iPad HD με οθόνη Retina ανάλυσης 2048×1536 pixels [φήμες]

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες σχετικά με το πως θα είναι το iPhone 5. Ένα βελτιωμένο iPhone 4 ή ένα τελείως ανασχεδιασμένο iphone. Εσχάτως ακούσαμε και για iphone 6 με διαφορετικό τρόπο φόρτισης ή πιο συγκεκριμένα ασύρματη φόρτιση!

, iPad HD με οθόνη Retina ανάλυσης 2048×1536 pixels [φήμες]

Τώρα οι φήμες έχουν και πάλι να κάνουν με την επικείμενη κυκλοφορία ενός πιο high end iPad με ανάλυση οθόνης 2048×1536 pixels. Δεν πρόκειται για το iPad 3, αλλά για ένα ανώτερο iPad 2 με ονομασία iPad HD, λογικά και με “ανώτερη” τιμή!

Θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες ή σε όσους κάνουν επεξεργασία εικόνων και βίντεο. Σκεφτείτε το όπως τα απλά MacBook που απευθύνονται στο μέσο χρήστη, ενώ τα MacBook pro απευθύνονται σε πιο απαιτητικούς χρήστες ή επαγγελματίες.

Ενδεχομένως να δούμε και κάποια έκδοση των Aperture και Final Cut για το iPad. Επίσης το αναβαθμισμένο μοντέλο του iPad πιθανότατα θα είναι και μεγαλύτερης χωρητικότητας, αφού θα απευθύνεται κυρίως για επεξεργασία (και αποθήκευση) multimedia περιεχομένου.

Πάντως με την Apple ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με το τι θα πράξει τελικά.

Πηγή

Marios1508

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
victor

epic fail σφραγιδα θελη εδω

Sotos73

Epic fail με μεγάλη σφραγίδα !!!! Έλεος apple τώρα πήρα το iPad 2 !!!!!!

Γιώργος

Εγώ εικάζω ότι το ipad 3 θα έρχεται με ένα dock που θα το μετατρέπει ουσιαστικά σε ένα macbook air με πλήρες πληκτρολόγιο και ενδεχομένως θα έχει έξτρα μπαταρία, thunderbolt και sd card slot.
Βέβαια από εικασίες άλλο τίποτα.

vaskl

ειπαμε φημες αλλα οχι και ετσι
οθονη με τοσο μικρο μεγεθος και φτιαγμενη για να εχεις pointer το δακτυλο δεν ειναι φημες να εχει αναλυση 2048×1536, ειναι χαζομαρες

The_Flying _Dutchman

Και τοτε εμφανιστηκε ενα γιγαντιο σκουλικι με ενα ιπποτη στην πλατη…
Αυτες οι αναλυσεις σε αυτα τα μεγεθη ειναι ελαφρως απιθανες. Ασε που η apple δεν ειναι κοροιδο. Αν μπορουσε κατι τετοιο, θα το ανεβαζε σιγα σιγα, για να επωφελειτε σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

valankyt

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ APPLE!Yπαρχουν και αλλες εταιρειες περα απο αυτην…

Vasilis_G

Φήμες λένε ότι ακούστηκαν φήμες περί διαφόρων “κύκλων” φιλικά προσκείμενων στην Apple ότι φημολογείται μία φήμη για την φημολογούμενη ανάλυση της Retina ή την εμφάνιση της φημολογούμενης Retina 2 όπου σύμφωνα πάντα με την φημολογία των κύκλων όπως προείπαμε δεν γνωρίζουν έαν επαληθευτεί τίποτε απο αυτά που φημολογούνται ή απλά μείνουν σε επίπεδο φημολογιών.

Φήμης Φημάκης για το Kriti ΤV

geoper2

Ωραια ωραια να το βγαλουν και να το πουλανε 900 ευρω να πανε παλι με τις ουρες να περιμενουν για να το αγορασουν χαχαχα ελεος…

SonicYouth

Όποιος έχει παρακολουθήσει την πολιτική της apple ξέρει οτι δεν παίζει τέτοιο πράγμα. Απο φήμες χορτάσαμε

ted

φημες!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.