iPad mini 3, Επίσημα με Touch ID

Το νέο iPad mini 3 είναι εδώ με οθόνη Retina 7.9 ιντσών, iSight κάμερα 5 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD, μπροστινή κάμερα FaceTime HD, γρήγορο Wi-Fi 802.11m με MIMO και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων TouchID. To iPad mini 3 θα μπορείτε να το προπαραγγείλετε από αύριο 17 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Δείτε και το νέο iPad Air 2.

iPad mini 3 επίσημα, iPad mini 3, Επίσημα με Touch ID

iPad mini 3 επίσημα, iPad mini 3, Επίσημα με Touch ID

iPad mini 3 επίσημα, iPad mini 3, Επίσημα με Touch ID

iPad mini 3 επίσημα, iPad mini 3, Επίσημα με Touch ID

iPad mini 3 επίσημα, iPad mini 3, Επίσημα με Touch ID

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος

Μεταξύ μάπα και μπανάνα είναι!

Xristos

Παιδια κατοχος lg g3 σε κινητο,αλλα σα το ipad δεν υπαρχει αλλο,προεκταση του χεριου μου στο σπιτι,η ομαλοτητα του και η ευχρηστια του στη καθημερινοτητα και με το περασμα του χρονου κανει τη διαφορα!

Νικολας Δημητροπουλος

το κουτσουρεψανε ελαφρως…..

Άγγελος

Και εγώ ρε @Χρίστο το G3 έχω αλλά δεν το αφήνω για το ipad μου ιδιαίτερα η αλήθεια είναι.
Κώστα η κάμερα στο νέο είναι 8mp και όχι 5.
Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ και σκέφτομαι να το αλλάξω επιτέλους το iPad 3 μου.

giwrgos

Ναι μεγάλη διαφορά

i love rihanna

Πολυ καλο αν δεν ξεπερασει τις αρχικές τιμες του. Mini 2 Αν καιμε χαλαει που δεν εχει και αυτο 8mp

παναγιωτης

ρε παιδια λεω να παρω απο γερμανια το ipad mini 2 32gb στα 340.
η να προτιμησω το καινουριο στα 389 με 16gb χωρητικοτητα?
νομιζω οτι οι διαφορες ειναι ελαχιστες και πιστευω οτι το παλιο ειναι πιο συμφερουσα αγορα μιας και τα 16 ειναι πολυ λιγα.

i love rihanna

@παναγιωτης αν δεν σε ενδιαφερει το touch id τοτε ναι εφόσον δεν αναβαθμισε την καμερα δεν εχει καμια αλλη τρομερη αλλαγη πηγαινε στο 2 να χει και χωρο για αναβαθμισεις! Περιμενε βεβαια να δουμε ολα τα χαρακτηριστηκα του 3 γιατι δεν μαθαμε ram και καποια αλλα!

Μάνος

Παναγιώτη… Σίγουρα ένα παλαιότερο μοντέλο είναι συμφέρουσα αγορά. Όμως μια μέρα (που σίγουρα θα πεις να το αλλάξεις με κάποιο νεότερο) δεν θα είναι συμφέρουσα πώληση! Σχεδόν κανείς δεν θα ενδιαφερθεί να αγοράσει ένα ταμπλετ 2-3 ετών, όπως δεν ενδιαφέρεσαι κι εσύ τώρα. Άρα,ή θα αναγκαστείς να το “σκοτώσεις” όσο όσο,ή θα το κάνεις κορνίζα στον τοίχο να σου δείχνει την ώρα και την θερμοκρασία. ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ !!

DIREFEAR

Απλα βρειτε τις διαφορες…ουσιαστικα το ιδιο μοντελο ειναι,με την διαφορα οτι εχει αισθητηρα δακτ.αποτυπωματων και βγαινει και σε χρυσο.Αν καποιος εχει το δευτερο,δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να παρει το τριτο…

Tom

Σε κανα μηνα το 32αρι ipad mini retina wifi only θα ειναι δικο μου. Ios για tablet μιας και ειναι το μονο αντικειμενο στο οποιο θεωρω οτι θα με βολεψει το ios και η αληθεια ειναι οτι θελω να το δοκιμασω για εκτεταμενο χρονο (και επισης θελω να δοκιμασω αν θα με βολεψει και το ταμπλετ ως γκατζετ αν και αμφιβαλλω οτι δεν θα με βολεψει). Στα κινητα μενουμε σε android για πολλους λογους. Φτηνοτερες επιλογες, μεγαλυτερες διαρκειες μπαταριας, πιο πολυ ποικιλια, απειρη παραμετροποιηση για ενα αντικειμενο που το εχεις συνεχεια πανω σου και θες που και που να το φρεσκαρεις. Και επισης μεγαλυτερα μεγεθη. Το οτι εχεις ταμπλετ δεν παει να πει οτι δεν θες και το κινητο σου να εχει ενα αλφα μεγεθος (=φιλοσοφια apple πριν το iphone 6)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.