Φήμη τελευταίας στιγμής, Το νέο iPad θα έχει οθόνη αφής που αισθάνεσαι

Σε λίγες ώρες θα αποκαλυφθεί το νέο iPad και πληροφορίες τις τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο ότι η οθόνη του θα είναι της εταιρείας Senseg και θα επιτρέπει στον χρήστη να αισθάνεται αυτό που αγγίζει. Αναφερόμαστε καθαρά σε φήμες όμως ταιριάζει διαβολικά με τη ατάκα που έχει γράψει η Apple στην πρόσκλησή της, “something you really have to see. And touch”.

, Φήμη τελευταίας στιγμής, Το νέο iPad θα έχει οθόνη αφής που αισθάνεσαι

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis Tsagkarakis

δεν νομίζω αλλά θα είναι ενδιαφέρον..!!!

Tony Cool

Δεν πιστευω πως η apple θα κανει κατι το πραγματικα πρωτοποριακο στο νεο ipad,καθως δε νομιζω οτι χρειαζεται.Τα παει εξαιρετικα καλα απεναντι στον ανταγωνισμο και αν εξαιρεσουμε τα κλασσικα κομπλεξ της οσον αφορα τους περιορισμους δεν του λειπουν και πολλα πραγματα.Εκει που πιστευω πως θα πρεπει να κανει παπαδες ειναι το επομενο iphone,αφου το 4 αλλα και το 4ς ειναι πολυ πισω τεχνολογικα.

Αλέξανδρος

@Tony cool

Πίσω τεχνολογικά το 4s?????? την εποχή που βγήκε κορυφαία χαρακτηριστικά είχε (και έχει..) άσχετα που όλοι θα το ήθελαν μεγαλύτερο και διαφορετικό απο το 4… (android έχω για να προλάβω κακεντρεχή σχόλια!)

Δημητρης K.

ο ποιο ενδιαφερον τομεας της apple παντως ειναι με διαφορα το marketing……

Tony Cool

@ Αλέξανδρος
Φιλε μου θα ηταν καλο να το συζητησουμε αλλα θα ειμαστε off topic οποτε δε γινεται.Το μονο που μπορω να σου πω ειναι συγχαρητηρια για την επιλογη σου να παρεις android επειδη οπως θα ξερεις ηδη υπαρχουν καμμια 15αρια πραγματα που το τηλεφωνο σου μπορει να κανει ενω ενα iphone οχι.Ποσα πραγματα μπορει να κανει ενα iphone που δεν μπορει να τα κανει το κινητο σου;Μηδεν.Εαν μαλιστα το κινητο σου κοστιζει και πανω απο 200 ευρω…αστο,εκει ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια!!!

Αλέξανδρος

@Tony

το ότι είναι κλειδωμένα πολλά πράγματα στο iphone δεν το κάνει να είναι πίσω τεχνολογικά όμως…
(μόνο 15??? πολλά παραπάνω κάνει το κινητό μου 🙂 )

kostis

Πολυ πιθανως ομως ενα πραγμα να μην μπορει να κανει το android τηλ σου……να εχει την λιανικη τιμη του iphone 4s!!!!!! καλο εεεεεεεεεε???????

Sakis

Για να επανέλθουμε λίγο σε αυτή τη φήμη που βγήκε…
Αν ισχύει κάτι τέτοιο (που δεν το νομίζω) προβλέπω να κάνουν χρυσές δουλειές οι εταιρίες παραγωγής ερωτικών ταινιών!!!! 😛

Dami

Ενα πράγμα επιπλέον που κάνει το android μου κινητό…είναι να τρώει σκαλώματα από τότε που φόρεσε ICS πράγμα που δεν έκανε το 3GS…μαγικό 😮 Οτι και να βγάλει,ένα είναι το σίγουρο…θα πουλήσει τρελά και οι haters θα το κάνουν το επίκεντρο όλων.Αυτούς πρέπει να ευχαριστεί η Apple γιατί κάνουν την καλύτερη διαφήμιση.Εκτός απο καμία 4πύρηνη cpu και παραπάνω ram,δεν περιμένω να δω και τπτ διαφορετικό από τα ήδη προυπάρχοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.