iPad Air 3: Έρχεται Μάρτιο με οθόνη 4K μαζί με το iPhone 5se;

Όλο και πιο έντονες γίνονται οι φήμες ότι η Apple θα πραγματοποιήσει press event στα μέσα Μαρτίου όπου θα ανακοινώσει το μικρό iPhone 5se, iPad Air 3 και μια βελτιωμένη έκδοση του Apple Watch, αλλά όχι τον διάδοχό του.

Οι σημερινές φήμες λένε ότι το iPad Air 3 θα έχει οθόνη 4K. Αυτή τη στιγμή το iPad Pro είναι το iPad που έχει την υψηλότερη ανάλυση οθόνης 2732×2048 pixels, ενώ iPad Air 2 και iPad mini 4 έχουν οθόνες με ανάλυση 2048×1536 pixels.

Οι πληροφορίες έρχονται από τους προμηθευτές της Apple που λένε ότι η Apple θα κάνει το σημαντικό άλμα στην ανάλυση της οθόνης. Αυτή τη στιγμή θεωρούμε ότι η ναυαρχίδα είναι το iPad Pro και αν όντως δούμε 4K ανάλυση iPad Air 3, τότε θα είναι κάτι που δεν περιμέναμε, αυτό που θα θεωρούσαμε ως το πιο πιθανό είναι να έχει ίδια ανάλυση με το Pro.

Με το μέγεθος της οθόνης που έχει το iPad Air 3 μια τέτοια ανάλυση θα έδινε πολύ καλό αποτέλεσμα, όμως μην ξεχνάμε και την μπαταρία που θα καταναλώνει.

Προς το παρόν κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για το τι ισχύει, αν και ανάλογες πληροφορίες μεταδίδει και το 9to5Mac, που θεωρείται αρκετά αξιόπιστο σε ότι αφορά στην Apple. Επίσης, μένει να επιβεβαιωθεί αν θα πραγματοποιηθεί το φημολογούμενο event του Μαρτίου.

ipad air 3 4k display, iPad Air 3: Έρχεται Μάρτιο με οθόνη 4K μαζί με το iPhone 5se;

Πηγή:1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisG

να δώ 4k ανάλυση σε ipad air 3 και 2k σε iphone 7 Σεπτέμβριο…και να δώ που θα πάνε ή μάλλον τι θα λένε αυτοί που μας επιτιθόταν οτι τα 750p και 1080p είναι αρκετα ΔΙΟΤΙ τους το είπε η apple.τίποτε άλλο…πραγματικα.ένα θα τα καταπίνουν και κουβέντα δεν θα λενε:)

CHRIS_BMW

ChrisG Οτι σου λέω κ τωρα !! Οτι αυτή η ανάλυση σε 5 Ιντζες δεν έχει νόημα ! Απλα πράγματα .. Κάτι πρέπει να δώσει που θα κάνει μπαμ έτσι ώστε να αναθερμάνει την αγορά .. Το 4s που ακόμα χρησιμοποιεί η γυναίκα μου έχει πολυ μικρότερη ανάλυση από το 6s κ το 6s πολυ μικρότερη από το air 2 που έχω .. Κ στα τρία το ένα δίπλα στο άλλο με την φωτεινότητα στο μισό βλέπεις ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο πράγμα!Στο I phone δεν πρόκειται να βάλει τέτοια ανάλυση π προαναφέρεις όσο θα έχει led panel.Στο I pad όμως (όπου η μπαταρία το επιτρέπει ) μπορει να κάνει τέτοιες κινήσεις εντυπωσιασμού κ μονο για να “σηκώσει “τις πεσμένες πουλήσεις των I pad ..

Shadgr

Ο κορεσμός έρχεται.. Και πέρα από το οικονομικό, ο ενθουσιασμός του συνεχώς καινούριου περνάει. Της κ&@τουμπας θα γίνει και από τις δύο πλευρές..

G5 is coming!!!

ChrisG

θα συμφωνήσω με τον shadgr…της κωλοτούμπας θα γίνει.
@CHRIS_BMW αφου δεν βλέπεις διαφορά σε 4s με 6s και ipad air 2 ακριβώς το ίδιο μπράβο…έχεις μάτι αετίσιο.(και θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά).πάρε και ένα Nokia με καμιά ανάλυση 240*360 να δείς το ίδιο:)εδώ θα είμαστε…και να δείς στα συγκριτικά αλλά και όταν θα τα αγοράζουν τι θα λένε.ακόμη και διαφορά να δείς στον εγωισμό θα λές οτι βλέπεις εξωγήινους στο φεγγάρι.χαχα…
για τα τυπικά να σου πώ οτι πάνω απο μισό μέτρο στην οθόνη του κινητού μου διακρίνω άνετα κείμενο σε ιστοσελίδα.σε 1080p οθόνη ίδιων ιντσών δεν βλέπεις ούτε τα λίγο μεγαλύτερα και έντονα σε μάυρο χρώμα.υπόψιν ότι πριν ένα μήνα πήγα σε οφθαλμίατρο και δεν έχω τίποτε.μάλλον ο γιατρός θα έκανε λάθος.για 4s που εχθές ήμουν με το φίλο μου…άσε…είναι τόσο ίδιο το αποτέλεσμα που συνεχώς μου παίρνει το κινητό να σερφάρει.
4s…χαχα…τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα…

azriel84

Σιγά μην δώσουν στο iPad 4 μεγαλύτερη ανάλυση από το iPad pro, αλήθεια ήθελα να ήξερα ποιος τα σκέφτεται αυτά και τα αναπαράγουν και μεγάλες ιστοσελίδες…. Στο θέμα των pixel, βάλαμε 5 άτομα δίπλα δίπλα το iPhone 6S plus και το Nexus 6P. Ανάθεμα αν κάποιος διέκρινε pixel και στις δύο οθόνες. Και είναι πολύ κρίμα, γιατί το 6P με Doze, amoled και 1080p οθόνη θα είχε υπεργαμάτη διάρκεια ζωής μπαταρίας στο ίδιο λεπτό πλαίσιο.

azriel84

iPad Air 3 εννοούσα, ακούς εκεί iPad 4 😛

P@NOS

ChrisG μια χαρά τα λέει ο CHRIS BMW άμα το πάρεις αναλογικά το 4s με το 6s ίδια ανάλυση έχουν, 326ppi απλά μεγαλώνει η οθόνη η πυκνότητα το pixels είναι ίδια…

ChrisG

μην λέτε ότι νάναι.το μέγεθος της οθόνη του 4s είναι τοσο μικρό που σε συνδυασμό με την χαμηλή ανάλυση και τα ppi έχοντας το default zoom στο browsing δεν βλέπεις την τύφλα σου.δίπλα δίπλα τα έβαλα δεκάδες φορές.όποιος πιστέυει αυτά που λέει κάνει το απλό και το ένα.
βάζει 4s διπλα σε 6s και ipad air 2 σε απόσταση μισού μέτρου και στο default zoom του browser στις συσκευές.ίδιο περιεχόμενο ιστοσελίδας και ας τραβήξει μια φωτογραφία.ΑΝ εσείς διακρίνετε κάτι τα ξαναλέμε…αφήστε τις θεωρίες και πιάστε την πράξη.ανεβάστε μια τέτοια φώτο και τα ξαναλέμε…

Ιωάννης jb

ChrisG.. εσυ το χαβά σου εκει δε σταματας με τίποτα!!!! Λες κάτι πετυχημένα ώρες ώρες.. μέχρι αυριο το πρωι θα τα σκέφτομαι και θα γελάω… χαχαχαχα!!!!!!
Επι του θέματος το νεο ipad air θα είναι απιστευτο μηχάνημα!!!! Σαν την apple καμία εταιρία!!!!
Είναι η μοναδική εταιρία που ξέρει τη κάνει πάντα… και φυσικά δε κάνει υπερβολές του τύπου.. κατσε να βάλω 200 πυρηνες ή 2k στις 5,1 ιντσες… Ισως η μοναδική σοβαρή εταιρία εκεί εξω σε smartphones και tablet και pc… δλδ με οτι ασχοληθει θα κάνει κάτι καλό και οχι προχειροδουλειές…
Για την ανάλυση που ακούγεται οτι θα μπει νομίζω πως θα είναι το κερασάκι στη τούρτα διότι πλέον απλά δε θα διακρίνεις pixel με τη καμία διότι το ppi θα είναι πάνω απο 400…
Η ποιότητα της οθόνης θα είναι λογικά κορυφαία οπότε αυτό που λέω και παραπάνω, απίστευτο μηχάνημα…
Μακάρι να είναι κάπως ετσι, άλλωστε εχει να πατήσει πάνω και στο περσυνό εξαιρετικό air 2….

ChrisG

Εάν βάλεις καμία κατοστάρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ?????????????????? θα γίνεις πιο πειστικός ….χαχαχα….συνέχισε δυναμικά.

P@NOS

ChrisG αλλα λέει η θεια μου και αλλα ακούν τα αυτιά μου….άστο δεν είσαι για κουβέντα….ΠΑΟΚ…..

Gvirginia

Δεν κατάλαβα πώς σε ένα άρθρο που μιλάει για μια φήμη, ότι στο i-P-A-D Air 3 θα μπει 4K οθόνη, ανακατεύτηκε η ανάλυση των iPhone…

@azriel84 Κοίτα, φέτος αντί του Air 3 παρουσίασαν το Pro. Ίσως αλλάζει πολιτική η Apple και πάει σε εξάμηνες παρουσιάσεις. Μάρτιο -> iPad Air και Watch / Σεπτέμβριο -> iPhone και Pad Pro/Mini. Ούτε εμένα μου φαίνεται πιθανό, αλλά είναι το μόνο “λογικό” σε περίπτωση που ισχύει.

Ανακιν

@panos παοκι ΕΙΣΑΙ και iPhone μαζί από αυτό καταλαβαίνω πως δεν ζητας ΠΟΛΛΑ από την ζωή σου πάντα με τα μέτρια όσο για τους υπόλοιπους είστε τυφλοί αν δεν βλέπετε διαφορά ανάλυσης

John N

Ιωαννης jb@ πλανασαι σφοδρα αμα πιστευεις πως η apple δεν εχει βγαλει προχειρα προϊόντα. Το τελευταίο makbook air ειναι μεν κομψοτατο και πολύ ομορφο, ειναι ελλειπεστατο σε χρησιμοτητα καθως θυσιασαν τις θυρες usb κτλ για να το κανουν υπερλεπτο Και του χουν μονο μια θυρα type c. Μην πω για τον mobile επεξεργαστη και την 480p front-camera. Το σχολιο μου απλα μια παρενθεση. Και ξεκολλα επιτελους απο το απαραμιλλο της αποψης σου. Ο καθενας μπορει να εκφερει αποψη. Οσον δεν παραπληροφορει καποιος, δε μπορεις να του μιλας ετσι. Γιατι χανεις το δικιο σου. Γι αυτο κρατα χαρακτηρα η μαθε τροπους. Φιλικά

John N

Ιωαννης jb@ πλανασαι σφοδρα αμα πιστευεις πως η apple δεν εχει βγαλει προχειρα προϊόντα. Το τελευταίο makbook air ειναι μεν κομψοτατο και πολύ ομορφο, ειναι ελλειπεστατο σε χρησιμοτητα καθως θυσιασαν τις θυρες usb κτλ για να το κανουν υπερλεπτο Και του χουν μονο μια θυρα type c. Μην πω για τον mobile επεξεργαστη και την 480p front-camera. Το σχολιο μου απλα μια παρενθεση. Και απαγκιστρωσου επιτελους απο το απαραμιλλο της αποψης σου. Ο καθενας μπορει να εκφερει αποψη. Οσον δεν παραπληροφορει καποιος, δε μπορεις να του μιλας ετσι. Γιατι χανεις το δικιο σου. Γι αυτο κρατα χαρακτηρα η μαθε τροπους. Φιλικά

shadgr

Όταν κάτι το πληρώνεις 800 & 900 ευρώ λογικό είναι όχι απλά να πείθεσαι ότι είναι καλό, αλλά να το υποστηρίζεις κιόλας.. Ρε που φτάσαμε!! Την τεχνολογία με το σταγονόμετρο με στόχο μόνο τον κύκλο εργασιών τους, την λένε ανάπτυξη!! Η apple (και πλέον και η samsung) αν δεν “απαιτείται” είτε από τις πωλήσεις είτε από τον ανταγωνισμό δεν πρόκειται να δίνουν features. Τα βρήκανε αυτοί, έννοια σας!
@Ιωάννης jb λυπάμαι που θα το πω αλλά οι απόψεις σου περί καλύτερης και ποιοτικότερης εταιρείας είναι προβατοποιημένες!

Ιωάννης jb

Μα δε λέω κάτι που δε κάνει ρε παιδια, τη με κράζετε ετσι?? Ο άλλος μέχρι και προβατοποιημένο με λέει!! John N.. Αυτός ξέρει τρόπους ε???? Αντε βρείτε μου μια εταιρία που παράγει ποιοτικότερα προϊόντα?? Samsung ε?? χαχαχαχα….. Σας εχω ικανούς shadgr.. Παιδάκι μου καλό που με λες και προβατοποιημένο διάβασε λιγάκι αυτό που θα σου πω… Διαβασε λιγάκι ιστορία να δεις οτι πάντα τα προιόντα αυτά φτάνουν σε σχετικό κορεσμό!!! Δεν είναι τεχνολογία με το σταγονόμετρο μη σε πω και τίποτα άλλο γιατί θα βγουν να με πουν δε ξέρω να μιλάω!!!!’ Δλδ τι θέλεις να σου βάλουν σε ενα κινητό 5 ιντσών ή σε ένα tablet 10 ιντσών εσένα για να πεις κάτι διαφορετικό?? Εδω σου λέει η apple μάλλον θα βάλει 4k και εσυ κράζεις περισσότερο!!!! Μήπως θες 8k ανάλυση οθόνης?? Μήπως θέλεις επεξεργαστή με 500 πυρήνες για να λες οτι προχωράει η τεχνολογία?? Μήπως θέλεις κάμερα 40mp?? Τα πράγματα είναι απλά… φτάσανε στο κορεσμό τους αυτές οι συσκευές (όπως παλιότερα είχαν φτάσει σε κορεσμό τα pc οι παλιές τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα)… Οι οθόνες εχουν βελτιωθεί σε σημείο που λες είναι και υπερβολή αυτό που εχουν καταφέρει… Το ιδιο και οι επεξεργαστες, παραπάνω ισχυ δε είναι… Συνέχεια »

shadgr

Δεν είναι σωστό να θέλει ο καθένας να περάσει τις απόψεις του στον άλλο.
Άλλες ανάγκες, άλλες προτεραιότητες, άλλη τσέπη άλλη αντίληψη των πραγμάτων;;;;; όλα διαφορετικά..
Ας είμαστε λίγο ανοιχτόμυαλοι, δεν ήρθαμε εδώ να μαλώσουμε (όχι όλοι τουλάχιστον)

Ιωάννης jb

shadgr.. Μα είναι πράγματα τώρα αυτά που λες?? Θέλεις τώρα να σε πάρω και στα σοβαρά εσένα??
Είναι δυνατόν σε μια συζήτηση να μη προσπαθεί ο ένας να υπερισχύσει με την άποψη του στον άλλον??
Τι δεν είναι σωστό και κουραφέξαλα θα μας τρελάνετε μερικοί..
Εγώ μια χαρά ανοιχτόμυαλος… Εσείς που μπαίνετε και κράζετε ότι εχει πάνω το μήλο, να μας τι λέτε και για το ανοιχτόμυαλοι.. ε πάει πολύ!!!!!

Είπα πουθενα οτι θα πάω να πάρω κάποιο iphone ή κάποιο ipad????
Οχι πουθενά δεν είπα κάτι τέτοιο!!!!!
Απλά λέω να μη κραζετε μια εταιρία ετσι επειδή σας πονάει που κάνει πωλήσεις ή επειδή δεν εχετε τα λεφτά να τα πάρετε ή δε ξέρω για ποιόν άλλο λόγο δε τη γουστάρετε…
Και εγώ δε τη γουστάρω αλλά σε πολλά πράγματα είναι κορυφή πως να το κάνουμε δλδ!!!!
Τι να βγαίνω και να γράφω οτι είναι του πεταματού?? Ε οχι

ChrisG

« Απλά λέω να μη κραζετε μια εταιρία ετσι επειδή σας πονάει που κάνει πωλήσεις ή επειδή δεν εχετε τα λεφτά να τα πάρετε ή δε ξέρω για ποιόν άλλο λόγο δε τη γουστάρετε… »

Eσύ για ποιόν ακριβώς τον λόγο κόπτεσαι τόσο για την apple;εκτός απο μετοχές κ.α;διότι αν σε νοιάζει ανοδιοτελώς για κάθε εταιρεία έλα και στης samsung,sony,HTC(την φάγανε την κακομοίρα)κλπ…καταλαβαίνεις ότι το ενδιαφέρον σου και να φωνάζεις στον κάθε άνθρωπο που έχει να πεί κάτι δεν πείθει.
ΥΓ:βάλε καμιά κατοσταριά !!!!!!!!!!!!!!!!????????????????τώρα…περιμένω.

John Knight

ChrisG Μην ασχολείστε με ανθρώπους που δεν θέλουν να μάθουν και να καταλάβουν. Μην ασχολείστε με ανθρώπους που δεν μπορούν να συζητήσουν πολιτισμένα σύμφωνα με τους όρους χρήσης του techblog (και όχι μόνο).Μην ασχολείστε με ανθρώπους που δεν δέχονται άλλη άποψη παρά μόνο την δική τους…Όσο και να μαλλιάσει η γλώσσα σας που λέει ο λόγος δεν θα αλλάξει τίποτα .Ξοδεύετε τον χρόνο σας .Θα έρθει η ώρα που αυτά που κράζουν τώρα η apple fans θα τα βλέπουν στα iphone και θα τα επικροτούν .”Τραγική ειρωνια “όπως λέγετε στην δραματική ποίηση/τέχνη…Και δεν απευθύνομε συγκεκριμένα αλλά γενικά ,μην παρεξηγήσετε κάποιοι και ξεκινήσουμε τα ίδια ,έχω βαρεθεί πραγματικά…

Ιωάννης jb

John Knight.. Δε θέλω να καταλάβω εγώ ε?? και εσύ???
Μήπως θα πρέπει να σου στείλω καμιά υπεύθυνη δήλωση για να καταλάβεις ότι δεν είμαι funboy τις apple???
Το συμπέρασμα οτι δε μπορώ να μιλήσω πολιτισμένα πως το βγάζεις?? γιατί αν είναι μπορώ να πω και εγώ τα ίδια για σένα…
Τεκμηρίωσε μου την αποψή σου και μπορεί να με κάνεις να την δεχτώ, αλλά μη λες οτι δεν δέχομαι την αποψή κανενός, απο που βγάζεις το συμπέρασμα σου??
Προσπάθησε κανείς να μιλήσει με σοβαρά επιχειρήματα και δε το ξέρω??

Αμα είναι επειδή μπήκες πρώτος και σχολίασες το αρθρο για την μπαταρία του s7 και μιλάς με καλά λόγια για την samsung, να βγάλω και εγώ συμπέρασμα οτι είσαι samsung funboy.. δε το έκανα όμως, εσυ γιατί το κάνεις?????
Κάτσε τώρα να βάλω και λίγα ακόμα θαυμαστικά για μην εχει παράπονο και ο ChrisG
Ο οποίος (και αυτός) δε λέει να καταλάβει οτι δεν είμαι funboy…

Λοιπόν ChrisG.. Αν είχα μετοχές σιγά μην ασχολιόμουνα με σένα!! Απλά είπα να αντιπαρατεθώ στα λεγόμενα σου (σχόλιο 8)… Εντάξει τι να κάνω μου φάνηκαν γελοία, τι να κάνω να μη γελάσω?? Να κρατηθώ?? Αφου το γέλιο κάνει καλό!!!!!!!!!!!!!!!
Πάρε θαυμαστικό να γουστάρεις χαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.