iPad 5 και iPad mini 2 στις 22 Οκτωβρίου; [Φήμες]

Πλησιάζει η στιγμή που μετά τα νέα iPhone θα έχουμε την παρουσίαση του νέου (ή νέων) iPad, πάντα σύμφωνα με το AllThingsD, μιας και η Apple δεν έχει ακόμα στείλει τις καθιερωμένες προσκλήσεις για τo event παρουσίασης της ανανεωμένης σειράς των Tablet της. Σχεδιαστικά, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κατά καιρούς διαρρέουν, το επόμενο iPad 5 θα είναι εμφανισιακά εφάμιλλο του iPad mini, αρκετά πιο λεπτό, με μικρότερα bezels και αρκετά πιο ελαφρύ.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, σύμφωνα με την τακτική της Apple, αναμένεται να «φοράει» τον ίδιο με το iPhone 5S – 64-bit Α7 – και με την κάμερα να είναι και αυτή βελτιωμένη. Όσον αφορά για το iPad mini 2, ακούγεται πως θα κυκλοφορήσει μαζί με το νέο iPad αλλά σε περιορισμένη διαθεσιμότητα, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν προβλήματα στην τροφοδοσία των Retina οθονών που πρόκειται να υπάρχει και στο ανανεωμένο iPad mini. Την ίδια ημέρα αναμένονται και οι όποιες αποκαλύψεις για την ημερομηνία παρουσίασης των νέων Mac Pro καθώς και την τελική ημερομηνία του OS X Mavericks.

Φήμες επί φημών όπως βλέπουμε, κάτι το οποίο συνηθίζεται όταν η Apple πρόκειται να παρουσιάσει κάποια νέα συσκευή και αναμένουμε να δούμε το τι τελικά θα αποκαλυφθεί (περίπου) στα τέλη του Οκτωβρίου!

iPad 5 και iPad mini 2 στις 22 Οκτωβρίου, iPad 5 και iPad mini 2 στις 22 Οκτωβρίου; [Φήμες]

Πηγή: 1, 2, 3, 4

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fyllisbio

Mac pro atomic bomb made by apple.. Θα ειναι πανακριβο αλλα ειναι πολυ εντιπωσιακο μηχανημα.. Κώστα ο λαος θελει αρθρο για μακ προ.. :Ρ

tasos

Κώστα μπορεί να μη σχετίζεται άμεα με το άρθρο αλλά στίς 22 του μήνα και η παρουσίαση της Nokia…..τυχαίο δε νομίζω

Iakovos80

Πιστεύω πως αν τα Lumia είχαν βγει πριν τα iPhone…θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα τώρα. Δυστυχώς όμως, τα Lumia αργησαν, και γενικα τα Windows 8. Πολυ ομορφα κινητα αλλά το market θελει ακομα δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.