iPad Mini, Αλλαγή σχεδιασμού επιβάλλει παύση της παραγωγής;

Το περιμένει ο κόσμος πώς και πώς, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περιμένει λίγο περισσότερο, μιας και -σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες- η παραγωγή των κατασκευαστών του πλαισίου της συσκευής σταματά μετά από μία σχεδιαστική αλλαγή που έχει προκύψει την τελευταία στιγμή. Δηλαδή, πάνε στράφι όλες αυτές οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες και οι εκτιμήσεις για το πώς θα είναι τελικά το iPad Mini;

Δεν έχει γίνει σαφές το ποια αλλαγή έχει προκύψει, ενώ και πάλι έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από το πλαίσιο, χωρίς να μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα εάν πρόκειται για το σχέδιο πριν ή μετά τις αλλαγές. Το σίγουρο είναι ότι όποτε και αν παρουσιαστεί το νέο μοντέλο, τον χαμό του θα τον κάνει άνετα…

, iPad Mini, Αλλαγή σχεδιασμού επιβάλλει παύση της παραγωγής;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panosha

Δεν πρόκειται για παύση της παραγωγής του iPad mini, αφού δεν έχει καν ξεκινήσει. Η πηγή αναφέρει ότι κορυφαίος κατασκευαστής αξεσουάρ σταμάτησε την παραγωγή cases επειδή πληροφορήθηκε κάποια αλλαγή στο σχεδιασμό του πλαισίου.

Κώστας Βλαχάκης

Πάνο μου, άλλες πληροφορίες-φήμες αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει η παραγωγή. Με βάση εκείνες τις πληροφορίες προκύπτει το συμπέρασμα ότι πάυει η παραγωγή. Αν η Wall Street Journal κάνει λάθος (καθόλου απίθανο) και δεν ισχύουν οι πληροφορίες τους δεν ισχύει και ότι λέμε σε αυτό το άρθο εμείς και όλοι όσοι το έχουν κάνει αναπαραγωγή. Από την άλλη ποιος είναι βέβαιος ότι η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει; Το άρθρο μας το διάβασες;

panosha

Κώστα καλημέρα, η παραγωγή του iPad mini μπορεί να έχει ξεκινήσει όσον αφορά τα μέρη του, όχι τη συναρμολόγηση. Από εκεί και πέρα η πηγή του άρθρου που εδώ αναφέρεται, είναι σαφής:

“Major accessory company stopped to produce case for iPad mini by design changed

Large OEM mobile accessory maker has stopped their iPad mini case production, because the form of iPad mini seems to be changed.”

https://www.macotakara.jp/blog/rumor/entry-17963.html

Κώστας Βλαχάκης

Στο πρώτο οπότε συμφωνείς τελικά με το άρθρο μας.
Στο άλλο που πολύ σωστά αναφέρεις με το case, πες μου τι διαφορά προκύπτει τελικά στο ότι η παραγωγή -αν ισχύουν οι πληροφορίες- έχει σταματήσει;

Ο τίτλος της πηγής μας έιναι “‘iPad Mini’ Design Change Halts Production by Case Manufacturers?”.

ktsak

Το original αρθρο, οπως και ο τιτλος του ειναι σαφεις :
“Αλλαγη στο σχεδιασμο του iPad Mini, σταματα την παραγωγη απο κατασκευαστες θηκων”.
Η παραγωγη θηκων λοιπον σταματησε, καμια μα καμια σχεση με την παραγωγη του iPad Mini, η οποια επισημα δεν αναοινωθηκε πουθενα οτι αρχισε.
Καλα θα ειναι να προσεχουμε τι διαβαζουμε και τι ακριβως μεταφερουμε !!!!!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Στο άρθρο μας έχουμε τίτλο και περιεχόμενο ότι αναφέρουν και οι υπόλοιποι που ασχολήθηκαν με αυτές τις πληροφορίες-φήμες, διαβάστε παρακάτω αναλυτικά:

https://www.macrumors.com/2012/10/09/ipad-mini-design-change-halts-production-by-case-manufacturers
https://www.bgr.com/2012/10/09/ipad-mini-production-delay-rumor-form-change
https://pocketnow.com/2012/10/09/ipad-mini-design-changes

Δεν λέμε τίποτα διαφορετικό από τα παραπάνω.

ktsak

Πολυ διαφορετικα, καμια σχεση ο ξενος τιτλος με τον Ελληνικο. Αν ομως εσεις αισθανεστε οτι αποδιδετε τις εννοιες ετσι οπως ειναι, με γεια σας με χαρα σας. Κανενα προβλημα. Ο καθενας μας ειναι νοημων ανθρωπος και μπορει να κρινει αναλογα. Ειμαστε ολοι στην κριση των αναγνωστων ……

Κώστας Βλαχάκης

Το Techblog βρίσκεται στην κρίση των αναγνωστών από τον Ιανουάριο του 2007 και εγώ προσωπικά από τον Νοέμβριο του 1999. Καλή συνέχεια και ας φροντίσει ο καθένας μας για το πως θα γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα 😉

panosha

Ο τίτλος μιλά για παύση της παραγωγής του iPad mini. Επίσης, το κείμενο αναφέρει πως σταματά η παραγωγή πλαισίου της συσκευής.

Η πηγή όλων των συνδέσμων που παρατίθενται είναι αυτή: https://www.macotakara.jp/blog/rumor/entry-17963.html

Κατ’ επέκταση, η είδηση δεν είναι πως σταμάτησε η παραγωγή του iPad mini, αλλά πως σύμφωνα με φήμες άλλαξε ο σχεδιασμός του, από αυτόν που είχε αναφερθεί σε προηγούμενες φήμες, κάτι που στηρίζεται στις πληροφορίες κάποιου κατασκευαστή αξεσουάρ.

https://img547.imageshack.us/img547/5585/next456.jpg

Κώστας Βλαχάκης

panos, Ο τίτλος μας έχει ένα ερωτηματικό “;” που προσδιορίζει ότι δεν αποτελεί επιβεβαιωμένη είδηση. Η σημείωση “ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες” τονίζεται μέσα στο άρθρο μας.

Liakada sto myalo

Φοβερο το θεμα αντιπαραθεσης. Ζητημα ζωης και θανατου. Εσυ Κωστα σε τετοια τρυπακια δεν μπαινεις.

Alex

Λέτε να το κάνουν phablet τελικά;;;;; 🙂

azriel84

1: Πουθενά στην πηγή δεν αναφέρει διακοπή της παραγωγής του iPad mini (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα). Πουθενά όμως. Τίποτα. 2: Ο τίτλος: “iPad Mini, Αλλαγή σχεδιασμού επιβάλλει παύση της παραγωγής;” Αν το διαβάσω σε κάποιο RSS app το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνει κανείς, είναι πως η Apple έχει αρχίσει την κατασκευή του iPad mini και πως τώρα την σταματάει για κάποιο λόγο. Τελείως άσχετο με την πηγή του άρθρου…η εικασία πως σταματάει η παραγωγή του iPad mini επίσης αυθαίρετη. Ούτε ερωτηματικά, ούτε “ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες” μου λένε κάτι συγγνώμη…Η πηγή δεν λέει τίποτα τέτοιο. Η είδηση είναι σαφής. Οι εταιρίες που φτιάχνουν θήκες, πήραν πρέφα (;) πως ΜΑΛΛΟΝ κάτι άλλαξε τελευταία στιγμή στο σχεδιασμό του iPad mini και σταμάτησαν την παραγωγή των θηκών που είχαν παραγγείλει βασισμένες στις διαρροές. Αυτό σταμάτησε και επηρέασε όμως τις εταιρίες των θηκών. Τόσο απλά. Δεν αναφέρεται πουθενά η γραμμή παραγωγής της Apple ή η παραγωγή του iPad mini. Άνθρωποι ήμαστε και λάθη κάνουμε, αλίμονο. Αλλά όχι και να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Και ναι @liakada sto myalo είναι θέμα αντιπαράθεσης. Καλώς ή κακώς το tebhblog είναι ένα μεγάλο Ελληνικό site τεχνολογίας. Το διαβάζουμε καθημερινά και αρκετές φορές την ημέρα. Το εμπιστευόμαστε. Αναμένουμε και ανάλογη… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.