iPad Air 2, λυγίζει; [bend test video]

Η τρέλα των bend tests που ξεκίνησε με τα iPhone 6 Plus τα οποία λύγιζαν στις τσέπες των χρηστών δεν λέει να λάβει τέλος. Αφού έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους υπόλοιπους κατασκευαστές να δείχνουν ότι οι δικές τους συσκευές δεν λυγίζουν και την Apple να απαντά με το επίσημο bend test video, σειρά πήρε το ολοκαίνουριο iPad Air 2.

Η Apple ανακοίνωσε το iPad Air 2 ως το πιο λεπτό tablet στον κόσμο με πάχος μόλις 6.1 χλστ. 9.7 ιντσών οθόνη, LCD IPS και ανάλυση 2048×1536 pixels. Μιας και είναι το πιο λεπτό tablet στον κόσμο, με μεταλλική κατασκευή και διαστάσεις 240×169.5 χλστ., είναι σχεδόν αναμενόμενο τι θα δείξει το παρακάτω video.

• iPad Air 2 και iPad mini 3 κυκλοφορούν στην Ελλάδα την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου. Μάθε τις τιμές τους.

Update: Προστέθηκε και νέο βίντεο.

ipad air 2 bend test, iPad Air 2, λυγίζει; [bend test video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Είδες άμα δεν έχεις γυναίκα με τι μ…. ασχολείσαι. Βοηθάτε και σεις λίγο βρε κορίτσια….

spyros

Ηλιθιοτητες…

Λεωνίδας

Αυτό ναι, είναι καινοτομία. Απο tablet έγινε mini laptop σε λίγα δευτερόλεπτα!

nick2010

Καλή φάση αυτή η νέα μόδα του λυγίσματος συσκευών.

Βέβαια πιο αντικειμενικό θα ήταν να λύγιζαν και τα προηγούμενα ipad καθώς επίσης και τα αντίστοιχα μεγάλα tablets της samsung και της sony.

Πιατεύω ότι ΟΛΑ λυγίζουν -πολύ ή λίγο – όχι λόγω πάχους αλλά λόγω μήκους και μεγέθους.

Υ.Γ. Όποιος έχει κανα tablet για λύγισμα…. ας μου το δώσει καλύτερα εμένα που δεν έχω ούτε για διάβασμα.

Cerz

καλα θα μας τρελανουν τελειως?το παρακαναμε με τα bend test!αντε,παει στο καλο,testαρουμε τα smartphones για τον λογο οτι μπαινουν στην τσεπη οποτε υπαρχει πιθανοτητα να λυγισει αλλα το tablet για ποιο λογο?χαζεψε ο κοσμος…

marioattica

Αν θελουν αληθινά bend tests να στείλουν καμια δεκαρια κομμάτια μαζι σε έναν Shaolin να δουμε αν λυγίζουν κι αν σπάνε…

Ιδου τι εννοω αληθινό bend test…
https://www.youtube.com/watch?v=7UE9WLnWirk

Kostas

Για τα Views τα κάνεις όλα, για τα Views δε μ’αγαπάς……

Agnostos13

Εχει καταντησει γελοιο…
Μετα το will it blend πηγαμε στο will it bend!
Αμα θες να καταστεψεις την συσκευη σου θα βρεις τροπο

dieccast

Μας εχουν ζαλισει τα α@@@@α με αυτα τα βιντεο!φτανει ελεος! Μπραβο το εσπασες τωρα κανεις δεν θα αγορασει ipad,προσεχε!!

Conx

Δεν υπάρχει σωτηρία από την βλακεία……

cnnx

Ελεος πια δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν. Καλα ειναι με αυτα τα βιντεο!!!

Theodore.

Αν θελετε να γελασετε,αλλά πολυ ομως,ακουστε ενα ποιηματακι,που εχει γραψει,αλλα και διαβαζει ο Δημ.Καμπουρακης,και οπυ ειναι εντελως σχετικο με το θεμα μας.
Εγω παντως,ξεραθηκα στα γελια.
https://www.tovima.gr/vimafm/comments/?prid=29025 .
Θα βρειτε τη σελιδα,και θα πατε να ακουσετε την εγγραφη στο ονομα Δημ.Καμπουρακης και στην ημερομηνια 16/10. Το δευτερο ομως απο τα δυο.
Εντυπωσεις,εδω…

Vagelis

Ευτυχώς που μας ενημέρωσαν γιατί είχα σκοπό να το βάλω στην τσέπη μου.

akis

ως γνωστον, ως apple hater, χαιρομαι για οτι βλεπω… ΧΕ ΧΕ!!!

ομως εχω μια ερωτηση κρισεως… το τηλεφωνο εχει μια λογικη να κινδυνευει να λυγισει βαζοντας το στην κωλοτσεπη. Το ταμπλετ, απο τι κινδυνευει ; μπαινει στην κωλοτσεπη ;

Chris

Η λιθιότητες απο ηλίθιους ανθρώπους που κοντεύουν να αποβλακώσουν και εμάς.Έλεος

Dami

Ξεκινωντας λοιπον το αρθρο με την φραση “Η τρέλα των bend tests που ξεκίνησε με τα iPhone 6 Plus τα οποία λύγιζαν στις τσέπες των χρηστών δεν λέει να λάβει τέλος” μου δημιουργει μια απλη και κοινη απορια που πιστευω θα εχουν πολλοι απο τους επισκεπτες και αυτου του site….Γιατι λοιπον αναπαραγεται η συγκεκριμενη “τρελα” (για να μην πω ηλιθιοτητα)? Οσο τα blogs συνεχιζουν να το αναπαραγουν,τοσο θα συνεχιζεται..μεχρι να κορεστει πληρως και να βγει μια αλλη βλακεια στην φορα.Η απορια ομως ειναι η εξης…γιατι αφου ολα τα σχολια πλεον κατω απο τα συγκεκριμενα βιντεο ειναι του τυπου “ποτε θα τελειωσουν οι ηλιθιοτητες”,γιατι εξακολουθουν να ανεβαινουν τετοια αρθρα? Η απαντηση προφανης…οσο προφανες ειναι και οτι οι επισκεπτες του συγκεκριμενου site περιμενουν να δουν πιο αξιολογα αρθρα απο θεμα περιεχομενου παντα.
Υ.Γ : Δεν κρινω τον-την συντακτη,αλλα την επιλογη του συγκεκριμενου θεματος

Billakos

Ειχα παρομοιο θεμα . Πριν 2 χρονια αγοραζω CD Πανος Κιαμος – Ολοκαινουριος , απο αφρικανο πλανοδιο πωλητη . Παω σπιτι , βγαζω το Cd απο τη θηκη και λεω “ας κανω ενα τεστακι ..!!” (Σ.Γ.δεν ειχα γκομενα εκεινη την περιοδο) . Πιανω λοιπον το σιντακι και το λυγιζω . Χωρις πολλα πολλα μου εμεινε στα 2 και υπεθεσα οτι μαλλον εφταιξε το γεγονος οτι το CD ηταν King Kong . Παω λοιπον σε ενα δισκαδικο και το τσιμπαω αυθεντικο . Πριν παω σπιτι , εχοντας δωσει ενα 20αρικακι στο ταμειο , το ανοιγω επι τοπου , κανω το bend test και μενω συξυλος με το αποτελεσμα κι εγω και η πωλητρια στο ταμειο ! Για να μη σας το πολυλογω , ζητησα το τηλ της πωλητριας και το ιδιο βραδυ βγηκαμε . Απο τοτε ως σημερα , δεν ξανασχοληθηκα με τετοιες π@…ιες ! Και ζω και πιο ηρεμος .

Theodore.

Αντε λοιπον,να το παρεις το κοριτσι…

Chris

Έλεος ρε παιδιά οχι και Πάνο Κιάμο.

Tom

@Billakos ηθικο διδαγμα bed>bend!

Theodore.

Θυμαμαι μια ταινια που η γυναικα,εξοργισμενη με το φιλο της που εχει κανει το σπιτι του,κεντρο παρακολουθησης ολοκληρης της πολυκατοικιας,του λεει,φευγοντας,get a life.
Tο ιδιο ισχυει και εδω,αν και οσον αφορα στο 6+,δεν ειχαν αδικο,απο τη στιγμη που ειχε στραβωσει σε 9 ατομα τουλαχιστον,που το ειχαν βαλει στην τσεπη τους.

Λεωνιδας

Καλα ειναι σιγουρα ηλιθιο να καθονται να λυγιζουν οποια συσκευη βρουν αλλα οσον αφορα την περιπτωση του iphone plus που υποτιθεται το λανσαρει η μεγαλυτερη εταιρια σαν ναυρχιδα και με ποκυ υψηλο κοστος,ε δεν μπορεις να το αγνοησεις κι εντελως. Πραγματικα αυτο λυγιζει πολυ ευκολα και ειναι ουτε ενος μηνα εξω.Μετα απο καποιο καιρο χρησης πως θα εχει γινει δηλαδη;! Και που ειναι αυτη η μοναδικη ποιοτητα κατασκευης που παντα ολοι γι αυτο μιλουσαν;

Vagelis

Μόλις άκουσα το ποίημα του καμπουράκη. χαχαχαχα. Κάνει και διαφήμιση στη Samsung xD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.