iPad mini Retina, Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες σε Ελλάδα και Κύπρο

H iSquare ανακοινώνει ότι ξεκινά η διαθεσιμότητα του νέου iPad mini με οθόνη Retina σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του δικτύου εξουδιοτημένων μεταπωλητών της. To νέο iPad mini με οθόνη Retina 7.9 ιντσών είναι λεπτό, ελαφρύ και ισχυρό με τον 64-μπιτο επεξεργαστή A7 και έρχεται με την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 7.

Το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει ανοίξει ήδη τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Στην Ελλάδα οι τιμές του iPad mini Retina έχουν ανακοινωθεί και είναι:

iPad mini with Retina display Wi-Fi 16GB: Τιμή 419 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi 32GB: Τιμή 519 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi 64GB: Τιμή 619 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi 128GB: Τιμή 719 ευρώ

iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 16GB: Τιμή 549 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 32GB: Τιμή 639 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 64GB: Τιμή 729 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 128GB: Τιμή 829 ευρώ

iPad mini Retina Ελλάδα κυκλοφορία, iPad mini Retina, Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες σε Ελλάδα και Κύπρο

iPad mini Retina Ελλάδα κυκλοφορία, iPad mini Retina, Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Κατά την γνώμη μου, μεγάλο δίλημα μεταξύ IPAD MINI 2,NEXUS 7 2013, GALAXY NOTE 8.0, MEMO PAD HD? Μιλάμε για εφαρμογές excel,word κτλ.

user

Το καλύτερο value for money ταβλετ 8″ είναι το lg gpad 8.3″. Η LG έχει κάνει πολλή καλή υλοποίηση στο tablet αυτό που νομίζεις ότι δεν είναι android λόγο του εξαφανισμένου lag. Επίσης κάνει το nexus 7 να τρώει γκόλ απο τα αποδυτήρια!

tomas

Ρε παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου πει,θελω να παρω ipad mini retina 3g απο αμερικη,θα εχει ελληνικα?θα μπορει να παρει καρτα σιμ της vodafone και να δουλευει κανονικα?Αν ξερει καποιος ας μου πει παρακαλω…

nikolas

Παιδια εγω νομίζω πως η καλύτερη επιλογη είναι το LG pad 8.3 η τιμη του είναι τελεια (300 ευρώ 16 GB)
και τα specs που έχει είναι τέλεια!

andreas

@tomas κανονικα ολα! στο ios θα αλλαξεις region και γλωσσα. και θα σου αναγνωρισει και την sim.

Tomas

Ευχαριστω ανδρεα!

Βαγγέλης

Πήρα το ipad mini retina 16ΜΒ σε space gray πριν 5 μέρες πριν εξαντληθεί. Η εικονα που εχω μεχρι στιγμης ειναι πολύ καλή. Η οθόνη ειναι εξαιρετική, μάλλον η καλύτερη που μπορούσε να βρει κανείς στην Ελλαδα σε αυτή τη διάσταση, με δυνατη φωτεινότητα και εντελώς αόρατα τα πιξελς. Θεματακι με την αυτοματη αυξομείωση φωτεινότητας, που δουλεύει καλά προς τα πανω αλλά προς τα κάτω…άλλοτε δουλεύει και άλλοτε εν μέρει η και καθόλου (υποψιάζομαι οτι αυτό οφείλεται σε software, που συνυπολογίζει το ιστορικό των manual επιλογών του χρήστη, το θεμα παντως αντιμετωπιζετε ευκολα με manual παρέμβαση του χρήστη). Γρηγορο στις αποδόσεις του, η δε συνδεση wifi γίνεται σχεδον στιγμιαια, σε 0.5 – 1 sec. Η μπαταρια πολύ καλη, στην πρωτη φόρτιση, με φωτεινότητα στα 7/10 κρατησε 10 ώρες και 15 λεπτά (με 1 και μισή μερα αναμονή), στη 2η φόρτιση με φωτεινότητα στα 4/7 ( γιατι σε κλειστο χωρο με οικιακό φωτισμό τοση ειναι αρκετή! ) μετα απο 10 ωρες χρήση (με 12 ωρες αναμονή) ειναι ακομα στο 50%!!! Στην τιμη του ταμπλετ στην πραγματικοτητα περιλαμβανονται και downloads προγραμματων π.χ. office απο την apple ( επεξεργαστής κειμένου, λογιστικο φυλλο, παρουσιασεις). Επίσης, η φωνητικη εντολη και αναζητηση (siri) ειναι πολυ ενδιαφέρουσα.… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.