iPad 2 keynote video, Ολόκληρη η χθεσινή παρουσίαση της Apple

Αν θέλετε να ζήσετε το vibe που έχουν τα event της Apple, όπως υποστηρίζουν όλοι όσοι έχουν την τύχη να παρευρεθούν, η Apple φρόντισε για αυτό ανεβάζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της το βίντεο διάρκειας 70 λεπτών με τις ανακοινώσεις του νέου iPad 2 αλλά και του λειτουργικού συστήματος iOS 4.3.


Kudos to Emmanuel

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Z.

Το είδα πρωϊ πρωϊ

κωστας

παντως εθαψε εδω που τα λεμε και λιγο samsung και κυψελες

Emmanuel

γτπ.. δεν μπορώ να δω το βίντεο… πρέπει να έχεις quicktime?

Emmanuel

Για όσους δεν τους παίζει το βίντεο στο κλικα-site της apple (πχ όσοι έχουν linux και δεν μπορούν κατεβάσουν τον quicktime) ανοίξτε το vlc>πολυμεσα>ανοιγμα ροης δεδομενων δικτυου (crl+N)
και βάλτε το λινκ:

https://stream.qtv.apple.com/events/mar/1103pijanbdvaaj/1103pijnpfvrbfvijbavojh_650_ref.mov

(το λινκκ το έβγαλα από το site πατώντας προβολή πηγαίου κώδικα στο firefox…)

Emmanuel

τελικά αυτό πρέπει να είναι στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=TGxEQhdi1AQ

μαρέσει πάντως που υποστηρίζει HTML5 η apple… ωραίο site έχει… τέσπα.. σταματάω να γκρινιάζω ΤΩΡΑ 😀

Γιωργος Ζαχας

Εγω πιστευω πως το 2011 θα ειναι όντος η χρονια του iPad2!!!

Blue

Εδώ https://www.youtube.com/watch?v=tgfiwRhCER4 με επιλογή για HD αλλά σε 5 parts.

Μάνος

Ιδιοκτήτης πάντως μιας απτ’τις μεγαλύτερες εταιρίες στον πλανήτη γη να βγαίνει με ντύσιμο σαν το καημένο,ειδικά σε επίσημες παρουσιάσεις,είναι επιεικώς αστείο.
Τώρα όσο αφορά τα απίστευτα έσοδα που έχουν σε καλή μεριά μιας που ο κόσμος έχει δεχτεί τα υπερτιμημένα προιόντα τους.
Τέλος για τον αριθμό των Applications με το καλό να γίνουν εκατομμύρια και στο τέλος θα μπαίνεις στο market και θα χάνεσαι απ΄την ποκιλία,αδυνατώντας να επιλέξεις και πληρώνοντας συνέχεια.

Emmanuel

Και σε μένα φαίνεται αστεία η εμφάνιση του Steve Jobs 😀 πιο πολύ επειδή φοράει πάντα τα ίδια λες και δεν έχει άλλα! χαχα

Αυτό που με χαλάει δεν είναι ο Steve Jobs πάντως αλλά όλοι οι άλλοι που είναι ηθοιοί! Δηλαδή για να είσαι τεχνικός στην Apple πρέπει να έχεις πάει και δραματική σχολή? Είμαι προς το τέλος τώρα και προσπαθώ να επικεντρωθώ στο ipad και μου αποσπάνε την προσοχή συνέχεια οι ηθοποιοί που το παίζουν σαν να μην έχουν ξαναδεί ηλεκτονική συσκευή στη ζωή τους! ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ! IPAD 2!

Το ipad πάντως με τις εφαρμογές που παρουσιάζουν είναι πολύ καλο! Έχω κολλήσει τώρα εμ το Garage Band sστο 58:00… Το ξαναγυρνάω και το ξαναβλέπω 🙂

Marios Basileiou

Θα σταθω πανω σε 2-3 σημεια εγω παντως. Πρωτο.Πως εγινε ετσι αυτος??(το ξερω οτι το ξανα ειπα αλλα καθε φορα που τον βλεπω δεν μπορω να μην μου κανει εκπληξη,κριμας τον ανθρωπο). Δευτερο.Θα σταθω εκει που ειπε για τις 65000 εφαρμογες και τις 100 του αndroid,αυτες οι εφαρμογες ειναι πριν καν να ξεκινησουν να βγαινουν tablets με to honeycomb ή θελει να πιστεψω τωρα οτι και οι 65000 δουλευουν τελεια οπως θα επρεπε για tablet??Αποκλειται!!Γιατι και εγω σαν προγραμματιστης αν πατησω ενα κουμπι θα λεει οτι κανει για το 3,0 χωρις να σημαινει οτι θα φαινεται και θα αποδιδει οπως θα επρεπε. Τριτο.Με ξενερωσε πολυ αυτο το fake video και καλα για την χρονια του ipad.Γιατι??γιατι ξεχασε να βαλει και κανεναν που βρισκεται στην τουαλετα..αυτο εμεινα να δειξει,οπου @@ εδειξε.Γιατι το λεω αυτο?Εχω θεια που δουλευει χρονια με αυτιστικα παιδια και το σιγουρο ηταν να τους γυρισει το IPAD στο κεφαλι οχι να παιζει με αυτο ηρεμος!!! Τεταρτο.Εκει που ειπε οτι εχει πολλους copycats φετος και οτι κανεις δεν εφτασε καν το 1,αν σκεφτεις οτι τοτε σοβαρα(οσο μπορεις να το πεις αυτο αφου ηταν το πρωτο της tablet με λογισμικο για μη τablets) εβγαλε η Samsung η οποια ειχε χαρακτηριστικα… Συνέχεια »

farcry

δεν αναφερατε το καλυτερο. εχεις αυτιστικο παιδι? παρε ipad#

marketing fail

farcry

μα φαινεται καθαρα οτι αναφερθηκε αυτο στο διαφημιστικο σποτ του ipad. δειχνει τις δυνατοτητες και τις εφαρμογες του. δηλαδη ενα αλλο tablet δε μπορει να βοηθησει τα παιδια αυτα αλλα χρειαζονται το ipad. ο καθενας το λαμβανει οπως θελει. ειναι υποκειμενικο αυτο και καθε αλλο παρα αστοχο.

για δοαβασε καλυτερα τι ακριβως ειπε ο γιατρος στο video. “The iPad is clearly the next step. It’s a game changer.” αν αυτο δεν ειναι marketing δε ξερω και εγω τι ειναι. παρε ipad να αλλαξει η ζωη σου και ο τροπος επικοινωνιας με το αυτιστικο παιδι σου. εμενα αυτο το μηνυμα μου περναει. και οχι εμενα μονο. ειναι και αρκετοι αλλοι με την ιδια σκοπια

Howard Shane, PhD and Director for the Center for Communication Enhancement at Children’s Hospital in Boston discussed their use of the iPad saying that “The iPad is absolutely part of our clinical practice here. We’re not curing Autism, but we are offering a tool that improves the potential of a person with autism. It gives them more opportunities to be better communicators, to be better understanders, to be better learners. The iPad is clearly the next step. It’s a game changer.”

jimis

καλησπερα σε ολους. πριν απο 25 μερες πηρα το ipad και σε λιγο καιρο θα βγει το ipad 2 απλα αναβάθμιση μπορω να κανω σε αυτο που εχω??? η να το πουλησω και να παρω το 2..

jimis

να σαι καλα ευχαριστω πολυ. αποτε απο της 11/03 θα ειναι διαθεσιμη θα ανεβασης εσυ τιποτα να ξερουμε??

jimis

ok ευχαριστω πολυ..

farcry

καλα ναι….marketing fail δε το λες….οπως και το να βαζεις επιτιδες λαθος απομαγνητοφωνησεις της samsung…..μεχρι να σου κανουν μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση 🙂 ασε δεν ξερει μονο η apple να κανει λαμογιες

ευτυχως καποιοι στο αμερικα δεν τρωνε iκουτοχορτο
https://tech.fortune.cnn.com/2011/03/03/steve-jobs-reality-distortion-takes-its-toll-on-truth/

farcry

ευτυχως καποιοι στο αμερικα δεν τρωνε iκουτοχορτο

https://tech.fortune.cnn.com/2011/03/03/steve-jobs-reality-distortion-takes-its-toll-on-truth/

Marios Basileiou

Αυτα να τα βλεπουν οι φανατικοι του ομως,εμεις ενα περιπου ξερουμε τα κολπακια του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.