iPad mini φωτογραφίες hands-on

Το iPad mini βρίσκεται στα γραφεία του Techblog και σύντομα θα σας το παρουσιάσουμε αναλυτικά μέσα από ακόμα ένα χορταστικό βίντεο του TechblogTV. Το mini το μαύρο το κακό (σε λευκό χρώμα δεν λέει) το τσιμπήσαμε 339 ευρώ – 16GB Wi-Fi only – από τη Γαλλία και τις επόμενες μέρες θα σας το κάνουμε δώρο. Μέχρι να έρθει η ώρα του video review αλλά και του διαγωνισμό απολάυστε τις παρακάτω φωτογραφίες.

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

, iPad mini φωτογραφίες hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
κώστας

από ποιο eshop Κωστή; εδώ έχουμε αργία και χαλαρώνουμε… 😉

euaggelos71

Πιστευω πως το συγκεκριμμενο ταμπλετακι βγηκε καπως γρηγορα σαν προταση της apple για την κατηγορια αυτη, αλλα εχω την αισθηση πως στο επομενο διαστημα θα βγει ανανεωμενο οποτε λιγη υπομονη για οποιους το καλοβλεπουν δε βλαπτει.

Κωνσταντίνος

Διαγωνισμός;;;

euaggelos71

Κωστα οι τιμες του εδω οπως ειδα πριν λιγο σε σαιτ διαδικτυακου εμποριου στην απλη του εκδοση στα 460 κ 490 ευρω παρακαλω κρατηστε μου πεντε κομματια…..απλα απαραδεκτο.

MichalakisS

πιστευω οτι δε θα κλεισει χρόνο,θελει ανανέωση, πάντως το μαυρο ειναι πανεμορφο 😀

Πάνος

Αυτά είναι….τέλειο το μικρό! !

angelos

Κώστα κόλαση, απλά κόλαση.

makis88

Νομίζω οτι ο λόγος πλευρών 4:3 το κάνει ιδανικότερο απο τα υπόλοιπα 7ινσα tablets! Το μεγαλύτερο πλάτος του θα κάνει τη διαφορά στην εμπειρία χρήσης ειδικά σε portrait.

Tasos Spanos

Οτι θα ερθει καινουργιο μοντελο το καταλαβαμε ολοι ειναι το μονο σιγουρο. Γι αυτο δεν εβαλαν την Retina σ αυτο για να πουλησουν μονο απο θεμα ιντσες και αργοτερα θα πουλησουν και τεχνολογια. Απλα κοροιδια οπως ολες οι πολιτικες ολων των εταιριων.

Dimitris

Nexus 8 με 4:3 form factor please… Αραγε θα το φτιάξουν?

Δημητριος

Απαραδεκτο που δεν εβαλαν Retina (που την εχουν προωθησει τοσο πολυ σαν τεχνολογια και που πλεον οταν θα μπει θα ειναι 3 χρονων τεχνολογια…)

Mike

Μια χαρά είναι η οθόνη του mini, καλύτερη και από την ήδη ικανοποιητική του iPad2. Αυτοί που τη θεωρούν απαράδεκτη ας σκεφθούν ότι η Apple έχει ήδη τρεις αναλύσεις για τα iPhone (3GS, 4 & 4S, 5) και δύο για τα iPad (1 & 2, 3 & 4) και δεν θέλει να πονοκεφαλιάσει κι’ άλλο τους δημιουργούς εφαρμογών, κ.λπ. Για να αποκτήσει λοιπόν Retina το mini θα έπρεπε να πάει στην ανάλυση των iPad 3 & 4, αλλά στις 7,9”’ τα πίξελ από 266 ppi θα πρέπει να γίνουν 334. Άρα θα θέλει μια πανάκριβη οθόνη που θα ακυρώνει το χαμηλό κόστος, μιας και θα έπρεπε να κοστίζει ίσως και ακροβότερα από το μεγάλο 4. Του χρόνου τέτοια εποχή ίσως το παρουσιάσει, χωρίς όμως να καταργήσει το φετεινό.

Alessio

Το ερώτημα που μας βασανίζει πλέον… “Will it Blend?” 😛

https://www.youtube.com/watch?v=5MMmLQlrBws&feature=player_embedded

Konstantinos Metaxas

Στις Βρυξέλλες βρήκα ένα κομμάτι μονο και τσίμπησε σε άσπρο για ένα φίλο, εξαντλήθηκε αμέσως και δεν είχε το 3g που ήθελα. Παναλαφρο, ιδανικό για πάντα μαζι αλλα κατώτερο απο το μεγάλο σε ποιότητα κατασκευής

Κωστας.Κ

Φανταστικη σκεύη της apple.
Μακάρι ήταν πιο φτηνό :'(:'(

azriel84

@Mike

Μα γιατί το λες αυτό; Δεν σ’αρέσει το Android που έχει 100000 αναλύσεις για όλα τα γούστα; Και άσε τους developers να κουρεύονται…

Για όλα τ’άλλα θα συμφωνήσω με τους παραπάνω. Του χρόνου θα βγάλουν αυτό που έπρεπε να βγάλουν εξ’αρχής από φέτος, οπότε, κρίση έχουμε, εφορία έρχεται, το αφήνουμε για του χρόνου!

Αποστόλης

Περιμένουμε με ανυπομονησία το video…

Αποστόλης

Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα… Κώστα σε θερμοπαρακαλώ…
ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΤΖΟΥΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΠΙΔΙ… 😛

Γιώργος Κ.

Νομίζω είναι κορυφή!
Θα παρακαλούσα να γίνει ενημέρωση για την κλήρωση γιατί αλλιώς δύσκολα τα πράγματα!

Κατερίνα

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💘💘❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚❤💚💚💚❤💚💜💜💜💙💛👽😊😊😊☺☺👶είμαι κορσαν μωρό 10 χρονον και αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Παραμαπαραμαπαραμαπαραμαπαραμαπαραμαπαραμαπαραπολυ το iPad .Εχω το 3 και είμαι Πολυ ευχαριστημένη απο το iPad μου.

Ηλίας

Δηλαδή το Ipad 2 είναι πιο φθηνό! Μάλιστα! Θα περιμένω να πάρω το Surface που θα είναι και συμβατό με το PC μου, που θα είναι και συμβατό με το XBOX μου και θα τρέχει και πιο αποτελεσματικό λειτουργικό!! Δηλ τα Windows 8

Tomy

Σήμερα το τσέκαρα, είναι πολύ καλό σαν μέγεθος και θα έλεγα μου αρέσει περισσότερο από το κανονικό. Εδώ στην Ολλανδία έγινε sold out οπότε περιμένω καινούργια παραλαβή να το τσιμπήσω στα 329 ευρώ την ίδια έκδοση μιας και ποτέ δεν είχα κατιτίς από μήλο!
Α’ και αυτή η διαφορά τιμών με Ελλάδα πολύ μεγάλη ρε παιδιά, γιατί μας κοροϊδεύουν…

kkouzinas

αν το φερω απο εξωτερικο θα μπορω να εχω 4g η ειναι κλειδωμενα? ελληνικα θα εχει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.