iPad Air 2, πληροφορίες για χρυσή έκδοση

Το επόμενο iPad Air που λογικά θα αποκαλείται iPad Air 2 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Οκτώβριο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg η Apple θα βγάλει και χρυσή έκδοση μαζί με την γκρι και την ασημί. H Apple χρησιμοποίησε στο προηγούμενο iPhone το χρυσό χρώμα και φέτος στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Όπως είπαμε το νέο iPad Air περιμένουμε να ανακοινωθεί μέσα στον Οκτώβριο και μέχρι στιγμής φημολογείται ότι θα έρθει με Touch ID, A8 επεξεργαστή και 2 GB RAM. Η οθόνη θα είναι 9.7 ιντσών αλλά δεν γνωρίζουμε αν η ανάλυση θα παραμείνει 2048 x 1536 pixels όπως στο πρώτο iPad Air.

ipad air 2 gold, iPad Air 2, πληροφορίες για χρυσή έκδοση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Πάμε ένα στοιχηματάκι με όποιον θέλει ότι η μόνη διαφορά με το ipad air θα είναι ο λίγο υψηλότερα χρονισμένος επεξεργαστής,το touxh id άντε και η μνήμη ram που ΙΣΩΣ πάει στα 2gb?Όποιος θέλει εδώ είμαι,περιμένω… 😉 😛

Τομ

Νικο ε ναι δλδ τι αλλο θες να ειναι. Multitasking επισης για το air και πανω. Τι αλλο θες. Το Ipad ηδη εχει την πιο πληρη γκαμα εφαρμογων, εχει πολυ καλη κατασκευη (αν και με το γυαλι στο air μας τα χαλασε λιγο) ειναι πολυ καλο γενικοτερα και με 2gb+multitasking θα ερθει λιγο στην συγχρονη εποχη. Πολυ μικρη αποδοση εχει το στοιχημα που προτεινεις 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.