iPad 2, Θα ανακοινωθεί το Φεβρουάριο με οθόνη Retina;

Μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα και όταν συμβεί αυτό όλες τις πληροφορίες-φήμες που θα σας μεταφέρω για το αναμενόμενο iPad 2 θα είναι με πάσα επιφύλαξη. Σήμερα διάβασα ότι η ανακοίνωσή του αναμένεται τον Φεβρουάριο και η κυκλοφορία του από Μάρτιο και μετά. Θα φοράει λέει οθόνη τεχνολογίας Retina όπως αυτή του iPhone 4 και θα έχει δύο κάμερες, μπροστά και πίσω.

, iPad 2, Θα ανακοινωθεί το Φεβρουάριο με οθόνη Retina;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ManosXperia

oπως και στην πρωτη εκδοση ενα μεγαλο iphone 4

Thanasis

παιδια tablet η notebook

Drjohn1980

Για την retina αμφιβαλω πολύ,όλες οι εφαρμογές hd στο app store έχουν βγει για την ανάλυση του τωρινού ipad,για μια οθόνη πιο υψηλής ανάλυσης θα πρέπει να ξαναγραφτουν,και θα μπερδευτεί το πράγμα,στην επόμενη γενιά σίγουρα θα γίνει,σε αυτή έχω επιφυλάξεις

Alan

@Drjohn1980 Μπορεί να κάνει καμιά “πατέντα” όπως όταν πρωτοβγήκε το iPad, που επειδή δεν είχε εφαρμογές μπορούσε να τρέχει του iPhone, αλλά κάπως παραμορφωμένες αν τις έτρεχες σε fullscreen. Μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο πάλι… :/

jsouroufis

Καταρχας δεν υπαρχει “τεχνολογια retina”! Ο ορος retina αναφερεται αποκλειστικα και μονο σε πυκνοτητα των pixel ανω των 300 ανα ιντσα! (retina=αμφιβληστροειδής και επειδη το ανθρωπινο ματι δεν ξεχωριζει τα pixel με πυκνοτητα ανω των 300 συνεπως η οθονη του iphone 4 με 326 ppi συνοδευεται απο τον ορο retina.) Καθαρα και μονο για θεμα marketing.

Επισης, το ipad 2 αποκλειεται να εχει ppi μεγαλυτερο απο 300 ωστε ο Jobs να την ονομασει retina γιατι με οθονη 9.7in η αναλυση θα πρεπει να ξεπερασει τα 2560*1920 ωστε να διατηρησει και το 4/3 aspect ratio.

Αποστόλης

Τι τιμές αναμένονται?

mixalis

Αποκλείεται να έχει τα ppi του iPhone 4 σε τόσο μεγάλη οθόνη. Γιατί σε τόσα ppi θα ξεπερνάει και την ανάλυση των περισσότερων οθονών

Kostas

https://www.engadget.com/2011/01/14/exclusive-the-future-of-the-ipad-2-iphone-5-and-apple-tv-and/

To Εngadget φαίνεται να έχει κάποιες πληροφορίες…

Apostolis

και πόσο θα κοστίζει?

ΡΗΓΑΣ ΦΩΤΗΣ

iPad vevaia………

ΜΑΚΗΣ

ΛΑ’Ι’Κ!!!!!!

ΣΤΕΛΙΟΣ

Πολύ καλό,το περιμένουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.