου αρκει το wifi αφου θα μπορώ να χρησιμοποιώ το iphone σαν hotspot οταν χρειάζεται.

kostas

μαλλον θα παω προσ ZTE V9

Blue

Το έπιασα στα χέρια μου πριν 2 ώρες περίπου. Η εντύπωσή μου; Απλά ένα μεγάλο iPhone και ένα μεγαλύτερο iPad. Τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή. Πολύ κακή εντύπωση μου έκανε η οπίσθια camera. Από όσα hands-on έχω δει νομίζω ότι το Honeycomb είναι πολύ καλύτερη πρόταση. Έχει τουλάχιστον να προσφέρει κάτι διαφορετικό και κάνει το βήμα παραπέρα. Η επιτυχία του βέβαια θα εξαρτηθεί από τις υλοποιήσεις των κατασκευαστών που θα το υιοθετήσουν και ελπίζω να μην το αδικήσουν. Νομίζω ότι Xoom και Galaxy Tab 10.1 είναι σε εξαιρετικά καλό δρόμο, αρκεί να μείνουν κοντά στις τιμές του iPad 2. Ελπίζω να υπάρξουν επιλογές σε αυτά τα μοντέλα με λιγότερη μνήμη και/ή χωρίς 3G, ώστε να μπορεί να πέσει η τιμή.

bakchr

Φυσικά και θα το πάρω και συγκεκριμένα το 32gb wifi. Από τότε που έπιασα στα χέρια μου το πρώτο μου iPod touch πριν δυο χρόνια, έχω λατρεψει την apple και μόνο σαν δεύτερες χρησιμοποιώ συσκευές από άλλες εταιρίες. Καλώς ή κακώς η apple είναι πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό και δεν βλέπω να αλλάζει σύντομα αυτό…

Mike

φυσικα ναι, 64GB wifi
το εχω κανει preorder στην Document

XperiaNick

Δεν θα το πάρω ακόμη….εχω μαζέψει αρκετά PC,κινητά κ.λ.π. και δέν υπάρχει χώρος και χρήμα για iPad 2.Ελπίζω πως θα έχω για PC έναν iMac 21.5,για tablet,netbook,laptop iPad 2 32GB Wifi+3G Λευκό και για Smartphone ΗΤC HD7.Δεν χρειάζομαι κάτι αλλο, αν και θα κρατήσω στην άκρη το netbook που πήρα απο το σχολείο και το πρώτο μου iPod(touch 8GB , 2nd Generation).Σε περίπτωση που το iPad 2 για κάποιο λόγο δέν με ικανοποιεί θα κινηθώ στο HP TouchPad.

Kaltsonis

Εχω παρει το ipad 1 σχεδον μολις κυκλοφορησε στην Αμερικη. Το χρησιμοποιω σχεδον παντου.
Φυσικα και θα παρω το ipad 2 αφου για αλλη μια φορα η apple τους αφησε ολους τους ανταγωνιστες της 2 χρονια πισω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS 7 iPad

iOS 7, Ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν και ποιες λειτουργίες θα λάβουν

Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 7 που ανακοινώθηκε προχθές και αναμένεται να διατεθεί το χειμώνα φέρνει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών αλλά και αναβάθμιση λειτουργιών που ήδη υπάρχουν. Camera filters, Airdrop, iTunes Radio και αναβάθμιση της Siri είναι κάποια από αυτά. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με το τι έρχεται και σε ποια συσκευή αλλά και […]

Tablets iPad iPad 2 new iPad

Θα καταφέρουν τα Windows 8 tablet να κλονίσουν την κυριαρχία του iPad;

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών ABI Research το πρώτο τρίμηνο του έτους σχεδόν 18.2 εκ. τεμάχια iPad 3 και iPad 2 διατέθηκαν στην αγορά (shipments) ενώ η Samsung έρχεται στη δεύτερη θέση με 1.1 εκ. tablets. Ακολουθεί η Amazon με το Kindle fire και οι RIM (BlackBerry) και Lenovo (IdeaPad). Θα καταφέρουν τα Windows 8 […]

Tablets iPad 2

iPad 2, Κάποια περιορισμένα μοντέλα φοράνε νέο επεξεργαστή A5 32nm

Με την κυκλοφορία του νέου iPad τον περασμένο Μάρτιο, η τιμή του iPad 2 16GB Wi-Fi μειώθηκε (στη χώρα μας κοστίζει 559 429 ευρώ). Εκτός όμως από αυτή την αναμενόμενη “αλλαγή” στην τιμή υπήρξε και αλλαγή στον επεξεργαστή όπου σε κάποια περιορισμένα μοντέλα είναι τεχνολογίας 32nm από 45nm προσφέροντας την ίδια ταχύτητα και επιδόσεις αλλά […]

Tablets iPad iPad 2 new iPad

Νέο iPad, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών +κόντρα με το iPad 2

Οι Κινέζοι συνάδελφοι δεν αστειεύονται και μετά τους Βιετναμέζους πιάνουν και αυτοί στα χέρια τους το νέο iPad τρεις ημέρες πριν την πακόσμια κυκλοφορία του. Στο χορταστικό αφιέρωμα που ακολουθεί πάει κόντρα ο νέος με τον “παλιό” στην κάμερα με φωτογραφίες και βίντεο, στα τεχνικά χαρακτηριστικά, την οθόνη αλλά και την εξωτερική εμφάνιση.