iPad Air 2, πληροφορίες ότι η RAM ανεβαίνει στα 2 GB

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα το μη ανακοινωμένο iPad Air 2 θα έρθει με 2GB RAM. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε η Apple αυξάνει για πρώτη φορά τη RAM στο full size tablet από το iPad 3.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενης γενιάς iPad mini θα παραμείνει στο 1 GB RAM. Η αύξηση στη RAM του μεγάλου αδερφού προφανώς σχετίζεται με το πολυαναμενόμενο split-screen multitasking που λέγεται ότι θα έχει το iPad Air 2.

Το iPad Air 2 αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το επόμενης γενιάς iPad mini μέσα στον Οκτώβριο, ένα μνα δηλαδή μετά το iPhone 6 το οποίο περιμένουμε στις 9 Σεπτεμβρίου.

ipad air 2, iPad Air 2, πληροφορίες ότι η RAM ανεβαίνει στα 2 GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

και μετά λέτε οτι η ram του iPhone 6 θα μείνει στα ίδια.. 😛

Γενικά ας ετοιμαστούμε για ευχάριστες εκπλήξεις το φθινόπωρο.

nikmour

Χρήστο αφού το iPhone δεν χρειάζεται παραπάνω μνήμη. Τόσο καιρό αυτό δεν λέτε

Δημήτρης

Οχιιιιιιιιιιιιιι!!!
Πάμε πάλι απ την αρχή……
Πάω να πάρω ποπ κορν 😛

prankster

Μερικοι iphonakides που δεν σκαμπαζεται απο τίποτα οτι και να σας λενε ναι (ειναι καθε λογιον ετερειας πρόβατα αλλα εσεις της apple περνετε τα σκήπτρα) η @@ ραμ χρειάζεται τοσο για μια 1080p οθονη οσο και κυριως στο multitasking τοσο δυσκολο να δεχτείτε οτι περασαν τοσες γενιές iphone και μεινατε πισω σε ολα? Το ποιο ακριβω σμαρτφον και ακομα μετα σπο καιρό το αγοράζεται ετσι οπως ειναι χωρις κατι νεο° το ίδιο λογισμικο (χωρις κανενα καινουργιο update) ιδια ram και ιδια οθονη.αλλα να μου πεις κατι κερδίσατε ισως μεγαλυτερη οθονη ( τα παντα μικροτερα όλων απο οθονη δυναμη επεξεργαστικη και οτι λογιων χαζομαρα…..αλλα, την μεγαλύτερη τιμη) τοσο δυσκολο να αποδεχτείτε οτι αυτή η εν λογω ετερεια σαν να υπερκοστολογει αυτα που σας δινει? Το χαμηλότερο κόστος παραγωγης(ανα τεμαχιο το κατεχει apple) για iphone 5s θα πω 98 δολλαρια το τεμαχιο… 1000 ευρω ομως preorder day one. Ειναι σμαρτφον (υπολογιστή τζεπης) αμα θες κινητο παρε ενα με 20 ευρω κάνει την δουλεια του(οσοι καταλαβαν κατάλαβαν οι άλλοι ουγκου)

wrangler10

Τηλέφωνο πήραμε , έξυπνο ρολόϊ θελουμε τωρα..τι θα γινει μ´αυτο το iwatch ,σήριαλ εχει καταντήσει.

tiamat

Το Ipad ειχε πριν λίγα χρόνια κάτι θεότρελα ποσοστά άνω του 75% και τώρα έχει πέσει κατω απο τα μισά. Η apple φυσικά και κατάλαβε ότι δε τη παίρνει άλλο για μαγκες στη κατηγορία αυτή, οπότε προκειμένου να μην υποχωρήσουν και κατρακυλισουν και άλλο τα ποσοστά της αναγκάζεται να δώσει πράματα που το Android τα χε αιώνες πριν όπως 2 giga ram και split screen multitasking δυνατότητες ( είπαμε, το multitasking απαιτεί ram!).
Έρχεται και Ipad 12+ ίντσες , μαζί με phablet 5,5 ίντσες, και smartwatch.

H αντιγραφή της Apple απλα δεν έχει τελειωμό. …

Alex

Εαν το multitasking απαιτεί 2gb ram και γίνει δυτατό μόνο στο ipad air 2,τέλος από τα προιόντα της apple,έχω φύγει σούμπιτος!

Δημήτρης

Το δηλωσανε στην παρουσίαση του ios8 εμμέσως πλην σαφώς ότι το split view Θα είναι για τα IPad.μένει τώρα να δούμε στην παρουσίαση Γιατί ίσως και να το άφησαν πίσω τότε για να σου πουν Στις 9 Σεπτέμβρη :κοίτα τι εξωπραγματικές δυνατότητες σου δίνει τώρα η μεγαλύτερη οθόνη του iphone6… Και να όμως με συσκευές 4.7 και 5.5 ιντσών που οι συγκρίσεις θα είναι ακόμα πιο βάσιμες. πάει το παραμυθάκι “μικρές συσκευές για ευχρηστία και αλλου τυπου χρήση” Γιατί μερικοι ακόμα και τώρα αναφέρονται στο 6αρι λες και είναι το λιλιπουτειο 5S Και ταυτόχρονα σταμάτησαν να κράζουν για παντοφλες

Christos

Xristo, eimai xristis iphone edo kai kanena xrono kapia stigmi ixa prosorina stin katoxi mou to Note 3 to opio exi 2,75 gb ram, pragma kata ti gnomi mou AXRIASTO! den diafono mazi sou gia to oti ta iphone tha eprepe na exoun parapano ram alla oxi opos ta nea modela kiniton (android) pou exoun kai 3 gb ram pou epanalamvano einai AXRIASTA, edo iparxoun laptops (oxi idietera kala alla litourgoun kanonika oso afora tis kathimerines doulies pou ta xriazomaste (social media.. ofice klp) pou litourgoun me 3 gb ram….

viel

@tiamat

“δώσει πράματα που το Android τα χε αιώνες πριν όπως 2 giga ram και split screen multitasking δυνατότητες”

το nadroid οταν το αγοραζεις σου δινει και δυο στικακια μνημης μαζι ε?

ρε τι γραφετε?

truth

Ειχα ipad 2 και το πεταξα απο τα νευρα μου στο τοιχο!!!Πηρα samsung galaxy tab s,ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!Απλα και ομορφα!!!

akis

σχεδόν όλοι σας τα έχετε με την apple. επειδή δεν ανεβάζει την ram στο iphone..! λοιπόν θα πω πως δεν χρειάζεται παραπάνω ram… έτσι όπως είναι είναι τέλειο…! έχω iphone 5 και ipad 4 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις επιδόσεις που έχει.. επίσης είμαι κάτοχος και του LG G3 να πω την αλήθεια ναι είναι πιο γρήγορο… πολύ ωραίο κινητό εμφανισιακά και πολύ πιο μπροστά από το iphone.. αλλα δεν λέει κάτι αυτό…! το iphone είναι απλά ένα κινητό για επαγγελματίες… και για αυτούς που θέλουνε κάτι ωραίο εμφανισιακά το οποιο θα κάνουνε την δουλειά τους..! για να πούμε την αλήθεια η retina οθόνη του iphone 5/5S είναι απλά άψογη.. και όχι μονο.. η αίσθηση του κινητού και η ταχύτητα είναι κάτι που σε κάνει να θες το iphone..! γιατί απλά το iOS είναι κάτι το οποιο το λατρεύεις από την 1τη μέρα…! προσωπική μου άποψη? το android είναι πολύ μπροστά για τους εξής λόγους.. 1) root 2) custom recovery 3)custom roms 4)flashing 5) mods του αλλάζεις κυριολεκτικά τα φώτα… μονο που ύπαρxη το xde developers αυτό φτάνει πιστεύω.. για όσους καταλάβανε.. 😉 νομίζω πως ξέφυγα αρκετά από το θέμα…! δεν θα πω αλλα… και πάλι παραδέχομαι την APPLE… γιατι… Συνέχεια »

Max91

@Christos
και βασικα και ολοι εσεις που παπαγαλειζετε και λετε οτι το iPhone και ολα της Apple δεν χρειαζονται περισσοτερη Ram δηλ μου λετε οτι αν βγει ενα iPhone στα 750€ με 1GB Ram και αλλο ενα και παλι στα 750€ αλλα με 3 οπως δηλ ολα τα καινουργια android εσεις θα κατσετε να πειτε:
εεε σιγα iPhone ειναι δεν χρειαζεται παραπανω Ram οποτε θα παρετε την εκδοση με την 1GB Ram… ναι καλα ποιον κοροιδευετε? το θεμα ειναι πως κοροιδευετε τον εαυτο σας οχι κανεναν αλλον.. ΠΑΝΤΑ το παραπανω ειναι καλοδεχουμενο. Φυσικα ολες οι εταιριες μας κλεβουν κανονικοτατα αλλα μπραβο στην Apple που με διπυρινο επεξεργαστη και 1GB μολις Ram παιρνει τα 750 των ανθρωπων.

dimitris

akis θέλεις μήπως να με υιοθετήσεις ; θα είμαι ήσυχο παιδί

j

Dimitris λιώνω χαχαχχα

Tom

Περιμενω τα ipad air 2 για να δω τι θα εχουν παραπανω απο το 1 για να κανω τις αγορες μου. Τα 2gb ram με το multitasking ειναι μεγαλο plus αν ισχυει. Αν δεν ισχυει κατι τετοιο δεν ξερω τι μεγαλο προτερημα μπορει να εχει το ipad air 2 εναντιον του 1.

nikmour

Ρε Akis μήπως έχεις διχασμένη προσωπικότητα? Διαβάζω ξανά και ξανά και δεν καταλαβαίνω που το πας. Στο επόμενο post συμπεριλάμβανε και την άποψη σου για τα wp να δούμε.

Tom

Νομιζω οτι ο Ακης εννοει οτι η απλοτητα και η ταχυτητα και η ομορφια του ios ειναι κατι που σε κερδιζει και το θες αλλα το android γενικα ειναι πιο ολοκληρωμενο. Πραγμα με το οποιο μπορω να ταυτιστω. Το pure android ειναι μπροστα απο ολα τα mobile os αλλα και το ios ειναι πολυ καλο με πολυ καλη υποστηριξη απο προγραμματιστες. Σε καποια πραγματα πισω απο το android αλλα με πολυ καλη προσοχη οσον αφορα την εμπειρια χρησης γενικοτερα.

Τα windows phone δεν τα περιλαμβανω καν στην συγκριση ειναι αρκετα πισω ακομα. Πολυ καλο UI, γρηγορο και ομορφο και διαφορετικο, πολυ καλες συσκευες αλλα το μισο λογισμικο ειναι τα προγραμματα/εφαρμογες που υποστηριζει.

akis

@nikmour: λογικό να μην με καταλαβαίνεις…! επειδή είσαι hater τις apple… πρέπει να σου πω πως όλοι η B’ πτέρυγα τις ψυχιατρικής με χειροκτροταει που νιώθω όλη την απλότητα του iOS :p

όσο για τα wp είναι άλλη φάση… ωραίο, γρήγορο μικρό τουμπανάκη… βλέπε λιμιά 925 value for money 😉

akis

sorry για τα ορθογραφικά.. το razer blackwidow δεν το έχω συνηθίσει ακόμα…. 😛

X

Καλά βρε γιατί φανατίζεστε μετοχές έχετε όλοι εδώ μέσα ο καθένας ας έχει ότι τον βολεύει περισσότερο και ας αφήσει τους άλλους να κάνουν αυτό που νομίζουν. ΥΓ. Εμένα δε με ενδιαφέρουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά με ενδιαφέρει η εμπειρία χρήσης της κάθε συσκευής να ψυχαγωγηθώ θέλω όχι να παίξω Super ατού με τα Tablet μου :)))))))

akis

καλα τα λεει ο Χfile….!!!! με ενδιαφέρει η εμπειρία χρήσης της κάθε συσκευής να ψυχαγωγηθώ θέλω όχι να παίξω Super ατού με τα Tablet μου :)) +1000

ιωαννης

Ξερετε εαν το i pad air θα υποστηριζει split screen multitasking?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.