iPad mini 2, Σε νέο χρώμα space grey;

Από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε πέρισυ το πρώτο “μικρό” iPad mini αρκετοί είχαν ξεκινήσει να περιμένουν το iPad mini 2 με οθόνη υψηλότερης ανάλυσης. Νέες φωτογραφίες που λέγεται ότι απεικονίζουν το νέο iPad mini 2 εμφανίστηκαν στο διαδύκτιο και “αποκαλύπτουν” ακόμα ένα χρώμα, το space grey. Ίσως δούμε ακόμα περισσότερα χρώματα σε στυλ iPhone 5C ή το χρυσό του νέου iPhone 5S.

iPad mini 2, iPad mini 2, Σε νέο χρώμα space grey;

iPad mini 2, iPad mini 2, Σε νέο χρώμα space grey;

iPad mini 2, iPad mini 2, Σε νέο χρώμα space grey;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple iPad iPad Air 2

Apple: Η σειρά του iPad mini είχε τις καλύτερες πωλήσεις στα iPad

Λόγω της ολοένα αυξανόμενης δημοφιλίας των phablets, οι πωλήσεις των tablet επηρεάστηκαν και σημείωσαν σημαντική πτώση. Από την πτώση αυτή δεν μπόρεσε να γλιτώσει ούτε και η Apple, που τα προηγούμενα χρόνια πήρε μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

Tablets Apple iPad Air iPad Air 2

Apple, έριξε την τιμή στα iPad Air, iPad mini και iPad mini 2

Με την επίσημη παρουσίαση των νέων iPad Air 2 και iPad mini 3 η Apple ανακοίνωσε στο event που πραγματοποίησε εχθές ότι ρίχνει τις τιμές στα προηγούμενα μοντέλα τα οποία θα συνεχίσει να διαθέτει. Έτσι, κάνει έκπτωση 100 δολαρίων στα iPad Air, iPad mini και iPad mini 2. Το πιο οικονομικό είναι το iPad mini […]

Tablets iPad iPad mini 2 Samsung

Η Samsung θα κατασκευάζει την οθόνη Retina του iPad Mini 2;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Apple έχει επιλέξει τη Samsung για την κατασκευή της οθόνης Retina του επόμενου iPad Mini 2. Προηγούμενη κατασκευαστές που έχει συνεργαστεί η Apple για την κατασκευή οθονών για τα iPad είναι οι Sharp, LG και AUO. Η Samsung έχει ακουστεί ότι έχει αναλάβει και την ανάπτυξη του επεξεργαστή A8.

Smartphones Apple iPad mini 2 IPad mini Retina

iPad mini Retina, Ανακοινώθηκε το μεγάλο… μικρό

Όπως περιμέναμε η Apple ανακοίνωσε την δεύτερη γενιά του iPad mini 2 το οποίο και ονόμασε iPad mini Retina. Διαθέτει ακριβώς όμοια αισθητική με το προηγούμενο μοντέλο, ωστόσο έρχεται με τους χρωματισμούς του νέου iPhone 5s (λευκό, μαύρο, χρυσό). Φυσικά, δεν θα μπορούσε να ανακοινωθεί μία επόμενης γενιάς έκδοση του “mini” χωρίς σημαντικές αλλαγές σε […]