iPad 2 στη Γαλλία, 400 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) το 16GB Wi-Fi

Αν έρθει και Ελλάδα 400 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, τότε υποτίθεται ότι πάει στα 492 ευρώ (με ΦΠΑ 23%) το εισαγωγικό μοντέλο 16GB W-Fi only. Έτσι δεν είναι; (ρητορική η ερώτηση!).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Πάντως σήμερα που πήρα τηλέφωνο το Istorm δεν είχαν ιδέα για την τιμή του Ipad2 και μάλιστα η υπάλληλος μου είπε οτι δεν έχουν και καμία ενημέρωση για το αν ΟΝΤΩΣ θα έχουν stock στο μαγαζί το Σάββατο ή απλά κάποια περιορισμένα κομμάτια

Κώστας

Μου φαίνεται δύσκολο πάντως στην Ελλάδα να έρθει κάτω από 500 ευρώ έστω και με την κρίση που επικρατεί και είναι περίεργο πως γίνεται να μην γνωρίζει κανείς την τελική τιμή 5 μέρες πριν την πώληση του προϊόντος…

Zafiris

Δεν είμαι σίγουρος για την ερώτησή σου όμως στην Ελλάδα οι τιμές παραδοσιακά είναι υψηλότερες σε σχέση ακόμα και με την υπόλοιπη Ευρώπη.Πάντως πιστεύω πως οποιοσδήποτε θέλει να πάρει είτε το ipad είτε το xoom ή κάποιο άλλο θα ήταν καλύτερα να το πάρει από αμερική.
Πχ το ipad 2 wifi 16 GB 499 $=352 €.Δεν ξέρω βέβαια πόσα μπορεί να είναι τα έξοδα αποστολής και αν στο ανοίξουν στο τελωνείο..

Κώστας

@Zafiris
Έτσι όμως και το ανοίξουν θα σου βγει πολύ πιο ακριβό από το να το αγόραζες από Ελλάδα…

Zafiris

Υπάρχει “κόλπο” για να μη στο ανοίξουν.Το δηλώνεις gift.Δεν το έχω επιχειρήσει αλλά ξέρω παιδιά που αγοράζουν τακτικά από αμερική και τα ξέρουν καλύτερα.Θα τους ρωτήσω γιατί ψήνομαι να τσιμπήσω και εγώ κανά ταμπλετάκι από αμέρικα.

marios

παιδια απο πλαισιο σημερα εδωσα προκαταβολη 50 ευρω για το ipad 16 3g wifi συνολική τιμή με ΦΠΑ 639 ευρώ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΙΔΙΑ 839 ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 64GB ME 3G. AΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΙPAD. ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 10 ΕΥΡΩ.

Makedonas

Συνεχίζει νά μοῦ κάνει ἐντύπωσει, πῶς εἶναι δυνατόν, στήν οἰκονομικά πληγμένη χῶρα μας, ὅλα τά προϊόντα νά πουλιοῦνται ἀκριβότερα (?) ἀπ’ ὄλες τίς ὑπόλοιπες χῶρες τῆς Εὐρῶπης, ἤ καί τοῦ κόσμου.
Ρητορική ἐρώτηση….
Αὐτό βέβαια, ἡ ἀφαίμαξη τῶν Ἑλλήνων, ἔχει λόγο καί γίνεται.

Τελικά ἡ καλύτερη λύση εῑναι νά μαζευτοῦν παρέες ἀπό 5-10 ἄτομα, νά πάει κάποιος μέ 70-80 Εὐρῶ Ἀγγλία ἤ Γαλλία, καί νά φέρει νόμιμα ὅσα π.χ. iPad 2 τοῦ δίνει δικαίωμα τό κράτος (λέγοντας ὅτι εἶναι γιά προσωπική χρήση ἤ γιά οἰκογενειακά δῶρα.)
Ἐγώ, ἄν εἶχα τήν δυνατότητα, ἔτσι θά ἔκανα.

Παναγιωτης

καλησπερα σας

Διαβασα τα σχολια σας , να πω την αληθεια οτι παιζει ρολο και η εγγυηση αν το αγορασετε απο το εξωτερικο υπαρχε πιθανοτητα να μην το αναλαμανει το ελληνικο service της apple.
Παντος απο το apple store που το ειδα το 32GB wifi+3G ειναι λογικη τιμη αλλα θα το παραλαβω 4-5 εβδομαδας για αυτο θα περιμενω να μαθω τις τιμες στην ελλαδα.

Γιαννης

ελεος, 429 τιμη plasio για το ipad wifi 16gb σημερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS 7 iPad

iOS 7, Ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν και ποιες λειτουργίες θα λάβουν

Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 7 που ανακοινώθηκε προχθές και αναμένεται να διατεθεί το χειμώνα φέρνει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών αλλά και αναβάθμιση λειτουργιών που ήδη υπάρχουν. Camera filters, Airdrop, iTunes Radio και αναβάθμιση της Siri είναι κάποια από αυτά. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με το τι έρχεται και σε ποια συσκευή αλλά και […]

Tablets iPad iPad 2 new iPad

Θα καταφέρουν τα Windows 8 tablet να κλονίσουν την κυριαρχία του iPad;

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών ABI Research το πρώτο τρίμηνο του έτους σχεδόν 18.2 εκ. τεμάχια iPad 3 και iPad 2 διατέθηκαν στην αγορά (shipments) ενώ η Samsung έρχεται στη δεύτερη θέση με 1.1 εκ. tablets. Ακολουθεί η Amazon με το Kindle fire και οι RIM (BlackBerry) και Lenovo (IdeaPad). Θα καταφέρουν τα Windows 8 […]

Tablets iPad 2

iPad 2, Κάποια περιορισμένα μοντέλα φοράνε νέο επεξεργαστή A5 32nm

Με την κυκλοφορία του νέου iPad τον περασμένο Μάρτιο, η τιμή του iPad 2 16GB Wi-Fi μειώθηκε (στη χώρα μας κοστίζει 559 429 ευρώ). Εκτός όμως από αυτή την αναμενόμενη “αλλαγή” στην τιμή υπήρξε και αλλαγή στον επεξεργαστή όπου σε κάποια περιορισμένα μοντέλα είναι τεχνολογίας 32nm από 45nm προσφέροντας την ίδια ταχύτητα και επιδόσεις αλλά […]

Tablets iPad iPad 2 new iPad

Νέο iPad, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών +κόντρα με το iPad 2

Οι Κινέζοι συνάδελφοι δεν αστειεύονται και μετά τους Βιετναμέζους πιάνουν και αυτοί στα χέρια τους το νέο iPad τρεις ημέρες πριν την πακόσμια κυκλοφορία του. Στο χορταστικό αφιέρωμα που ακολουθεί πάει κόντρα ο νέος με τον “παλιό” στην κάμερα με φωτογραφίες και βίντεο, στα τεχνικά χαρακτηριστικά, την οθόνη αλλά και την εξωτερική εμφάνιση.