iPad Air 2, leak αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα

Μετά το big event κατά το οποίο παρουσίασε τα νέα iPhone 6, iPhone 6 Plus και Apple Watch, η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα γενιά iPads. Οι πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθούν επίσημα στις 16 Οκτωβρίου αλλά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Michael Andrew αναφέρει ότι έχει στα χέρια του φωτογραφίες από το iPad Air 2.

Μπορεί να μην δημοσίευσε φωτογραφίες, όμως μας δίνει σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες για το design του και τα χαρακτηριστικά. Αναφέρει ότι το iPa Air 2 έχει Touch ID στο home button, θα βγει και σε χρυσή έκδοση, η κάμερα στην εξωτερική πλευρά θα είναι στα 8 megapixel αντί για 5 megapixel που είναι στο πρώτης γενιάς iPad Air.

Όπως είναι αναμενόμενο θα έχει Apple A8 επεξεργαστή και θα έρθει με 2GB RAM αντί 1GB που είναι τώρα. Η Apple λέγεται ότι θα καταργήσει την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη και θα πάει κατευθείαν σε 32GB, 64GB και 128GB.

Το design του iPad Air 2 θα είναι σχεδόν ίδιο με του τωρινού iPad Air αλλά θα είναι 0.5 χλστ. πιο λεπτό. Θα έχει μια σειρά ηχεία στην κάτω πλευρά αντί για δυο ενώ για χάρη του λεπτού πάχους έχει αφαιρεθεί το mute/vibration switch. Ωστόσο, μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα κρατάμε πάντα τις επιφυλάξεις μας.

ipad air 2 specs leaked, iPad Air 2, leak αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

πολύ ωραία νέα.

Αυτό για τα 2GB μνήμη, επιβεβαιώνει την άποψή μου, οτι το iPhone 6 δεν είναι και η καλύτερη αγορά, μιας και είναι φέτος είναι το έτος της μετάβασης σε ένα πραγματικά καλό iPhone για του χρόνου, αυτό του 2015 (πιθανόν iPhone 6S ?). Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη για 12 μήνες μετά, αλλά είχαμε ήδη και αρκετή αρνητική δημοσιότητα που μάλλον θα προβλημάτισε τα μεγάλα κεφάλια εκεί στην apple.

Βαγγέλης

Ωραίο θα ειναι και με τα σωστα specs για tablet των 500+ ευρώ. Για μενα δε πρεπει να υπαρχουν συσκευές 16gb σε αυτά τα χρήματα,θα μπορουσαν να βάλουν 4gb ram λογο αρχιτεκτονικής επεξεργαστή αλλά για να κερδιζαν οσο και πριν θα επρεπε να ανεβαζαν τη τιμη του που δεν εχουν κανει στα μεγαλα ipad ακομα

tech21man

Θα λυγιζει να μπαινει και στην τσεπη πιο ευκολα?

Τοσο καιρο οι αλλες εταιρειες λεγανε οτι θα βγαλουν κινητα με ευκαμπτες οθονες, η apple τους ξεπερασε και εκανε τα iphone ολοκληρα ευκαμπτα. Αναρωτιεμαι με το air τι θα κανει.

Sot11

Όλα καλά, αλλά αυτό με τα ηχεία και το mute switch απλά τραγικό!

Τομ

Ωραια και το χα αγχος οτι θα εχει στα 16gb και μετα στα 64. Τα 16 ειναι πολυ λιγα για ταμπλετα που ειναι κυριως multimedia συσκευη οποτε καλα κανουν και τα καταργουν. Οποτε αν με ενα 500αρι παιρνεις 32αρι wifi only ειναι κομπλε. Επισης τα 2gb χρειαζονται και προμηνυουν multitasking windows τα οποια στην οθονη του air που ειναι ευρυχωρη θα ειναι πολυ ευχρηστα. Αν ειναι ετσι οπως το περιμενω και ετσι οπως λεει το αρθρο της Λορενας ειναι ιδανικο. Οσο για το mute switch κλαιν.

X

Θα παραμείνει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο στην κορυφή (έλλειψή σοβαρού ανταγωνισμού βλεπ. Android – Το Shiled ήταν αρκετά δυνατή κίνηση αλλά ένας κούκος δεν μπορεί να φέρει την Άνοιξη) – αλλά μετά προβλέπω να έρχεται τσουνάμι από Windows Tablet με επεξεργαστές Intel GPU Nvidia καλύτερη αυτονομία κτλ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.