Απόψε συζητάμε live για το νέο iPad

Απόψε το βράδυ στις 20:00 ώρα Ελλάδος θα αποκαλυφθεί το επόμενο μοντέλο iPad βάζοντας τέλος σε φήμες και εικασίες. Όπως κάναμε με επιτυχία κατά την ανακοίνωση του iPhone 4S έτσι και σήμερα οι φίλοι της τεχνολογίας θα συγκεντρωθούμε εδώ να συζητήσουμε ζωντανά μέσω chat για τις ανακοινώσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPad.

update: H συμμετοχή και φέτος ήταν πολύ μεγάλη. Σας ευχαριστώ όλους που συμμετείχατε στο live chat του Techblog! Η συζήτηση έχει μεταφερθεί στο άρθρο για το νέο iPad με την οθόνη Retina.

Το live chat είναι ανοιχτό από τώρα και εκτός από τα σχόλια που μπορείτε να αφήσετε στο άρθρο, έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε και online. Με την έναρξη της επίσημης παρουσίασης απόψε στις 20:00 το chat και η συζήτηση θα μεταφερθούν σε νέο άρθρο του Techblog που θα ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο με τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPad.

, Απόψε συζητάμε live για το νέο iPad

, Απόψε συζητάμε live για το νέο iPad

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jek

Θα έχει live streaming? Όχι ε?

Μου φαίνεται περίεργο να μην το έχει ανακοινώσει η apple στο site της το event

techviewGr (Iphonias)

@jek
το event δεν το ανακοινωνει στην σελιδα της η Apple αλλα στελνει προσκλησεις στα media. και με την σειρα τος τα ΜΜΕ δημοσιευουν την προσκληση…
επισης να ξερεις οτι το event θα υπαρχει μαγνητοσκοπημενο στο αρχειο της apple και θα διατεθει μετα απο λιγες μερες…

jek

ok ευχαριστώ!

Νίκος

Όχι μέρες κανένα τέταρτο με μισάωρο μετα το τέλος του event

Haduuken!

Τρελλά ακτίβιτις 🙂

Mike

Όλοι περιμένουν το Ipad 3 αλλά θα έχει πλάκα να σκάσει μύτη κάνα 2s 🙂

MEDS

iPad 2 HD το κόβω να βγαίνει…

Panos7GR

Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία που διάλεξε να το ανακοινώσει η Apple… 7 Μαρτίου 1948 είναι η ημέρα που τα Δωδεκάνησα ενσωματώθηκαν με την Ελλάδα, ύστερα από αιώνες σκλαβιάς, Τουρκοκρατία, Γερμανική και Αγγλική κατοχή και Ιταλοκρατίας! ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ! 😛

Έτσι για να μαθαίνουμε λίγο… Μάθε ιστορίτσα, αγόρι μου! 😛

Μιχάλης

Το chat δεν μου ανοίγει.

tolken

Εκτος του οτι δεν προκειτε να παρω ipad το νεο μοντελο μιας και εχω το 2 απο την στιγμη που θα εχει ΑΚΟΜΗ διπυρινο επεξεργαστη (το εχω αναφερει πολλες φορες οτι δεν θα εβαζε τον Α6 🙂 μεσα επεσα) θα προτιμησω να περιμενω να παρω windows 8 tablet. Αν και μαρεσει το ipad 2 δεν γουσταρω καθολου που δεν παραμετροποιειτε εκτος αν το κανεις jailbreak που εγω προσωπικα δεν ασχολουμε. Αντιθετως αν και τρομερα αντιθετως στην πολιτικη της google το ανδροιδ ειναι καλυτερο (ποιο free) αλλα χαλια δομημενο. Ελπιζω το νεο asus transformer prime που θα εχω μεχρι την παρασκευη να μην εχει προβλημα. Αναμενω windows 8 tablet και για ipad απο του χρονου, οχι τωρα. 🙂

panos plagetis

Αν επαληθευτουν οι φημες που λενε για retina hd quad core ram 1gb καθως και η πολυ μεγαλη αυτονομια του οπως και καλυτερες καμερες και διατεθει με ios 5.1 που ακουγεται πως θα ερχεται με facebook integration καθως και apps (ηδη στο ipad app store γινονται αλλαγες) optimized for retina hd τοτε μαλλον η apple θα ξεφυγει και παλι μπροστα.. Αν και η asus δημιουργησε καταπληκτικες ταμπλετες με υποστηριξη ics αν οντως επαληθευτουν ολα για το ipad τοτε θα ειναι η μεγαλυτερη μονομαχια μεταξυ ταμπλετων. Bεβαια και για το iphone ακουγαμε ενα σωρο αναβαθμισεις αλλα τελικα προεκυψαν μονο οι μισες απο αυτες, Οποτε μην κανουμε μεγαλα ονειρα για το ipad.. Καλυτερα προσγειωμενοι και στην εκπληξη να χαρουμε περισσοτερο παρα να βρεθουμε προ αρνητικης και απογοητευτικης εκπληξεως.. Οπως και να εχει ελπιζω να ειναι φανταστικο καθως μαλλον θα ειναι το πρωτο μου ταμπλετ… 🙂

satan

@tolken αδερφε μια χαρα τα λες.Και εγω μαζι σου. Πολυ ωριμη αντιμετωπιση.

αλεξανδρος

παιδια μαλλον βρηκα site που θα το δειξει live.
https://www.ustream.tv/ltktv

georgekpl

Καλησπέρα

Στο chat δεν μπορούμε να συμμετέχουμε???
πρέπει να κάνουμε Sigh up κτλ ??? ή το έχετε κλειστό???

nikos

paidia ti ginete me to ipad gt den mporoume na mpoume sto chat????

Kostasblue

Einaai i parousiasi tou ipad… Eimai apo ipad 2 k anti gia chat vlepw ta frudia mou… Fix it

Konstantinos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.