iPad 3 μέσα στο 2011 με ανάλυση οθόνης 6 φορές μεγαλύτερη [φήμες]

Στην Ταϊβάν η εφημερίδα Economic Daily δημοσίευσε ότι έχει πληροφορίες για επικείμενη ανακοίνωση του iPad 3 προς το τέλος του τρέχοντος έτους. Τις πληροφορίες αναπαράγει το Reuters και αυτές αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα. Στο άρθρο της η εφημερίδα κάνει αναφορά για ανάλυση του iPad 3 έως και έξι φορές μεγαλύτερη από αυτή του iPad 2!

Όποτε και αν παρουσιαστεί το επόμενο μοντέλο iPad ένα είναι το σίγουρο και ας δυσαρεστήσω μερικούς, θα φέρει κάτι που νέο, κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ότι μας αρέσει ή ότι μας χρειάζεται!

, iPad 3 μέσα στο 2011 με ανάλυση οθόνης 6 φορές μεγαλύτερη [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
θανασης

δεν εχει περασει χρονος ρε παιδια που βγηκε το ipad2 και βγηκαν φημες για το 3;
ελεος αυτη η apple. για μενα μονο εκει υστερει. στο οτι βγαζει τα προιοντα της πολυ γρηγορα και δεν περιμενει λιγο

Λεωνιδας

ipad 3?? ε οχι τοσο γρηγορα εδω καλα καλα δεν προλαβαν να αγορασουν το δυο κ περιμενουν ναπ εσουν οι τιμες να το παρουν κ βγαζει το 3??
μεγαλη χαζομαρα απο την apple.

konsoulito

@θανασης, Νομίζω πως ίσα ίσα μπορεί και ανταποκρίνεται στη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας. Ένα προϊόν σε κάθε κατηγορία ανά χρόνο είναι πολύ καλά.

stavros

Το ipad 2 που εχω αυτη τη στιγμη ειναι τελειο για τις αναγκες μου και δεν θα με ενδιεφερε καθολου η αναβαθμιση του.Παρολαυτα αξιζουν πολλα μπραβο στην apple που δεν επαναπαυεται στην τερραστια επιτυχια της αλλα συνεχιζει να καινοτομει! Οσο για αυτη την αναλυση εγω εχω μονο μια απορια: ειναι ή θα ειναι μεχρι τοτε διαθεσιμο το hardware που απαιτειται για να τρεξει καλα μια συσκευη με τετοια αναλυση? Η αληθεια ειναι οτι πολυ αμφιβαλω….

kostashd2

ποσο ειναι 6 φορες πιο πολυ? τι επεξεργαστης χρειαζετε για κατι τετοιο η 4 πυρηνοι μπορουν και αν ναι θα ειναι ετοιμοι?
αν μπορουν θα ακολουθησουν ολοι αλλα μαλλον θα προλαβει η apple τα γεγονοτα..

εκτος λογο ελφριου os μπορει να κανει κατι παραπανω αν και νομιζω στις 10 ιντσες ειναι αχρηστη η μεγαλη αναλυση

Vasilios Bouras

Φθινόπωρο να περιμένετε και iphone 5 και ipad3. Ίσως και σε mac κάτι. Αλλά για αυτά να είστε 80% σίγουροι.
Δεδομένου ότι σε λίγο καιρό όλοι θα έχουν ios5 θα πρέπει να υποστηριχθεί αναλόγως και σε ios συσκευές… Λένε ξεκάθαρα ότι δεν θα υποστηρίξουν μάλλον iphone 3gs που τις τελευταίες μέρες λένε μπορεί και να υποστηριχθεί… Οπότε θα δούμε new ios devices…

stavros

To 3gs θα υποστηριχθει σιγουρα!

Vasilios Bouras

Δεν αντιλέγω αλλά και να υποστηριχθεί θα βγούν τα καινούργια Φθινόπωρο… Ήδη πολλές φήμες για πολλά ακούγονται. Οι μισές να βγουν αλήθεια θα δούμε κάτι νέο.

konsoulito

Mac δε νομίζω να κυκλοφορήσουν ξανά το Φθινόπωρο. Περιμένουμε όμως σχεδόν σίγουρα νέο iPhone.

fotis

Τι να την κάνουμε 6 φορές μεγαλύτερη ανάλυση?

Γιώργος Τσ.

Εγώ πάντως θέλω να έρθει σύντομα το iPad 3 γιατί θα πέσει η τιμή του 2, και δεν με νοιάζει που δεν θα έχω το τελευταίο μοντέλο γιατί και με το 2 την κάνω την δουλειά μου και με το παραπάνω…

Υ/Γ: Η Apple και γενικά όλες οι εταιρίες λεπταίνουν τα προϊόντα τους, ειδικά η Apple με το iPad…Αναρωτιέμαι στο μέλλον τι θα γίνει μ’αυτό το θέμα…πόσο ακόμα θα γίνουν πιο λεπτά τα κινητά/tablets…???!!! Και άμα τα κάνουν λίγο πιο λεπτά από κει και πέρα θα είναι (ΥΠΕΡ)εύθραυστα…!!!

stavros

Συμφωνα με αυτο http://www.macrumors.com/2011/06/15/imagination-technologies-starts-licensing-next-gen-ipadiphone-gpu/ μαλλον απο 2012 μερια θα μπορεσει να βαλει η apple retina display στο ipad.

Κωνσταντίνος

6 φορές σημαίνει από 1024Χ768 θα γίνει 2560Χ1920 – είναι δυνατό??? δεν νομίζω!!!

tasos

μπορει να εχει αργησει η αππλε, ομως αν ειναι ετσι τοτε τα νεα μοντελα αξιζουν τον χρονο τους, 6 φορες μεγαλυτερη, ουαου!, δεν λεω, οπος και στα ιμακ, η αππλε βγαζει μεγαλες αναλυσεις.

Sotos

Μόλις πήρα το ipad2 έλεος περίμενε ένα χρόνο ρε apple!!!!!

tasos

το εχει αυτο η αππλε, σε κανει να λιπασε μολις παρεις κατι και ειναι παλιο, τουλαχιστον θα εχεις το ιος 5!!!!

SonicYouth

Παιδιά μην πιστεύετε σε φήμες. Αν δεν ανακοινωθεί μην πιστεύεται. Κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορησει iPad 3 μεσα στην χρονιά. Η apple κραταει σιγουρα ενα χρονο καθε συσκευη μεχρι τώρα και δεν νομιζω να το χαλασει. Το ipad 1 και το ipad 2 ειχαν διαφορα ενα χρονο. Τα iphone και αυτα ανανεώνονται τουλαχιστον μετα απο εναν χρονο. Μονο το iphone 5 καθυστερει.

mafiasx

Εγώ λέω ένα είναι το σίγουρο πως ενόψει το icecream η apple είδε κάτι που τις άρεσε και θα το δούμε ενσωματωμένο (αυτό το κάτι) και ανταγωνιστικό (και στις δυο πλατφόρμες)

Γιώργος.ντ

Δεν καταλαβαίνω αυτή την καόυρα μας να αποκτήσουμε πάντα το πιο πρόσφατο τεχνολογικό επίτευγμα.. Ας ηρεμηαουμε και ας σκεφτούμε οτι η τεχνολογίας στις μέρες μας τρέχει με την ταχύτητα του φωτός.. Πάντα θα υπάρχει το κάτι καλύτερο.. Ασε που και εγω εχω ακούσει τέτοιου είδους φήμες αλλα λένε οτι θα ειναι ενα πιο επαγγελματικό iPad.. Και φυσικά και η τιμή του θα ειναι πιο αυξημένη..

tom

Τι την θελουμε την 6-φορες μεγαλυτερυ αναλυση αφου η retina τα σπαει..

Stathis

Μα το ipad 2 δεν εχει retina οθονη .αν ομως αποκτησει 6 φορες
μεγαλητερη αναληση τοτε θα γινει retina δηλαδη πανω απο 300ppi.

spyros

ΠΑΡΑΠΟΝΟ: γιατί έχετε τόσο άγχος οι ήδη κάτοχοι του ipad2 αν θα κυκλοφορήσει το ipad3 ??
Υποτίθεται πως πήρατε το ipad2 επειδή εξυπηρετεί τις τρέχουσες ανάγκες σας.
Αυτό σιχαίνομαι στην apple & apple-fun-boys της. Η νοοτροπία του “πρεπει” να έχω ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί που να έχει το μηλαράκι επάνω. Είμαι σίγουρος πως αν η apple έβγαζε το ipad3 με μοναδική διαφορά το εξωρετικό super-wow-απίστευτο μπορδοροδοκόκκινο χρώμα θα πηγαίνατε σαν τρελλοί να το πάρετε, απλά και μόνο για να λέτε πως έχετε το ipad3. Έλεος ρε παιδιά, μην καταλήξουμε αμερικανάκια που ξενυχτάνε έξω απο applestores για να τα πάρουν πρώτοι.
ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: όσο για επερχόμενα μοντέλα, απλά να αναφέρω πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

Νίκος

@spyros
Συγγνώμη που θα στο πώ αλλα αυτό δεν γίνεται εξαιτείας της apple ή των fanboys και σίγουρα δεν είναι φαινόμενο μόνο στα προιόντα της apple .Αυτή η μανία για να έχεις το τελευταίο μοντέλο το κάνει κάθε εταιρεία.Και είναι φαινόμενο μόνο στα κινητά και στα tablet αφού αυτά μόνο υποστηρίζονται για λίγα χρόνια(ειδικά τα android).Γι’αυτό αν έχεις σκάσει 500-600 ευρώ σίγουρα δεν θέλεις σε δυο χρόνια το tablet σου να πάει για πέταγμα αφού δεν θα έχει το τελευταίο λειτουργικό με ότι συνεπάγεται αυτό.

tasos

ποιος ειπε οτι δεν θα εχει το τελευταιο λειτουργικο, με την ανακοινωση μιας νεας συσκευης δεν ερχετε και ενα νεο ος, ετσι κι αλλιως, η apple ανακοινωσε το ios 5 που θα εχει το ipad2 k iphone 4, οποτε αν βγει νεα ταμπλετα δεν ειναι αναγκη να λιπομαστε μιας και τουλαχιστον θα υπαρχει το λογισμικο που θα ειναι ιδιο(στη περιπτωση της apple).

maria

Παιδιά μην στεναχωριέστε όσοι πήρατε το 2. Αφού η τεχνολογία τρέχει με τόσο γρήγορους ρυθμούς που είναι πολύ λογικό να βγαίνει ένα νέο προϊόν κάθε χρόνο. Και μόλις βγει το 3 θα γίνονται διεργασίες για το 4. Δεν πρόκειται να σταματήσει ούτε η Apple ούτε καμιά άλλη εταιρεία να αναβαθμίζει τα προϊόντα της. Το θέμα είναι να μην μπαίνουμε στο τρυπάκι και να παίρνουμε ότι νέο βγαίνει. Η ουσία είναι να επιλέγουμε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες μας εκείνη τη στιγμή. Και είναι καλό να βγαίνουν νέα προϊόντα γιατί πέφτουν και οι τιμές…

Loukas

Μου ακούγεται απλα σαν ράδιο αρβυλα δν νομίζω,τ iPad τ βγάζει συνήθως μετά τ χριστούγεννα!και δν έχει αναγκει ν χτυπήσει κανέναν τ δείχνουν και η πωλήσεις,πήρα το δικό μ 2 από Αμερική και για πολλές μέρες ήταν sold out!

victor

αμα δεν εχει ολογραμα ειναι βλακεια Ευχομε να ειναι quadcore!!!

Στεφανος

Ε δεν είναι στα καλά τους
Εγώ έχω το ipad2 από τον Ιούλιο και τώρα μας λένε ότι θα βγει το 3
Pantos εγώ δεν σκοπεύω να ξοδεψω αλλά 650 ευρώ .
Παντός πιστεύω ότι το 2 αλλά και το 1 μια ΧΑΡΑ τα καταφέρνουν σε όλα και παραπάνω

dimakos

edw kai kairo ligoureuomai to ipad2 🙂 kai lew ligoureuomai dioti den to phra gia oikonomiko logo alla skopeuw giati vrethike lush apla to kathisterw gia na pesei i timh.tha pesei i timh kai pote?ante na doume!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.