Το iPad mini έρχεται στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog το iPad mini αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τις επόμενες ημέρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξουν οι φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος όπως συνέβει πρόσφατα και με το iPhone 5 και το επόμενο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει – λογικά αρχές Δεκεμβρίου – σε τιμές που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι σίγουρα θα κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις Wi-Fi + 3G αλλά λογικά θα δούμε στα ράφια και τις εκδόσεις Wi-Fi only. Σημειώστε ότι οι εκδόσεις 3G (Cellular όπως τις ονομάζει επίσημα η Apple) αν και είναι συμβατές με το γρήγορο δίκτυο 4G που πρόσφατα ανακοινώθηκε από Cosmote 4G (εμπορικά διαθέσιμο) και Vodafone 4G (ανακοινώσεις μόνο), δεν θα είναι διαθέσιμες και συμβατές και θα πρέπει πρώτα η Apple να “ενεργοποιήσει” αυτή τη λειτουργία αφού τσεκάρει ότι τα iPad mini θα δουλεύουν ρολόι με τα ελληνικά δίκτυα 4G κάτι που όπως μαθαίνουμε βρίσκεται υπό έλεγχο.

Λογική θα είναι η ερώτησή σας σχετικά σχετικά με την κυκλοφορία του iPad 4. Για αυτό δεν έχουμε ακόμα κάτι χειροπιαστό να μοιραστούμε μαζί σας 🙂

, Το iPad mini έρχεται στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

τωρα…..ας ειναι καλα το net και το εχουμε!!

John Karakatsanis

Ενώ αρχικά ψηνόμουν να το χτυπήσω, όταν το είδα στο τελευταίο workshop του techblog ομολογώ ότι δε με ενθουσίασε… Ναι μεν καλό από άποψη ότι το μεταφέρεις πιο εύκολα οπουδήποτε από το μεγάλο iPad, όμως η οθόνη του με απογοήτευσε. Απαράδεκτη η κίνηση της Apple να μην το εξοπλίσει με Retina οθόνη.

Οπότε τώρα περιμένω να δω το iPad 4 όοοοταν κυκλοφορήσει και μάλλον με βλέπω να μην παίρνω το iPad Mini.

azriel84

Δεν υπάρχει iPad 4. Ή θα το λέμε iPad 5 ή iPad 5th generation ή iPad The New Frontier ή iPad Episode V…διαλέξτε και αποφασίστε 😛

makis88

H οθόνη 1024×768 δεν πρέπει να λέει και πολλά.. Δεν το έχω δει απο κοντά αλλά το nexus7 έχει καλύτερη ανάλυση… Παρ’ότι η apple συνηθίζει τις υψηλές αναλύσεις. Μάλλον σκόπιμα άφησαν κενό για να έχει να καλύψει το ipad mini 2… apple = All about the money

Δημητρης

Μπορει να ειναι 160 περιπου ppi η αναλυση του ipad mini αλλα ειναι αρκετα ικανοποιητικη(βεβαια δεν ειναι σαν την retina) εχω ενα ipad 2 που εχει πιο κακη αναλυση απο το mini (ipad 2 130κατι ppi ipad mini160κατι ppi)και ειμαι ευχαριστημενος.Ειχα δει μερικα ωιντεακια στο youtube και ειδα οτι στο mini η οθονη ηταν πιο εντυπωσιακη απο του nexus (δεν ξερω ποσο εγκυρη πηγη ηταν)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPad mini

Η Apple ετοιμάζει foldable 7-8″ για το 2026-2027

Το πρώτο foldable της Apple θα μπορούσε να φτάσει το 2026 ή το 2027, σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ από πηγές του κλάδου στην Κορέα.

Gear Apple iPad

Apple iPad: Αναμένεται ενημέρωση για όλη τη γκάμα το επόμενο έτος

Η Apple σχεδιάζει να ενημερώσει ολόκληρη τη σειρά iPad της μέσα στο 2024, όπως αναφέρει ο αναλυτής του Bloomberg Mark Gurman.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα μοντέλα iPad, iPad mini και iPad Air έρχονται τους επόμενους μήνες

H Apple εργάζεται αυτή την περίοδο σε μια πλειάδα νέων tablet, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Gear Apple iPad mini

Απίθανο ένα foldable iPad mini μέχρι το 2025

Ο έγκυρος αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον τεχνολογικό κολοσσό να ετοιμάζει ένα foldable iPad mini.