iPad Air 2 και iPad mini 3 εμφανίζονται σε έγγραφο που διέρρευσε

Σε προγραμματισμένο event της Apple αύριο, αναμένεται να ανακοινωθούν μεταξύ άλλων τα νέα iPad και μόλις πριν λίγο διέρρευσε ένα screenshot που φέρεται να προέρχεται από την Apple και παρουσιάζει δυο μοντέλα το iPad Air 2 και το iPad mini 3 και τα δύο με Touch ID και λειτουργικό σύστημα iOS 8.1.

Στο αυριανό event περιμένουμε να ανακοινωθούν μεταξύ άλλων οι νέοι iMac αλλά και η έκδοση του λειτουργικού συστήματος OS X Yosemite.

Η διαρροή πραγματοποιείται λίγες μόνο ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση των νέων Nexus 6 και Nexus 9 με Android 5.0 Lollipop.

iPad Air 2 και iPad mini 3, iPad Air 2 και iPad mini 3 εμφανίζονται σε έγγραφο που διέρρευσε

iPad Air 2 και iPad mini 3, iPad Air 2 και iPad mini 3 εμφανίζονται σε έγγραφο που διέρρευσε

iPad Air 2 και iPad mini 3, iPad Air 2 και iPad mini 3 εμφανίζονται σε έγγραφο που διέρρευσε

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giwrgos

Και εδώ παίζουμε το παιχνίδι βρείτε τις διαφορές με το προηγουμενο μοντέλο

Theo

@giwrgos αχαχ μα την παναγια…αν ειναι δυνατον. Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια, ποτε θα αλλαξει το σχεδιο ? Απορω πως πουλαει..

Alex

@Theo & @giwrgos

Η Apple είναι πανέξυπνη γιατί αντί να αλλάζει σχέδιο κάθε μέρα απλά κάνει το tablet της ακόμα πιο responsive (ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΑΚΟΜΑ) και καλυτερεύει τα specs, γιαυτό φυσικά και πουλάει. Και στην τελική γιατί να αλλάξει αυτό το τέλειο desing????

Stratos

Το σχέδιο άλλαξε μόλις πέρυσι ολοκληρωτικά. Τι λέτε για σχέδιο; Με 2 gb ram το ios θα πετάει. Συν οτι ακούγεται οτι θα εχει τον a8x επεξεργαστή.

Θοδωρής

Πόσο ριζοσπαστικές αλλαγές να κάνει η Apple σε μια ταμπλέτα;
Να βάλει αεροτομές ας πούμε;
Εξαιρετικά εργαλεία τα iPad κακά τα ψέματα, ακόμα και επιδερμική σχέση να έχεις μαζί τους το καταλαβαίνεις.

Nikos

Τι βελτιωνει ακριβως φιλε μου ? απλα βαζει ενα χαρακτηριστικο στην μια συσκευη….και το μεταφερει σιγα σιγα στις επομενες….
Ειμαι κατοχος Ipad3 και πλεον δεν εχω μεσα ουτε ενα app, τα κανω ολα μεσω browser μηπως και την παλεψει, κολλαει αισχρα….
Για τα ηχεια ???
Ακομα να αξιωθει να βαλει στερεοφωνικα ηχεια στις συσκευες της που καθε φορα που βλεπω βιντεο στο Youtube απο το ipad κανω το χερι μου σε σχημα χοανης για να μπορεσω να ακουσω..
Πλεον το λεπτο και δυνατο δεν μας λεει κατι …
Εδω οι κινεζοι βγαλανε 5.5χιλιοστα το ειδατε…η HTC ηχεια τουμπανα.
Σε ενα πραγμα μονο την παραδεχομαι ναι, και αυτο ειναι η μπαταρια ! απλα ειναι θηριο και στο ipad αλλα και στο macbook pro σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Χρήστος

Φιλε Νίκο μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; το iPad 3 τρέχει απροβλημάτιστα και υπερβολική περιγραφή του προβλήματος του ηχείου, τεσπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.