iPad Air, Ελλάδα με τιμή από 509 ευρώ και τα πρώτα βίντεο

Το iPad Air κυκλοφορεί στην Ελλάδα την επόμενη Παρασκευή 1η Νοεμβρίου και έρχεται με οθόνη 9.7 ίντσες ανάλυσης 2048×1536 pixels (Retina), το νέο επεξεργαστή A7 που γνωρίσαμε μέσα από το iPhone 5s, πάχος 7.5 χλστ., κάμερα 5 Megapixel, διπλό μικρόφωνο και λειτουργικό σύστημα iOS 7. Λίγο νωρίτερα σήμερα, η Apple έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα δύο βίντεο με το iPad Air. Δείτε τα και πείτε μας γνώμη.

Μάθε για: Tην τιμή του iPad Air στην Ελλάδα.

Και ένα βίντεο γενικά για τα iPad όπως παρουσιάστηκε λιγο πριν την ανακοίνωση των νέων iPad Air και iPad mini Retina.

iPad Air βίντεο Ελλάδα, iPad Air, Ελλάδα με τιμή από 509 ευρώ και τα πρώτα βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παναγιωτης

χαχχαχα καλοοοοο το βιντεο!!!
ακυρα ολα αυτα που δειχνει αλλα ωραιο σαν ιδεα (sci fi)

Kostas Pan

Θα το τσιμπήσω 😉

m3Lt3D

Χρησιμοποιειται απο επιστημονες, απο φωτογραφους, καλλιτεχνες, πυροσβεστες, αστροναυτες…

και απο ατομα που θα πειστουν απο τετοιες ανουσιες διαφημισεις και θα τα σκασουν χοντρα για να βλεπουν πιο ανετα τα feeds στο facebook.

Glukoulis

στο δεύτερο βίντεο,Heisenberg speaking!!!!

dimitris

ενταξη καλο το ipad αλλα με τους χειρουργους στην τρητη διαφημηση το παρακανανε

diofar

Το τρίτο βίντεο είναι απίστευτο. Τρομερή φαντασία. Οκ, οι Αμερικάνοι είναι τρελοί και μπορεί το 30% αυτών που δείχνουν να γίνει. Στην Ευρώπη ούτε το 5%…
Πάντως, άσχετα με το tablet, το τέλος του 3ου βίντεο με τον τύπο κρεμασμένο στο βουνό ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Salonigi

Παντός σαν το marketing της Apple κανείς! Δλδ και στις δυο διαφημίσεις που είδα , δεν κατάλαβα τι παραπάνω έχει απο το iPad 4? Α!! Ναι ειναι πιο λεπτό, και για αυτο κάποιος που έχει το προηγούμενο πρέπει να το αλλάξει? αλλά τι κάθομαι και λεω αφου κι αυτο θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί! Είπαμε το φοβερό marketing….

Theodore.

Ο/Η Salonigi
Να σου πω εγω ενα λογο;Την εχω αραξει στο κρεββατι,και βαζω στα ποδια το iPad.Αρχιζω να διαβαζω αλλα και να γραφω,και μετα απο λιγο,βλεπω οτι το βαρος του,εχει αρχισει να με ενοχλει.Αν λοιπον το καινουριο,ειναι ελεφρυτερο,εμενα θα με βολευε μια τετοια αλλαγη.
Χωρια απο την μεγαλυτερη ταχυτητα,που κι αυτη χρειαζεται,οταν δουλευεις με i7 και 8 Γιγα μνημη σε λαπτοπ και σε desktop kai εχεις συνηθισει μεγαλες ταχυτητες.

nick2010

Ο/Η Theodore,

Eίδες τί έκανε η Apple τελικά… έβγαλε το iOS7 για να σπρώξει τις καινούργιες συσκευές της, αφού άφησε μέχρι και το retina iPad3 να laggάει και να κολλάει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ακόμη και στα πιο απλά (πχ. δοκιμάστε να αλλάξετε έστω το wallpaper) και να δημιουργήσει (και καλά) “ανάγκες” για νέες αγορές με βασικό (αν όχι μοναδικό) δέλεαρ την… ελαφρότερη συσκευή.

Κι όμως θα πουλήσει τρελά, όπως συμβαίνει με κάθε “status” προϊόν της.

Υ.Γ. Δεν είμαι hater (έχω iphone4 32αρι, ipad3 64αρι και ipad mini 16αρι), αλλά μερικά πράγματα ιδίως τέτοιες εποχές που ζούμε κάνουν μπαμ…

sofokles5

να ρωτησω. η ΡΕΤΙΝΑ ειναι super amoled ή οχι?

sofokles5

@Κώστας
Οκ! Thanks!

(Θέλω ν’αγοράσω ένα τάμπλετ αλλά απότι είδα σε android και απ οτι μ λες τώρα και για ipad, δε παίζει κάποιο με amoled, η οποία απ’οτι έχω καταλάβει είναι η λιγότερο επιβλαβής για το μάτι οθόνη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.