iPad 2 vs Motorola Xoom vs LG Optimus Pad vs Samsung Galaxy Tab 10.1 vs HP TouchPad vs BlackBerry PlayBook

Αυτό και αν είναι Τιτανομαχία! Έξι από τα καλύτερα και πιο εξοπλισμένα tablet σε ένα συγκριτικό πίνακα με τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά που λύνει άμεσα όλες μας τις ερωτήσεις για το πιο θα προτιμήσουμε. iPad 2 εναντίον HP TouchPad εναντίον BlackBerry PlayBook και απέναντι τρία Android tablet με HoneyComb. Let the games begin!

Κάντε κλικ πάνω στον πίνακα να ανοίξει σε μεγέθυνση σε νέο παράθυρο.
, iPad 2 vs Motorola Xoom vs LG Optimus Pad vs Samsung Galaxy Tab 10.1 vs HP TouchPad vs BlackBerry PlayBook

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Z.

Εννοείται το Ipad 4ever!!!!

Blue

Παρατηρώ ότι σε αυτό τον πίνακα, όπως και σε άλλους αντίστοιχους που έχω δει, δίνει την μπαταρία του Xoom στα 3250 mAh. Από ότι έχω ψάξει, έχει 2 τέτοιες μπαταρίες σειριακά συνδεδεμένες, δηλαδή έχει συνολικά 6500 mAh. Είναι λογικό άλλωστε, αλλιώς δεν θα είχε παραπλήσια αυτονομία με τα υπόλοιπα tablets.

Tron

ipad λογω τιμής , Xoom το καλύτερο !

Konstantinos Pappas

Το flyer της Htc ? Μήπως θα έπρεπε να συμπεριληθεί στον ανταγωνισμό ?… αν και προσωπικά δεν γνωρίζω πότε με το καλό θα κυκλοφορίσει…

Από ‘κει και πέρα, νομίζω ότι με κερδίζει το Xoom….
Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις,… πάιζει πολύ μεγάλο ρόλο… όταν κατορθώσεις και το πιάσεις στα χέρια σου… Εκεί φαίνεται αυτό που πραγματικά μπορεί να σε κερδίσει…

Ανυπομονούμε για το επόμενο workshop… μέ όσα περίσσότερα “καλούδια” γίνεται…

nio

ειναι προφανες οτι το Motorola Xoom ειναι το καλυτερο tablet αυτης της γενιας και σαν hardware κ σαν λειτουργικο καθοτι το honecomb φυσαει κ ειναι ειδικα σχεδιασμενο για tablets.ολα τα αλλα ειναι για apple fanboys κλπ.Xoom για απαιτητικους χρηστες ipad 2 για casuals η fanboys.πραγματικα η motorola κανει την εκπληξη κ δεν τη συμπαθουσα καθολου αυτη την εταιρεια.

Δημήτρης

Καθαρά λόγω τιμής Ipad2 16GB Wi-Fi με 525 ευρώ. Αν βρω το Xoom Wi-Fi Only με παραπλήσια τιμή μέσω νετ θα το σκεφτώ …

tom

TO MOTOROLA XOOM EXEI 6500 mAH το λεει engadget

Μπαμπης

Είναι οπως το λέει ο Konstantinos Pappas , να το πιασεις στα χερια να το νιώσεις. Κι εγω κατηγορουσα το iPad 1, αλλα μολις το ειδα απο κοντα και το δουλεψα λίγο με κέρδισε πολύ. Για τις άλλες ταμπλέτες δε ξερω, ακομα δεν εχω δεί κατι απο κοντα ωστε να πω οτι ειναι καλύτερο. Το ipad 2 εχει καλύψει μερικά κενά του πρώτου. Τωρα για διαφορα που λεγονται οτι κατεβαζεις τόρρεντ με το ανδροιδες κλπ, δε λεω, καλο πραμα είναι, αλλα στο να διαβασεις ενα βιβλιο, ενα πιντιεφ, ποσο καλά τα πάει, ποσο ελαφρυ θα είναι, ποσο βολικό για τα χέρια, τι αυτονομία θα εχει, ποσο καλα θα υπακούει στις κινήσεις σου; Όλα ειναι θεμα αναγκών και προτερεοτήτων του καθενώς. Εγω θα διαλεγα το ιΠαντ 2, και λογο χαμηλότερης τιμης, και λόγο της εξελιγμενης διαδραστικότητας με τον χρήστη. Για να διαβαζω επιστημονικα pdf, να σερφαρω χαλαρα στο ιντερνετ, κανα msn. Ολα τα υπολοιπα απο τους υπολογιστες μου. Καλυτερα να εχω πανω απο μια συσκευες που να είναι τελειες στον τομέα τους, παρα μια και να κανει λίγο απολλα. Τα παραπονα μου για το ιΠαντ ειναι οτι αρνειτε να είναι συμβατό. Ουτε αντόμπ φλάς, ουτε built in DLNA, ουτε θυρα HDMI.… Συνέχεια »

Stamatis

φθηνότερο το Ipad αλλά μόνο ένα adaptoraki για hdmi και θες 40 dollars…Για το ότι το xoom ξεκινά με 32gb και έχει και sd με δυνατότητα μέχρι 64gb ούτε λόγος…

Έπρεπε να βγάλει η Moto ένα xoom μόνο με μία θύρα φόρτισης (και μία Mini usb) και μόλις 16gb και να το πουλάει 400 δολάρια να κλάψουνε μανούλες…

ghad21

samsung the best forever

Γιωργος

Samsung Galaxy Tab!!!!

stavros

Το ipad ειναι το καλυτερο για εναν και μοναδικο λογο. Επειδη εχει ενα τελειο συνδυασμο hardware & software, κατι που καμια αλλη εταιρια δεν κανει. Απο εκει προερχεται και το γνωστο user experience της apple.

Πάνος

Μια απορία μόνο γιατί όλοι υποστηρίζεται το xoom? Το galaxy tab είναι το ίδιο με μερικά έξτρα παραπανω+το ότι είναι ποιο λεπτό, ποιο ελαφρι και ποιο όμορφο!!

Nightmare

Galaxy Tab 10.1 λόγω android… για μένα είναι καλύτερο του Xoom…
πιο ολοκληρομένο είναι το TouchPad… το WebOS λειτουργικά το θεωρώ ανώτερο android και iOS.. αλλά δεν είναι τόσο ισχυρό σαν λογισμικό σαν τα δυο άλλα και γι αυτό δεν θα το έπαιρνα… δεν είμαι και εξοικιομένος αλλά η HP πάει πολύ καλά μου φαίνεται!

Aris

samsung tab….ακριβο μεν
αλλα λεει πολλα.

Kostas

Επειδή , όπως έχεις γράψει παλαιότερα, δεν σου αρέσει να σε αντιγράφουν χωρίς να αναφέρουν την πηγή, θα ήταν σωστό να αναφέρεις την πηγή του πίνακα (έτυχε να πέσω πάνω του χτες βράδυ αν δεν με γελά η μνήμη μου). Δεν είναι ντροπή

ΤSIMPLIDAKIS DIONYSHS

ΚΑΛΥΤΕΡΟ TAB EINAI AYTO ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΏΡΟ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ τζάμπα.ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΆ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΆΜΕΡΑ ΤΟΥ IPAD2 ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΉ ΣΕ
PIXELS.ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ FLASPLAYER ME ENA JB LINETAI TO PROVLHMA.IPAD2 logo timhs Kai EPIDH Einai apple.AYTO PISTEVW OTI THA PARW KAPOIA STIGMH.

George

Lg optimus pad…. Απλά… Its 3D!

Όχι οτί θα το πάρω,αλλά αν ήταν να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά αυτό θα επέλεγα χωρίς δέυτερη σκέψη…

marios

Γνωρίζω ότι δεν έκανες εσυ τον πίνακα γιώργο αλλά πρέπει να διορθώθει.

Ό,τι δεν έχει Tegra 2 πάνω, για μένα είναι ένα 0.

Go12

Galaxy tab φυσικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S9 FE+: Με μπαταρία 9.800 mAh

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει δύο μοντέλα Samsung Galaxy Tab S8 FE και μόλις έγινε γνωστή μια πληροφορία για την Plus έκδοση.

Gear Samsung Samsung Galaxy Tab Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S9+ και S9 Ultra: Αυτές θα είναι οι δυνατότητες φόρτισης

Στην επόμενη εκδήλωση Unpacked το καλοκαίρι φημολογείται ότι η Samsung θα παρουσιάσει τα νέα της tablet Galaxy Tab S9+ και S9 Ultra.

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022): Φτάνει αθόρυβα στις 23 Μαΐου

Η Samsung κυκλοφορεί αθόρυβα το Galaxy Tab S6 Lite (2022), μια νέα έκδοση του tablet που κυκλοφόρησε το 2020.

Smartphones Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy Tab S8

Τιμή, μοντέλα, κυκλοφορία όλων των Samsung Galaxy S22 και Galaxy Tab S8

Αναλυτικά τιμή, μοντέλα και κυκλοφορία στην Ελλάδα των Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra και Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ και Galaxy Tab S8 Ultra.