iPad mini κλώνος με υποδοχή για κάρτες μνήμης και Android 4.1 Jelly Bean

Ότι λείπει από το iPad mini (TechblogTV) το έχει ο κλώνος του με Android 4.1 Jelly Bean. Κατασκευάστηκε στην Κίνα και έχει οθόνη 8 ιντσών ανάλυσης 1024×768 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GBm, κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη μπροστινή VGA, έξοδο HDMI, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD αλλά και θύρα micro USB. Εσείς ποιο από τα δύο θα επιλέγατε το κανονικό ή τον κλώνο;

, iPad mini κλώνος με υποδοχή για κάρτες μνήμης και Android 4.1 Jelly Bean

, iPad mini κλώνος με υποδοχή για κάρτες μνήμης και Android 4.1 Jelly Bean

, iPad mini κλώνος με υποδοχή για κάρτες μνήμης και Android 4.1 Jelly Bean

, iPad mini κλώνος με υποδοχή για κάρτες μνήμης και Android 4.1 Jelly Bean

, iPad mini κλώνος με υποδοχή για κάρτες μνήμης και Android 4.1 Jelly Bean

, iPad mini κλώνος με υποδοχή για κάρτες μνήμης και Android 4.1 Jelly Bean

, iPad mini κλώνος με υποδοχή για κάρτες μνήμης και Android 4.1 Jelly Bean

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιάννηςΑτλ.

Δεν το λες και κλώνο!

Θανάσης Λουδάρος

το λές καλύτερο απο το κανονικό!! 🙂

Λορέντζος

πλεον ταμπλετες και smartphone με καλα και πολυ καλα spec εχουν βγαλει ολοι μα ολοι απο US Κινα μεχρι Ινδια. Το 1ο και κυριοτερο θεμα πλεον ειναι το λογησμικο, η apple απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του iphone βελτιωνει το λογισμικο της συνεχως το οπιο ειναι κορυφαιο σε σταθεροτητα
εναντιθεση της gooogle που το εχει κανει το γεφύρι της Αρτας που απο εκδοση σε εκδοση απο αναβαθμιση σε αναβαθμιση παει βαρκα γιαλό, με χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα την τελευταια αναβαθμιση της φοβερης 4.1.2 σε 4.2 τα nexus 7 & galaxy nexus τρελαθηκαν απο τα λαγκαρισματα και σχεδον ολοι τα γυρνανε πισω στην 4.1.2 οσο για τους κινεζους απλα μια αντιγραφη σε ολα τιποτα παραπανω, στα θετικα μονο οι χαμηλες τιμες τους μονο που χύνετε πολυ αιμα εκει για να βγουν αυτες οι τιμες….

Aris

@Λορέντζος

καλα τα λες φιλε λορεντζο αλλα οχι οτι στην apple δεν χυνεται αιμα..μην λεμε οτι θελουμε…σε ολες αυτες τις πολυεθνικες οι συνθηκες ειναι απαραδεκτες….

Λορέντζος

@Aris στην apple Στην microsoft και σε καθε κατασκευαστικη μητρική εταιρεια δεν χυνεται τιποτα, στην Κινα που εχουν παει σχεδον ολοι τα εργοστασια τους και σε αλλους τομεις εκτος τεχνολογιας, η συνθήκες ειναι απλα τραγικες, οταν εχεις μερικα δις πληθυσμό που πειναει και ζητάει εργασια φαντασου για τη συνθήκες και αμοιβές μιλάμε…

Aris

@Λορέντζος

yeap για τα εργοστασια μιλαμε παντα..νομιζα οτι το ελεγες φανμποιστικα ολο αυτο αλλα λαθος μου…συγνωμη….

Υ.Γ. εκει θα μας φτασουν και μας χαμηλα και θα σκασουν ολες αυτες οι εταιριες εδω και θα παθουμε τα ιδια..

Λορέντζος

@Aris +1000

sotiris

κλωνος? καμια σχεση!

Teo

Σαφώς δεν θα έπαιρνα κανένα από τα δυο..υπάρχουν πολύ καλύτερα στην αγορά.Αλλά αν έπρεπε να επιλέξω ένα από τα δυο σίγουρα θα έπαιρνα τον (κλώνο) για να έχω απόλυτη ελευθερία και όχι να μου επιβάλουν τι να λειτουργήσω στην ταμπλέτα μου.(Αυτή είναι προσωπική μου άποψη).

Kostas

Χαχχαχαχα ο “κλώνος” τα σπάει !!

Goodys

Καλά τώρα ανέκδοτα λέμε το mini είναι καλύτερο απ το Νεχυς 7 και μας ρωτάτε αν θα περνάμε τη μαϊμού χαχαχαχαχ

Goodys

Το Googleplay είναι ακόμη πολύ πίσω από το Appstore οπότε δεν υπάρχει καμία σύγκριση εκτός κι αν το Κινεζάκι κάνει κάτω από 100 ευρώ οπότε το επιλέγουμε 🙂

Αποστόλης Ρόδος

Ο κλώνος του iPad 8 mini είναι … 😛

Παναγιωτης

Μα καλά, ποιο ειναι ποιο? Δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω… Ο συντάκτης του άρθρου πρέπει να έχει τρελό χιούμορ, αλλιώς δεν εξηγείται!

dimitris

εχω το pipo m1 με android 4.1…ειναι αψογο και κανει 150ε.ι!
κλωνος και παλι κλωνος!!!!

Μητσος

Προφανώς ο Λορέτζος δεν ξέρει τι του γίνεται…
Dimitris εγώ έχω το pipo M3… μια χαρά !

delapo

ρε παιδιά, αυτά τα pipo καλά είναι? Τα βλέπω πολύ συχνα σε διάφορα sites τώρα τελευταία και οφείλω να ομολογήσω μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και πιο συγκεκριμένα μιλάω για το pipo M2 3G. Τα έχει όλα και κοστίζει μόνο 200€, αλλά με τρομάζει κάτι το οποίο απλά βλέπω σε ένα site και είναι αγνώστου προελεύσεως….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Business China Chip USA

Ολλανδία: Στο πλευρό των ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού των εξαγωγών τσιπ προς την Κίνα

Περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογίας ημιαγωγών σχεδιάζει να επιβάλει η Ολλανδία, καθώς “συστρατεύεται” με τις ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού τους προς την Κίνα.

Business 5G China

H Γερμανία μπλοκάρει τη χρήση κινέζικων εξαρτημάτων 5G

Η Γερμανία ετοιμάζεται να υλοποιήσει το σχέδιό της να απαγορεύσει τη χρήση κάποιων κινεζικών εξαρτημάτων στα δίκτυα 5G της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Zeit.

Business China

Baidu: Στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της Baidu για το δ΄ τρίμηνο του 2022, με τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό να εμφανίζει σημαντική άνοδο στα κέρδη του.