iPad: Η βασική έκδοση ανέβηκε στα 32GB με την τιμή των 16GB

Στην επίσημη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, η Apple αποφάσισε να καταργήσει την έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 16GB και να ανεβάσει το βασικό μοντέλο στα 32GB. Αυτό ήταν κάτι για το οποίο είχε δεχτεί κριτική και το ζητούσαν έντονα οι χρήστες της.

Εκτός από το iPhone SE που παραμένει στα 16GB, όλα τα iPhones ανέβηκαν στα 32GB.

Η Apple δεν αναφέρθηκε στα iPad, αλλά τελικά αποφάσισε να ανεβάσει και στα tablets την βασική έκδοση από 16GB σε 32GB, αλλά κρατά την ίδια τιμή.

Έτσι, όλα τα βασικά μοντέλα του iPad ξεκινούν με χωρητικότητα 32GB, αλλά έχουν την τιμή των 16GB. Επιπλέον, έχει γίνει έκπτωση στα πιο ακριβά μοντέλα του iPad Pro, ενώ διατίθεται μόνο μια έκδοση του Pad mini 2 για πώληση και 2 iPad mini 4 (μέχρι τώρα υπήρχαν 3).

Όπως βλέπουμε, το iPad mini 4 έχει φύγει, το 128GB iPad Pro είναι 50 δολάρια πιο φθηνό και το η έκδοση με 256GB κοστίζει 100 δολ. λιγότερο.

Oι νέες τιμές

ipad 32gb, iPad: Η βασική έκδοση ανέβηκε στα 32GB με την τιμή των 16GB

Οι παλιές τιμές

ipad 32gb, iPad: Η βασική έκδοση ανέβηκε στα 32GB με την τιμή των 16GB

ipad 32gb, iPad: Η βασική έκδοση ανέβηκε στα 32GB με την τιμή των 16GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Τι παθαμε Apple σε βαραει ο ανταγωνισμος κατακεφαλα😂😂😂

Γιώργος Κ.

Α πολυ ωραία και για εμάς που της τα σκάσαμε χοντρά (iPad mini 4 -16gb) που σβήνουμε συνεχώς πράγματα μπάς και χωρέσει τίποτα, ουδείς λόγος.

Agnostos13

Καιρος ηταν… Και πολυ αργησε!

@Γιωργος Κ.:
Αν δεν ξερεις τις αναγκες σου δεν σου φταιει κανεις!

Γιώργος Κ.

Δεν ειναι μόνο οι ανάγκες. Πιστεύεις οτι ο καθένας απο μας δε θα ήθελε τη μεγαλύτερη δυνατή χωρητικότητα; Αλλα να πληρώνεις σχεδόν 100€ περίπου περισσότερο για το διπλάσιο χώρο ειναι ντροπή… Οταν έχεις δώσει 369 (που ειναι ήδη πολλά) και η επόμενη έκδοση θέλει 100€ παραπάνω ενώ με μια απλή micro sd το κόστος θα ήταν μηδαμινό σχεδόν, τοτε το σκέφτεσαι ξανα και παίρνεις τη μικρότερη χωρητικότητα.

Grigsgr

Από ότι καταλαβαίνω Γιώργο η σκέψη φτάνει μέχρι το να πάρεις το 16αρι επειδή το 32αρι σου φαίνεται ακριβό. Δεν έφτασε όμως η σκέψη σου μέχρι το σημείο να πάρεις κάποιο ταμπλετ που να δέχεται κάρτα μνήμης. Δεν νομίζω ότι σε παίρνει να παραπονιέσαι. Έχει δίκαιο ο agnostos13. Κι εγώ πήρα το iPad Pro 9,7 32GB αλλά δις γνώση μου το πήρα σε αυτή την χωρητικότητα. Δεν μπορώ να παραπονεθώ. δεν φταίει η Apple.

Γιώργος Κ.

Φίλε μου. Άκου πως εχει η κατάσταση και για ποιο λόγο πήρα tablet της Apple. Εχω ένα Windows 10 pc , ένα note 4 κι ένα lumia 930. Είμαι gadgetakias και φιλόλογος κι ολα τα παραπάνω τα πήρα με κόπο κι αποταμίευση μηνών. Ήθελα και το τρίτο λογισμικό (iOS) και γιατί δεν ήθελα να εχω δυο φορές το ίδιο λογισμικό, και απο περιέργεια να δω τι ειναι πια αυτο το iOS που όλοι (και κυρίως όλες) τρελαίνονται αλλα και γιατί (κυρίως) εχω όλες, σχεδόν, τις σημειώσεις για τη δουλειά μου σε ψηφιακή μορφή. Όποτε οι εφαρμογές τις Apple (iBooks και ipages) με βολεύουν πολυ στην ανάγνωση αλλα και στη διόρθωση των σημειώσεών μου ενώ το μέγεθος του mini που ειναι σαν βιβλίο κτλ με βολεύει ακομη περισσότερο. Τα υπόλοιπα τα είπα πιο πάνω. Αυτα τα ολιγά απο μένα και μην προσπαθείτε επι ματαίω να δικαιολογήσετε το αδιανόητο : 100€ ειναι παρα πολλά για τη διπλάσια χωρητικότητα. Ευτυχώς πλέον διόρθωσε θέμα με το απερίγραπτο 16αρι και δεν θα ενςωματωςει ποτέ ξανά ούτε σε κινητο ουτε σε ταμπλέτ ανάλογη χωρητικότητα.

NtinosMD

…και γιατι δεν πηρες το mini 2 με μεγαλυτερη χωρητικοτητα;

Γιώργος Κ.

Γιατί την περίοδο που το πήρα (Μάρτιος) είχε βγάλει προσφορά ο Γερμανός το 4 στα 369€(Απο 400 κατι) Κι ήθελα να φύγω απο το mini 1st generation που μετά το iOS 8 έτρωγε απίστευτα κολλήματα. Όποτε ναι μεν είχαν την ίδια τιμή πάνω-κάτω το 2 με το 4, με το πρώτο να εχει μεγαλύτερη χωρητικότητα , αλλα εκτός του οτι το 4 θα επαιρνε περισσότερες αναβαθμίσεις είχε και το χαρακτηριςτικο του split screen στις εφαρμογές το οποίο επίσης χρησιμοποιώ συχνά. Όποτε , θεωρητικά , το 4 ήταν μονόδρομος. (Τα τελικά ς ανάμεσα σε κάποιες λέξεις νομίζω υποδεικνύουν περίτρανα από που σχολιάζω στο παρόν θέμα 😂😭😂 )

χρηστος

καλωσηρθες apple στο 2015. μην πω 2014…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.