iPad 4 Ultimate, Νέο μοντέλο με χωρητικότητα 128GB;

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το iPad 4 με χωρητικότητα 128GB σύμφωνα με πηγές από αμερικάνικες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών που επικαλείται η ιστοσελίδα 9toMac. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 6.1 και δεν αναμένεται να έχει διαφορές από τα μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα, μόνο η χωρητικότητα θα είναι “Ultimate”.

iPad 4 128GB, iPad 4 Ultimate, Νέο μοντέλο με χωρητικότητα 128GB;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitrissa

Θα κανει κανα 1000αρι ανετα… Με τοσα λεφτα , στηνεις πσ τουμπανο….

TasosV83

…ίσως στο ότι πολλοί παίρνουν tablet νομίζοντας ότι είναι laptop ή pc, αλλά δεν έχει τις δυνατότητες ενός laptop ή pc, οπότε πριν δώσουν τα 1000 ή τα 300 500 να σκεφτούν πρώτα τι θέλουν να κάνουν μ’αυτό.

hlias

δεν εχουν σχεση ταμπλετ pc αλλα με 1000 ευρω μπορεις σιγουρα να παρεις ενα pc (ultrabook) που να κανει την δουλεια του ipad καλύτερα.

hlias

αυτο εννοω κωστα . ειναι ωραια τα ταμπλετ και θελω να παρω ενα αλλα δυστυχώς δεν νιωθω σιγουρος για μια τετοια αγορα . εχω το zenbook απο asus και καλυπτει τις αναγκεσ μου (τιμη 700).

MEDS

Έτσι που μεγαλώνουν τα κινητά, τα tablets θα εκλείψουν.
Τα laptop, ultrabook κλπ όμως ποτέ.

hlias

πιστευω οτι οσο υπαρχουν gamers τα pc θα ζουνε αυτοι παιρνουν το καινουργιο hardware .

Νιο

Πρωτα laptop και μετα tablet… Πιστευω ειναι η πολυτελεια μετα το να εχεις tablet για να σερφαρεις στο διαδικτυο.

Κωνσταντίνα Δορλή

Φίλοι techbloggers,

Επειδή η μόνη έξυπνη συσκευή που έχω είναι ένα iPad, θα σπεύσω να πω ότι σαφώς και δεν είναι φορητός Η/Υ και δεν έχει σχέση με Η/Υ, αλλά χρησιμεύει σε κάποιον πχ που θέλει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και σαφώς είναι άχρηστο για κάποιον που δουλεύει μπροστά από έναν Η/Υ. Εγώ το έχω για να χαζεύω στο Ίντερνετ, να παίζω παιχνίδια, να διαβάζω βιβλία, να διαβάζω και να στέλνω emails, στέλνω βιογραφικά για δουλειά κλπ.

Nickolas

Πιστεύω τα νεα υβριδικά ταμπλετ λαπτοπ με τα windows 8 είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να κάνει και τη δουλειά του και να το έχει και για παιχνίδια, ειδικά σε λίγο καιρό που θα πέσουν και οι τιμές τους. Δεν έχει νόημα να δώσει κάποιος 1000 ευρώ που σίγουρα θα έχει το συγκεκριμμένο ipad, αλλά αν θέλει οπωσδήποτε apple, το air είναι πιστεύω καλύτερη επιλογή αφού το βρίσκεις κοντά σε αυτή την τιμή.

Platanos

Επειδή με τη συχνότητα παραγωγής και τις ονομασίες άρχισα να μπερδεύομαι, ζητώ βοήθεια:
-Εγώ τον Ιούλιο του 2012 αγόρασα το new iPad (ή αλλιώς iPad 3).
-Το Σεπτέμβριο 2012 η Apple παρουσίασε μαζί με το iPad mini και το (new new) iPad, δηλαδή το iPad 4, με 2πλάσιας ταχύτητας επεξεργαστή από το 3, με lightning κλπ.
-Άρα, λογικά, αν αυτό βγει θα είναι το (new new new) iPad ή αλλιώς iPad 5.
Ή το άρθρο μιλάει για το iPad 4 (Σεπ 12) απλά με 128gb;

lorentzos

Εκει στην apple να μας πουν τη πίνουν να παρουμε και εμεις μπας και καταλαβουμε τι προσπαθουν να κανουν!!! Σε 12 μηνες κοντευουν να σπασουν ολα τα ρεκορ με 3 διαφορετικα μοντελα Ipad3, ipad4 ipad5 και λιγο πριν την ανακοίνωση του ipad5 βγάζουν ipad4 128gb? Εφυγε ο steve jobs και το εχουν κανει μπακαλικο εκει μεσα?

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ από την μέρα που απόκτησα το iPad 2 μου ανοίγω laptop πολύ σπάνια… μόνο για κανενα sopcast αγωνα που βλέπω στην TV… πολλές φορές ούτε καν για αυτό αφού το SGS3 μου πετάει ακόμα καλύτερα με το sopcast.
Συμφωνώ με την Κωνσταντίνα σε ότι αφορά το iPad … Τώρα τιις βαριές δουλειές με δίσκους κλπ μόνο στο pc.
Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο iPad με 128 giga χωριτικότητα το βλέπω πολύ θετικά και κακώς δεν βγαίνουν τόσο μεγάλα σε χωριτικότητα, όλα γενικά τα tablets. Αυτό είναι κάτι που πραγματικά με εξοργίζει με τις εταιρείες.

spyros

H Apple βρισκει και παταει στη χωρητικοτητα για να ανεβασει την τιμη 150€ απο 32 σε 64 gb, για φαντασου τι θα κανει απο 64 σε 128. Παρε αμαξι καλυτερα

Petran

Άρα, σύμφωνα με τη “λογική” το iPad με 128GB θα κοστίζει: 839€ (wi-fi) και 969€ (wi-fi+cellular).

iPad Wi-Fi (16GB) > 529€ [+Cellular > 669€]

iPad Wi-Fi (32GB) > 639€ (+110€) [+Cellular > 769€ (+100€)]

iPad Wi-Fi (64GB) > 739€ (+100€) [+Cellular > 869€ (+100€)]

(?) iPad Wi-Fi (128GB) > 839€ (+100€) [+Cellular > 969€ (+100€)]

Evagoras

Θα το κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουάριου $799 WIFI $929 LTE 128 GB https://www.apple.com/pr/library/2013/01/29Apple-Increases-iPad-with-Retina-Display-to-128GB.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.