iPad 3, Το Μάρτιο με τετραπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη υψηλής ευκρίνειας;

Το αυτί του iPad 2 ίδρωσε με την έλευση του τετραπύρηνου ASUS Transformer Prime αλλά και την νέα έκδοση TF700T την οθόνη HD 1920×1200. Σύμφωνα με πληροροφίες που επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg η κατασκευή του νέου iPad 3 έχει ξεκινήσει και η παραγωγή του αναμένεται να κορυφωθεί το Φεβρουάριο.

Όπως είναι αναμενόμενο ανώνυμες πηγές του Bloomberg υποστηρίζουν ότι το νέο iPad 3 θα ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή, νέα οθόνη με ανάλυση υψηλής ευκρίνειας και συμβατότητα με τα γρήγορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας LTE της Αμερικής.

, iPad 3, Το Μάρτιο με τετραπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη υψηλής ευκρίνειας;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gian

φτάσανε τα PC σε πυρίνες!! άντε να πιάσουν και ραμ, graphics κτλ και φύγαμε!

Γιώργος Μ.

Εδώ τα κινητά έχουν φτάσει τους δύο πυρήνες.Τα tablet πια θα είναι τέρατα!!!
Θυμάμαι τον πρώτο μου desktop το 1995 όταν είμουν 13 χρονων δείτε χαρακτηριστικά Altec pc 486 DX/100 με 8 Mega Byte RAM και σκληρό 540MB με το ζόρι θυμάμαι έπαιζα το παιχνίδι Lion King!!!
αναρωτηθείτε τι τεχνολογία κρατάμε σήμερα στα χέρια μας και φορητή έτσι….

Απόστολος

Επιτέλους. Το νέο I-pad! Πάντως φέτος τα πραγματα θα ειναι καλύτερα για εμάς τους καταναλωτές. Έχουν μπει πολλές εταιρείες στην παραγωγη των tablets και η καθεμια παρουσιαζει 2 με 3, διαφόρων μεγεθών. Ακόμα και η apple, διαβασα, θα βγάλει ακόμα ενα, αυτη την φορά με 7 ιντσες οθόνη. Αν οι τιμές είναι λογικές , δεν θα ξερουμε τι να πάρουμε!!!

okman

Μπράβο τους! Με τετραπυρηνο και αναλυση ποιο πανω απο full HD (1920X1200) θα ειναι ενα απο τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο!) tablet που θα υπαρχει στο κόσμο! (αυτά να τα βλέπουν και οι άλλοι!). Τώρα μένει να δούμε πόση εσωτερική μνήμη (Ram) θα βάλλουν και πόσο μεγάλος θα είναι ο σκληρός δίσκος SSD που θα έχει το ipad 3! (αν και δεν μου αρέσει το iphone), τα ipad 2 και 3 ειναι φοβερά και απο τα καλύτερα tablets παγκοσμίως!.
Έφτασε καιρός (και μάλλον φέτος) που τα tablets θα είναι ισότιμα και ισάξια με τα laptops σε δυνατότητες, benchmarks και specifications !
Μπράβο σας Tim Cook και Team Apple!

Ανδρέας

Ελεος παραειναι καλο δν μου αρεσει τι αλλο θα βγαλουν….

Νίκος

@okman Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
Είναι καιρός να σοβαρεύουν τα πράγματα,η Microsoft μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με Windows 8 και σίγουρα η apple δεν θα μείνει με σταυρομένα τα χέρια.Στην WWDC 2012 έχουμε να δούμε τρομερά πράγματα με την εξέλιξη των δυο λειτουργικών (Mac OS,iOS).Με τετραπύρηνο quad-core ARM Cortex-A9 ,την νέα PowerVR G6400 GPU που πρώτο θα έχει το iPad και 2048 x 1536 pixels οθόνη (όχι IPS αλλά κάποιας άλλης τεχνολογίας) θα είναι μάλλον το πιο ισχυρό tablet της αγοράς.Η δημιουργία ένώς καινούριου iOS ή ακόμα και η ένωση με τα Mac OS X είναι αναπόφευκτη αυτήν την χρονιά,την στιγμή που το hardware δημιουργεί έφορο έδαφος για μια τέτοια αλλαγή.

okman

Ναι έχεις δίκιο @Νίκος μάλλον το καινούργιο iOS θα ενωθούν με τα Mac OS X
Εδώ τα καινούργια και δυνατά Windows 8 λένε ότι θα είναι απολύτως συμβατά με τα Κινητά, tablets και laptops!

δημ

Φοβερο!!! Καθε χρλονο και αναβάθμισει……..το αγοραζεις φετος του χρονου καμία αξία, ξεπερασμένο μηχάνημα, ipad 4 το 2013, στα σκουπιδα το ipad3 !!!! Στην ουρλα οι καταναλωτές για ένα μηχάνημα που κρατάει αξία μισο χρόνο!!!! Εγω περιμένω το ipad 25 με 400 πυρηνες και 300 Τbyte που θα μοιράζουν οι εφημερίδες… ΖΗΤΩ Η ΤΕΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ

Τάσος

Μια χαρά…μόλις χθες πούλησα το 32αρι iPad 2 που ωστε να αγοράσω το 3 όταν βγει, με τέτοια χαρακτηριστικά αποδείχθηκε τελικά πολυ σωστή κίνηση !

Βαγγέλης

Θα ιδρώσει και το δικό μου αυτί οταν ανακοινώσουν τιμές.

ΈΕΕΕεεελα τα φανμποις στην ουρά

Αυτος

+100000 στον δημ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS 7 iPad

iOS 7, Ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν και ποιες λειτουργίες θα λάβουν

Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 7 που ανακοινώθηκε προχθές και αναμένεται να διατεθεί το χειμώνα φέρνει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών αλλά και αναβάθμιση λειτουργιών που ήδη υπάρχουν. Camera filters, Airdrop, iTunes Radio και αναβάθμιση της Siri είναι κάποια από αυτά. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με το τι έρχεται και σε ποια συσκευή αλλά και […]

Tablets iPad iPad 3 iPad HD

Νέο iPad με οθόνη Retina και τετραπύρηνη επεξεργασία γραφικών A5X

Ανακοινώθηκε το νέο iPad με οθόνη 9.7 ίντσες τεχνολογίας Retina ανάλυσης 2048×1536 pixels (264ppi) και τετραπύρηνη επεξεργασία γραφικών A5X. Η κάμερα είναι 5 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD 1080p και σταθεροποιητή εικόνας. Σύμφωνα με την Apple ο δικός της επεξεργαστής είναι 4 φορές δυνατότερος στα γραφικά από τον τετραπύρηνο NVIDIA Tegra 3.

Tablets iPad iPad 3 iPad HD

Φήμη τελευταίας στιγμής, Το νέο iPad θα έχει οθόνη αφής που αισθάνεσαι

Σε λίγες ώρες θα αποκαλυφθεί το νέο iPad και πληροφορίες τις τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο ότι η οθόνη του θα είναι της εταιρείας Senseg και θα επιτρέπει στον χρήστη να αισθάνεται αυτό που αγγίζει. Αναφερόμαστε καθαρά σε φήμες όμως ταιριάζει διαβολικά με τη ατάκα που έχει γράψει η Apple στην πρόσκλησή της, “something you really […]

Tablets Apple iPad iPad 3

Απόψε συζητάμε live για το νέο iPad

Απόψε το βράδυ στις 20:00 ώρα Ελλάδος θα αποκαλυφθεί το επόμενο μοντέλο iPad βάζοντας τέλος σε φήμες και εικασίες. Όπως κάναμε με επιτυχία κατά την ανακοίνωση του iPhone 4S έτσι και σήμερα οι φίλοι της τεχνολογίας θα συγκεντρωθούμε εδώ να συζητήσουμε ζωντανά μέσω chat για τις ανακοινώσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPad.