iPad mini 2, Πιο βαρύ και παχύ λόγω της οθόνης Retina;

Πλησιάζει ο καιρός της παρουσίασης του νέου iPad 5 και iPad mini 2, με φημολογούμενη ημερομηνία τις 22 Οκτωβρίου, και όλοι περιμένουν το νέο iPad mini να είναι εξοπλισμένο με ανανεωμένα χαρακτηριστικά με το σημαντικότερο όλων να είναι η οθόνη Retina. Είναι αλήθεια πως η Retina οθόνη είναι το χαρακτηριστικό που επιθυμούσαν όλοι να υπήρχε ήδη και στο πρώτο iPad mini και υπάρχει πιθανότητα η Apple να ικανοποιήσει την επιθυμία αυτή.

Αυτό φαίνεται γιατί στην έκθεση China Sourcing Fairs 2013 που έγινε στο Hong Kong, ορισμένοι κατασκευαστές θηκών παρουσίασαν θήκες για το αναμενόμενο iPad mini οι οποίες ήταν ελαφρώς πιο παχιές. Επιπλέον, σε συνδιασμό με το ότι το iPad 3 που ήταν το πρώτο που εφοδιάστηκε με Retina οθόνη, ήταν ελαφρώς πιο παχύ και βαρύ από το iPad 2, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πολύ πιθανόν να εφαρμοστεί η ίδια τακτική και στο επόμενο iPad mini.

Ο λόγος που το επερχόμενο iPad mini 2 θα είναι πιο παχύ οφείλεται στο ότι θα έχει αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία, κάτι το οποίο έγινε και στο iPad 3. Μένει να δούμε τι θα αποκαλύψει η Apple στην παρουσίαση των νέων iPad και κατά πόσο θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες των πελατών της.

iPad mini 2, iPad mini 2, Πιο βαρύ και παχύ λόγω της οθόνης Retina;

Πηγή: 1, 2

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Επειδή ήθελα να πάρω το mini αλλά τώρα που θα βγει το2 άλλαξα γνώμη,πόσο έκανε το πρώτο μίνι στην αρχή;;;;;;

Κώστας Βλαχάκης

Αν θυμαμαι καλα 349 ευρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.