iPad Mini, Τι λένε τα πρώτα reviews για τη συσκευή στις ΗΠΑ

Οι τυχεροί (όχι και τόσο, βέβαια, μετά από όσα έγιναν εκεί με το χτύπημα του τυφώνα Sandy) Αμερικανοί μπορούν να πιάσουν στα χέρια τους το iPad Mini της Apple και να κάνουν τα πρώτα reviews της συσκευής. Η Wi-Fi έκδοση της Mini ταμπλέτας ξεκινά την εμπορική της πορεία και αξίζει να δούμε τι γνώμη έχουν για αυτό οι πρώτοι reviewers που το πήραν στα χέρια τους.

Ο David Pogue των New York Times, το θεωρεί μία πολύ αξιόλογη πρόταση, δίνοντας έμφαση στον πλούτο των διαθέσιμων εφαρμογών έναντι του Android. O John Gruber του Daring Fireball τονίζει το πόσο εύκολο είναι στη χρήση καθώς το κρατά κανείς με το ένα χέρι, αλλά σημειώνει την έλλειψη Retina οθόνης. Ο Ed Baig από την USA Today, μας λέει ότι βρίσκει πιο άνετο το διάβασμα στο iPad Mini από ότι στο κανονικού μεγέθους iPad, το CNET λέει ότι το iPad Mini αξίζει τα λεφτά του, ενώ ο Jim Dalrymple δηλώνει ότι το iPad Mini μπορεί να ενσωματωθεί πιο εύκολα στην καθημερινότητα από ότι το iPad.

Περιμένουμε πώς και πώς να έρθει και στα δικά μας χέρια για αναλυτική δοκιμή!

, iPad Mini, Τι λένε τα πρώτα reviews για τη συσκευή στις ΗΠΑ

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
LamNes

Review σε συσκευη της Apple απο αμερικανικα site…..Δεν ειμαι προκατηλειμενος, αλλα ολα πια ειναι τοσο θετικα;;;;; Ουτε ενα μειον;;;; Η τιμη;;;.Βρισκουν επισης ανετο να διαβαζεις βιβλια σε μια οθονη 7.9 με αναλυση 1024×768. Μμμμμμ…..Μας πεισατε.

MixalakisS

τα reviews απο τα μεγαλυτερα σαιτ σχετικά με την τεχνολογια ειναι πολύ αντικειμενικά και ειναι σωστά όπως και αν διαβάσεις πχ για κορεακινεζογιαπωνεζικές συσκευες 🙂

Spiros

LamNes τι θες αγόρι μου. 329$ κάνει. Τσάμπα το ήθελες;

gian

329$ = euro 379+
θα το δούμε σύντομα και στην πράξη!

moneymilk

Οι 7 ίντσες πάντως είναι πραγματικά μαγεία σαν μέγεθος όταν θέλεις μία συσκευή που και εύκολα μεταφέρεται με τσαντάκι αλλά και εύκολα διαβάζεις βιβλίο ή σερφάρεις!!!! Το λέω γιατί το htc flyer που έχω το έχω κατάευχαριστηθεί!!!!

iphone_user

Peace of art!!!

klp1tyklop

αχ ρε iphone_user μετα φταινε ι αλλοι fans!!

Γιωργος Αγριανιτης

Συμφωνω με τον LamNes…
Και Spiros 329$ χαιρω πολυ…το nexus 7 το ξερεις?

thanos

Peace my friends…

MixalakisS

πολλα λεφτά

MEDS

Όταν θα βγεί το iPad mini 2 με retina οθόνη, θα βγούν οι ίδιοι και θα λένε ότι τώρα η οθόνη είναι 100 φορές καλύτερη, τα ίδια έλεγαν και με το μεγάλο iPad.

Αποοστόλης

Tο μόνο σίγουρο είναι αυτό που λέει ο MEDS.
Προσωπικά για το iPad mini θα εκφέρω γνώμη μόνο όταν το πιάσω στα χέρια μου και συγκρίνω την λειτουργικότητα του σε σχέση με το iPad 2 που έχω και δουλεύω καθημερινά εδώ και 18 μήνες.
Σε ότι αφορά την τιμή… απλά apple.

Φάνης

Αν και apple fan πολλα χρονια, οχι ομως fanboy, με χαλαει που τωρα εκθιαζουν τις 7.9″ ενω οσο ζουσε ο Steve, ητανε λιγο/μικρο/αβολο και αλλα πολλα…αρε Μαγειρα, θα μας το κλεισεις το μαγαζι!

(εδω και 10 μερες χαρουμενος, απολυτα ικανοποιημενος χρηστης ενος motorola xoom 2, 8.2″)

azriel84

Όλα τα site λένε πάνω κάτω τα ίδια. Μακράν καλύτερη ποιότητα κατασκευής από τους ανταγωνιστές, άνετο στη χρήση, τα apps είναι σαφώς περισσότερα και γραμμένα με τη μία για τη συσκευή χωρίς μετατροπές. Απ’την άλλη αντιπαραθέτουν την χαμηλή ανάλυση οθόνης σαν αρνητικό όπως και την τιμή του. Τα ξέραμε ήδη όλα αυτά, δεν είναι κάτι νέο, τα ίδια λέγαμε απ’την παρουσίαση κιόλας. Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς βέβαια η Apple, δεν μπορούσε να υποστηρίξει και τρίτη ανάλυση ξεχωριστά για το iPad mini ενώ υπάρχει το iPad 2 ακόμα και η τιμή πως να πέσει και άλλο όταν έχουν το νέο iPod Touch στα 299$; Λίγο εγκλωβίστηκε στο οικοσύστημά της η Apple. Καλά, δεν εγκλωβίστηκε, επίτηδες το έκαναν αλλά μην το σχολιάσουμε 😛

Haduuken!

Γιατι δεν εχει οθονη τεχνολογιας Retsina σαν τα αλλα πάδια της Μακιντος τουτο, πως το δικαιολογησαν αυτο ;

Spiros

Γιωργος Αγριανιτης Άλλο το Nexus άλλο το iPad.

azriel84

@Haduuken!

Οι ρετσινοθόνες κοστίζουν ακριβά ακόμα. Του χρόνου που θα είναι πιο φθηνές θα την βάλουν 😛

Xenios

Ωρέ συντεκνε η ντα πες ωρε; Αυτό δεν το δικαιολογησαν το άφησαν να σε βασανίζει σαν σκέψη ωρέ! Είναι ωραια η ρετσίνα ωρέ με λιγάκι ξυδακι θα σας περάσει ο καημός με τις οθόνες! Εδω ο κόσμος καίγεται, οθόνες ονειρεύονται!!

Haduuken!

Χαχα Ξένιο έχεις πλάκα εσύ, πίσω στο χωριό σου να αρμέξεις τα κατσίκια λοιπόν . Δέννε για σένα αυτά τα Έηπλ μηχανήματα με την καλήν Retsina tecnology . Πάγενε φύσα το γιαούρτι σου και άσε εμένα να καίγομαι για την οθόνη, τώρα που σε ενδιαφέρει και τι ακριβώς με απασχολεί .

MixalakisS

Νομίζω σε στο imore διάβασα ότι έχει πολύ καλή ποιοτητα ήχου, ειναι το μονο σαιτ που το διαπίστωσαν. δεν ξέρω πως να το πω ακριβως, απλά είπαν για πολύ καλή ποιοτητα ήχου και περιεργο που δεν το είπαν στο keynote

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.