iPad Mini, Θα υπάρξει και μικρό μοντέλο με 8GB και 249 ευρώ [φήμες]

Τα έχουμε κανονίσει όλα! Πόσο θα κάνει, σε τι χρώματα θα είναι διαθέσιμο, πότε θα ανακοινωθεί! Εμείς μιλάμε για το iPad Mini, η Apple δεν έχει πει ακόμα τίποτα! Anyway, αν σας αρέσει η “κατασκοπία” και οι “inside” πληροφορίες διαβάστε για τα νέα… νέα!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της ιστοσελίδας Apple Insider το iPad Mini αναμένεται να διατεθεί σε 4 διαφορετικά χρώματα και για πρώτη φορά με χωρητικότητα που θα ξεκινάει από τα 8GB. Το Σαββατοκύριακο είχαμε διαβάσει ότι το 8άρι μοντέλο (Wi-Fi only) θα κοστίζει 249 ευρώ.

, iPad Mini, Θα υπάρξει και μικρό μοντέλο με 8GB και 249 ευρώ [φήμες]

, iPad Mini, Θα υπάρξει και μικρό μοντέλο με 8GB και 249 ευρώ [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
techviewGr (Iphonias)

εσκασε η μυτη και η προσκληση για το event!

Fotis

Το μόνο δελεαστικό είναι η τιμή του. Αλλά τώρα που θα σκάσει μύτη και το nexus 7 θα το προτιμήσω. Δεν μπορώ άλλο αυτό το κλειδωμένο οικοσύστημα της Apple.

manolis

Fotis μην τα λες αυτά γιατί θα σε παραξηγήσουν…!
θα πρέπει να κάνεις 3 μετάνοιες το βράδυ , νηστεία για μια εβδομάδα και στα ζητάς συγνώμη στα 4 που έθιξες το σύστημα της Apple που με το ζόρι πρέπει να δεχτούμε.

Πρώτη φορά βλέπω εταιρία που αντί να προσαρμόζεται τους χρηστές ζητά οι χρήστες να δείξουν κατανόηση και τους βάζει να χρυσοπληρώνουν το προϊόν .

Το μέλλον λέγεται Android , Ξυπνήστε ρε παιδιά …
καλή η Αμερικανιά και η μόδα αλλά τα προβλήματα είναι πολλα!
έλεος με αυτή την καραμέλα με γεύση μήλο…
Μποικοτάζ στα Apple και στο μονοπώλιο τους.

Michail Triantafyllidis

@manolis, τα ίδια έλεγα κι εγώ μέχρι που πήρα macbook pro και έπαθα πολιτισμικό σοκ.

fstat

Καλα τα λες Manolis αλλά όχι και μποικοτάζ. Ελεύθερη αγορά έχουμε… 🙂
Πάντως γενικά και λόγω επαγγέλματος (τεχνικός Η/Υ) έχω βαρεθεί να μου λένε για τα προϊόντα της Apple. Σιγά τ’ αυγά καλοσχεδιασμένα και ποιοτικά (αλλά και ακριβά) PC και consumer electronics φτιάχνει μην τρελαθούμε. Πάντως αν κάποιος μου ζητήσει apple του πουλάω apple, και αυτός ευχαριστημένος είναι και εγώ (γεμάτη τσέπη…)

manolis

παιδιά πλάκα κάνω μην με παρεξηγήσετε…
Ο καθένας δίνει τα λεφτά του και τον ιδρώτα του, σε ότι θεωρεί ότι του ταιριάζει.
Σίγουρα εμένα δεν μου ταιριάζουν τα Apple.
Δεν θα πουλούσα ας πούμε ποτέ το νεφρό μου . δεν θα στεκόμουν ποτέ σε ουρές σαν χαζοΑμερικανάκι και δεν θα έμπαινα στο καλούπι του Ios Με τίποτα…
Δεν χρειάζομαι το ios που δεν συνεργάζεται με τίποτα άλλο για να πάθω πολιτισμικό σοκ.

Είμαι σίγουρος πως η Apple σε μια 5ετία θα έχει χάσει το τεράστιο αυτό μερίδιο αγοράς…
ο πόλεμος των τιμών που ξεκίνησε φαίνεται πως δεν της πάει…
Άν τα προϊόντα της σταματήσουν να είναι ακριβά και τα έχει ο καθένας θα χάσουν την αίγλη τους και όλους τους ματαιόδοξους πελάτες…

Θα βλέπεις πακιστανό με iphone… όπως στην ny…
Ο ιός θα σταματήσει να μεταδίδεται και να μολύνει … υπάρχουν ήδη πολλά και αξιόλογα αντιβιωτικά.

Wolf

φίλε manolis έχω δει πακιστανό με iPhone 4 να διαλέγει θήκη…. για να καταλάβεις ακόμα δεν το πιστεύω, του είχα πιάσει και την κουβέντα για να δω εάν όντως ήταν αυθεντικό.. χαχαχα…! Βασικά παίζει πολύ κλεμμένο iPhone κάτω στο κέντρο…! Γενικά iphone έχει και η κουτσή μαρία, δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο πλέον… απλά μόδα… και όπως όλες οι μόδες…. θα περάσει…!

Πανος

@wolf
Λεμε οτι αυτη η μοδα θα περασει απο ποτε ομως ?
το 2006 που βγηκε μεχρι σημερα ειναι ακομα μοδα αν το εχετε παρατηρησει

Michail Triantafyllidis

@fstat,
Ναι είναι καλοσχεδιασμένα. Από το φορτιστή και το πληκτρολόγιο μέχρι το κάλυμμα και το φιλοσοφημένο σύστημα ψύξης που δε ψοφάει από τη σκόνη…
Ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτά τα πράγματα. Τα MacBook pro παίζουν μόνο στην κατηγορία των ΗΡ Elitebook και Dell XPS τα οποία είναι πολύ πιο ακριβά (εξαιρούνται οι ομαδικές παραγγελίες από εταιρείες όπου οι τιμή πέφτει). Προφανώς αν θες κάτι καλό πληρώνεις πολύ.
Δυστυχώς για τους καταναλωτές η ποιότητα των λάπτοπ σε κατηγορία τιμής εώς 1000Ε έχει πέσει απίστευτα…
Στο OSX πάντως βρίσκει ο καταναλωτής ΗΡΕΜΙΑ. Και αυτό είναι το σημαντικότερο κριτήριο. Για θέματα απόδοσης η κουβέντα είναι μεγάλη.

Πανος Σομπολος

@manolis σε στηρίζω αδελφέ και εγώ άρχισα μποϋκοτάζ στη Ferrari 😛

Manolis

Πάνο για να περάσεις ένα μήνυμα, καλό θα είναι να κάνεις μποικοτάζ σε προίόντα που μπορείς να αγοράσεις, διαφορετικά κανείς δεν θα το καταλάβει!!!

Michail Triantafyllidis

To χειρότερο είναι ότι τα άτομα που μποικοτάρουν τα προιόντα της Apple δε τα έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ ή απλα έχουν μια μικρή άποψη (κι εγώ ήμουν ανάμεσά τους, το παραδέχομαι). Αλλά όταν σου βγει η πίστη με τα προιόντα των άλλων εταιρειών πληρώνεις πολλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Γι αυτό το μερίδιο της Apple μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Γιατί δουλεύουν και κάνουν τη δουλειά τους καλά. Θα το καταλάβετε όταν ο υπολογιστής σας θα γίνει εργαλείο δούλειάς και όχι έρευνας ή παιχνιδιού.
Μπορεί στην Ελλάδα να μην αντιλαμβάνονται τι ακριβώς μπορείς να κάνεις με ένα iDevice αλλά στο εξωτερικό έχουν συνδέσει τη ζωή τους με αυτό. Και δυστυχώς στο android οι εφαρμογές είναι κακής ποιότητας κάτι που δε το ανεβάζει στα μάτια των καταναλωτών…

Manolis

Michail υπήρξα χρήστης και όχι κάτοχος ipad2.
To έχει η αρραβωνιαστικιά μου…
΄Βάσει της εμπειρίας μου λοιπόν μιλάω.
Αυτός είναι και ο σκοπός των forums, να εκθέτεις την εμπειρία σου στους συμφορουμίτες!

Να είσαι σίγουρος ότι έρχομαι σε επαφή με πολλά προϊόντα απο φίλους που ασχολούνται επαγγελματικά με τεχνολογία.
Παίξε με ένα Zenbook και πες μου μετά αν σου αρέσει το mac.

Eπίσης η Apple ξέρεις πολύ καλά πως για να παίξουν τα προϊόντα της σωστά πρέπει να δώσεις κ άλλα πράγματα εκτός από τα χρήματα για να τα αγοράσεις…
Πες μου για ποιον λόγο πρέπει να δώσω την πιστωτική μου κάρτα για να ενεργοποιηθεί ένα προϊόν. Γιατί η Apple να έχει πρόσβαση στα στοιχεία μου?
Ένα Pc πήρα… θέλω να έχω το δικαίωμα να είμαι ο κανένας και να χρησιμοποιώ το προϊόν 100%.

όταν θα έχεις χρόνο θα ήθελα την απάντηση σου.

ευχαριστώ.

Michail Triantafyllidis

το μόνο που έχω να πω είναι ότι λες ανακρίβειες όσον αφορά το Mac Book. Με iphone/ipad δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αν και θα ασχοληθώ στο προσεχές μέλλον. Πάντως δε χρειάστηκε να αγοράσω τίποτα μέχρι στιγμής (μη μου πεις ότι έχεις αγορασμένο το οφις στο γουίντοουζ) ούτε να δώσω πιστωτική κάρτα. Σε εμένα μη μου λες τη λέξη Asus με πιάνει ανατριχίλα. Ξέρεις πως κατέληξα σε Macbook? Λόγω Asus σε συνδυασμό με ακριβές τιμές ΗΡ/Dell. Ένα ένα λοιπόν… Πήρα πριν 2 μήνες ένα Asus Laptop από Σουηδία και πλήρωσα 1100Ε (Κχχχ σειρά) με τούμπανο χαρακτηριστικά γιατί η δουλειά μου απαιτεί εκτός από αξιοπιστία…και χαρακτηριστικά (analog circuit design and testing, programming etc). Προβληματικό… λέω εντάξει έτυχα στο κομμάτι. Το στέλνω πίσω με DOA. Κάνουν δύο βδομάδες να διαπιστώσουν το πρόβλημα(!) το οποίο ήταν αρκετά σοβαρό (μόλις συνδεόταν ο φορτιστής κολλούσε το λάπτοπ, δε λειτουργούσε το μικρόφωνο, κάτι σαν διαρροή ρεύματος). Μου δίνουν μετά από ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ κατόπιν άπειρων τηλεφωνημάτων ένα νέο λάπτοπ. Το ανοίγω όλο χαρά! Συνειδητοποίησα: ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ… Το στέλνω πίσω και ζητάω επιστροφή χρημάτων. Μετά από ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ κατόπιν πίεσης μου επέστρεψαν τα χρήματα. Από τότε δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί τους και θα τους δυσφημίζω σε κάθε… Συνέχεια »

Michail Triantafyllidis

Και να πω την αλήθεια ότι το αη φον ποτέ δε με συγκίνησε λόγω περιορισμών και κακής σχεδίασης RF. Για αυτό πάντα επέλεγα προιόντα της ΝΟΚΙΑ. Στο 5άρι όμως το RF κομμάτι έχει σχεδιαστεί από την αρχή επομένως όταν το διαπιστώσω ίσως να το αποκτήσω. Συν ότι πλέον αν εξαιρέσει κανείς το ΒΤ και το ραδιόφωνο δεν υπάρχει κανένας σημαντικός περιορισμός.

Manolis

Ποιες είναι οι ανακρίβεις που έγραψα για το mac…?
σου πρότεινα απλά να παίξεις με ένα zenbook…

Λυπάμαι για την εμπειρία σου με την Asus… εγώ κανένα πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει σε προϊόντα πολύ φθηνότερα…

σε λίγο καιρό θα βάζουμε πιστωτική κάρτα by default για να πάμε στην τουαλέτα γιατι το σύστημα που θα ανοίγει την πόρτα θα είναι Apple.
Κι εγώ θέλω η πόρτα της τουαλέτας να ανοίγει αυτόματα αλλά χωρίς να δίνω τα στοιχεία μου…

Michail Triantafyllidis

Quote…
“Eπίσης η Apple ξέρεις πολύ καλά πως για να παίξουν τα προϊόντα της σωστά πρέπει να δώσεις κ άλλα πράγματα εκτός από τα χρήματα για να τα αγοράσεις…
Πες μου για ποιον λόγο πρέπει να δώσω την πιστωτική μου κάρτα για να ενεργοποιηθεί ένα προϊόν. Γιατί η Apple να έχει πρόσβαση στα στοιχεία μου?
Ένα Pc πήρα… θέλω να έχω το δικαίωμα να είμαι ο κανένας και να χρησιμοποιώ το προϊόν 100%.”

Αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι. Θέλω να σου πω ότι απλά στο macbook δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σε ό,τι αναφέρεις.
Zenbook έχω δοκιμάσει από συνάδελφο αλλά θα σου πω να δοκιμάσεις macbook air πρώτα. Άρα αντιστρέφω την ερώτηση… Πάντως ειλικρινά το ΖΕΝΜΠΟΥΚ δε με ενθουσίασε. Προτιμώ το ΛΕΝΟΒΟ με αδιάβροχο πληκτρολόγιο και ΜΑΤ οθόνη. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το Dell XPS 13″ είναι πολύ καλό αλλά όλα φοράνε…7άρια.

Νικόλας

Παιδιά πολυ ωραία τα λέτε, όμως ξεφυγατε λίγο απ´το θέμα, που είναι το iPad mini.. 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.